Skoči na vsebino

navezovanje stikov s puncami

Priporočene objave

Objavljeno
Lp, Mateja

lej lej lej enduras z bauco se dub se svoje ime je podpisala k ga nikol ne ce pa ze pa zelooo redko. Njo prasi ce gresta ven hehe :P

Zaj si pa izdala skrivnost .... :o :huh: B)

Lp ××××××

Objavljeno
Ja tako je bilo pri meni. Pri 18ih sem oče sedmih otrok :P

Ja? Komu ? Namišljenemu prijatelju ena, dve, tri, štiri .... in sedem ?! :P :rolleyes: B) :huh: :lol:

Objavljeno

bauca pol greva pa lohk skupi na kak izlet :D

Objavljeno

najboljše da počakaš da punca pride do tebe!

Samo pazi, da ne boš čakal do 50ih!!

Objavljeno
najboljše da počakaš da punca pride do tebe!

Samo pazi, da ne boš čakal do 50ih!!

A niso to glih najlepša leta??? :rolleyes: :D :D

Objavljeno
Hehe, bo že nekega dne ena pristopila do tebe in bo rekla, da si fajn po zadnjem se vozil. Pol boš pa ti rekel, da znaš po sprednjem tudi. To bo mati tvojih otrok :D :D

hehe, vrjetn ne sklepas po seb - ce vzdignes aprilio na zadnga sn jst picikl! :P :D :D

pi es: na sprednga pa gre!! B) :D

Objavljeno
malo čudno gledam, pa se delam ful norega...

Jasno, v 99% se iz situacije ne izcimi nič... ;)

V tistem 1 procentu pa pokasiras kaki :o pogled ne? :lol: Nekaj takega moj kolega dela ko grema vun pa se morem vedno smejat ko tele :rolleyes: :lol:

Ja, ja, smešno pa je res! :) :) :)

Drugače moram priznat, da mi navezovanje stikov v lokalih ipd. ne gre prevec. Raje se "lotim" kake punce, ki jo že vsaj malo poznam... :ph34r:

Če pa v lokalu ali kje drugje vidim kako res 1A, pa oke na pecle pa se čudim... <_< (in naročim še eno pivo).

Urbi

Objavljeno

Jst zadnja 4 leta nimam teh problemov....Je pa malo težko kar stopit do ene pa začet pogovor...še posebej če ti je punca povšeč....ma sem prav vesel da mi ni treba ..... :D

Objavljeno
hehe, vrjetn ne sklepas po seb - ce vzdignes aprilio na zadnga sn jst picikl! :P  :D  :D

pi es: na sprednga pa gre!! B)  :D

Hehe, ko jest vidim luštno dekle, ustavim. Nato nabijem obrate do konca, na 13k in speljem. Take salte nobena ne spregleda in je takoj moja :P :D (joke)

Ja po sprednjem pa gre, samo mi zadnje cajte neki blokira kolo :)

Objavljeno

men se zdi takole...če je tip zavrnjen, to sploh ni nobena sramota...zato...gassssa, kar bo pač bo, če ne reskiraš tudi ne profitiraš!!! B)

Objavljeno

Kloda, men se tut zdi cist ql ce je kaka frajla zavrnjena. ce morm pa jst kako zavrnt, al pa ce sn jst zavrnjen, to je pa neki cist kontra! :o

igralec: men vcasih fuuul blokira, vcasih pa nivc spljoh B) . more bit asfalt taprav, pa topl more bit da guma bl prime. zdej ze vem pr kirih pupah vse majo doma pred bajto dost grob asfalt... :o B) B) B)

Objavljeno

benti treba bo v akcijo ...sam ...ahhhh... <_< <_< :o B)

Objavljeno

Ja a pa ti sploh imaš kako ogledano, al tebi se samo usvaja deklice??

Če maš, potem enostavno pejt do nje in ji povej, da ti je simpatična in da bi jo rad malo bolj spoznal....

Drugače pa - zelo dobra in vedno bolj pogosta tehnika spoznavanja je zadnje čase preko interneta - razni chati, irci, forumi so zelo pogost kotiček, kjer se ljudje med sabo spoznavajo.

Kakorkoli se boš že odločil, ti pa samo roko na srce polagam, da bodi naraven - bodi TI!!

Objavljeno
Če maš, potem enostavno pejt do nje in ji povej, da ti je simpatična in da bi jo rad malo bolj spoznal....

Drugače pa - zelo dobra in vedno bolj pogosta tehnika spoznavanja je zadnje čase preko interneta - razni chati, irci, forumi so zelo pogost kotiček, kjer se ljudje med sabo spoznavajo.

ka pa ce jo poznas skor tk k samga sebe?!? mislim, pr men je tak... :o B)

irc?? chat?? hehe, skor sami hornyji so gor ce mene vprasas... :o B) B)

Objavljeno

Ej enduraš ti si iz radolce ane? Ti se zmen s kakšno tvojo prjatlco, da gresta skupej vn(magari u paba) pa ji reč, da nej reče še kšni neni prjatlci(več jih je bolš je B) )če pride zravn(najbrš nimata vseh prijatlejev(v tvojem primeru prijateljic) istih)po se pa itaq usedete za isto mizo pa nej te prjatlca predstav...pa pjačka,čvek...neki se more izcimt

LP by gebre

Objavljeno

mam jz ene par ogledanih.... sam nimam jajc ,da bi šel do kakšne od njih :ph34r:

na IRC pa tud jz hodm...ampak itak vem ,da je tale IRC samo za štose B)

Objavljeno
Ej enduraš ti si iz radolce ane? Ti se zmen s kakšno tvojo prjatlco, da gresta skupej vn(magari u paba) pa ji reč, da nej reče še kšni neni prjatlci(več jih je bolš je B) )če pride zravn(najbrš nimata vseh prijatlejev(v tvojem primeru prijateljic) istih)po se pa itaq usedete za isto mizo pa nej te prjatlca predstav...pa pjačka,čvek...neki se more izcimt

LP by gebre

z lj sm. sam tole k si ti reku... ne slaba ideja... mogoče bom pa probal :o

Objavljeno

LP by gebre

z lj sm. sam tole k si ti reku... ne slaba ideja... mogoče bom pa probal :o

Še tolk bolš, več lokalou, več ludi=>več punc...formula za uspeh :o

Objavljeno

recimo ,da mam enega? al nimam? še sam ne vem. Sošolce bolj poznam kot sebe <_< . Če mam kak kompleks mam manjvrednostenga <_< B)

A pa tega že z motorjem zdraviš al rabiš "punco" za to?

Mislim, resno - nehi se sekirat, mal se zrelaksiraj, ... Pri sebi si reči "itak nikoli ne bom punce našel..." potem življenje prilagodi temu.. in ko ti bo šlo že odlično od rok, se bo pojavila ena, ki ti bo vse spet obrnila na glavo.... :o

Objavljeno

pi es: tazadno punco sn nagovoril ko se je s svojim (bivsim) tipom lizala... B) :o

in ste se skupinsko odlizalo v jutro...

Objavljeno

recimo ,da mam enega? al nimam? še sam ne vem. Sošolce bolj poznam kot sebe <_<  . Če mam kak kompleks mam manjvrednostenga  <_<  B)

A pa tega že z motorjem zdraviš al rabiš "punco" za to?

Mislim, resno - nehi se sekirat, mal se zrelaksiraj, ... Pri sebi si reči "itak nikoli ne bom punce našel..." potem življenje prilagodi temu.. in ko ti bo šlo že odlično od rok, se bo pojavila ena, ki ti bo vse spet obrnila na glavo.... :o

tole gre pa sigurno iz lastnih izkušenj! a mam prov??? B) :o

Objavljeno
1) ka pa ce jo poznas skor tk k samga sebe?!? mislim, pr men je tak... B) B)

2) irc?? chat?? hehe, skor sami hornyji so gor ce mene vprasas... B) B) B)

1) Sestra? :o :o

2) Ja, saj za to gre v tej debati, a ne?

Objavljeno

Daš..........Nedaš.......Veniš(pa ne prašek) :o B)

Objavljeno

Fantki & punčke, sem nekje zasledil namig, da je treba hodit na razne chate ipd. Nikar! B)

Ker kaj lahko postanete takile:

ad5010.jpg

Raje si kupite NOKIO! Zakaj že? :o

ad689.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!