Skoči na vsebino

navezovanje stikov s puncami

Priporočene objave

Objavljeno
Jaz to rešujem skrajno enostavno: pustim, da me punce posilijo B)

BTW: če punca posili moškega, se to pravno kvalificira kot "posilstvo iz malomarnosti". Kazen je zanemarljiva B)

PEPE....majstore.....

vidim , da si tudi ti sramežljiv in vase povlečen človek,...a se zdraviš,a ne??????? :ph34r: B)

Objavljeno

...boljš kupit nokio kot hodit na chat :lol:

Objavljeno
bauca pol greva pa lohk skupi na kak izlet :D

Ja jaz takoj .... sam kaj bo IKE reko ko bo vido to ....

Samo brez šale :blink: ..... midva pa bi se lahko spoznala .. B) .. da te naučim navezovat stike ..... :rolleyes:

Lp, Mateja :P

Objavljeno

Mislim, da ti teli nasveti ne bodo kaj dosti pomagali, saj ima vsak svojo taktiko, najboljšega recepta pa ni. Bodi spontan in ni vrag, da ne bi dobil kakšne, sicer pa se ti nikamor ne mudi, saj imaš šele sladkih 16 ;).

Objavljeno
...boljš kupit nokio kot hodit na chat :lol:

Definitivno ..... B)

Objavljeno

BMW, my main man, poskušam lečiti svoje komplexe na vse mogoče in nemogoče načine. Razen z nakupom Lamborghinija.

Imam pa Nokio :P

Objavljeno
mam jz ene par ogledanih.... sam nimam jajc ,da bi šel do kakšne od njih :ph34r:

Odpri zadrgo na hlačah, poglej, kaj je notri, in povej - ali so to jajca?

No, vidiš B)

Objavljeno
tole gre pa sigurno iz lastnih izkušenj! a mam prov??? :lol: :D

Valjda :D

Čist zmer, k' sem se na samski živlejnje navadu, pa k sem reku saj me n'bena nau hotla za zmer, k' s'm tol'k nemogoč - čist zmer se je ena našla, k' mi je načrte pokvarwa :)

Objavljeno

here we go again... :P :D :D

pi es: ko smo ze pri tej temi - Bauca mi je vedno bl vsec... ;) :rolleyes: B)

Objavljeno

hja Zok, do 16. avgusta bodi raje tiho :P Če hočeš v zapor, pejt raje zaradi številnih prekrškov in bega pred milico ;)

Objavljeno
bauca pol greva pa lohk skupi na kak izlet  :D

Ja jaz takoj .... sam kaj bo IKE reko ko bo vido to ....

Samo brez šale :blink: ..... midva pa bi se lahko spoznala .. B) .. da te naučim navezovat stike ..... :rolleyes:

IKE? A je tvoj tip al kaj? :ph34r: :rolleyes:

Objavljeno

Oh Enduraš (naj si drznem kar odgovoriti) Ike je njen foter. Sicer pa zelo cenjen motorist med našimi vrstami - včasih je tekmoval itd.....

Mislim veš, Bauca ni kar tako!! ;) :lol: :D

Objavljeno

IKE? A je tvoj tip al kaj? :ph34r: :rolleyes:

Še hujše kot tip! Ata je, ata! Ti pa so najhujši, če se kdo smuka okoli njihovih mladoletnih hčera ;)

Objavljeno

waaa, js se bom raj kr umaknu... ...sj ne d bi se ga bal... ...ne ne, js ze ne... ...sn premocn zanga... ...pa bi biu pol en poskodovan... ...sam ne jst... ...upam... :(

strahmejekocuckapress ;) :D B)

Objavljeno

fak, ko sn js biu se mulc se je fotru se fajn zdel ko se je kaka okol mene sukala... ;) :rolleyes:

sjmamsam18papouletpress B)

Objavljeno
fak, ko sn js biu se mulc ...

Zdaj si pa - kaj že?

Objavljeno (popravljeno)

NE, NISN vec mulc!! :angry:

...pac nisn moski, to je vse... ;)

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
NE, NISN vec mulc!! :angry:

...pac nisn moski, to je vse... ;)

Ti samo pridno študeraj, jej pa treniraj, pa nekega dne postaneš pravi SymRu. :rolleyes: ;) :D :D :D :D

Objavljeno

studirat bom zacel jeseni (BTW, jutr dobim ZADNJO oceno na tej soli!!! :D :P ), jem ze tak prevc, treniram pa ne, k mi je bat v glavo fooqnal... :(

Objavljeno (popravljeno)
(BTW, jutr dobim ZADNJO oceno na tej soli!!! :D  :P ),

Ti kr zavidam jz mam jutri pa v sredo eksterna preverjanja pa se pol dva tedna mucenja :angry:

Popravljeno . Popravil Vrtnica
Objavljeno
Oh Enduraš (naj si drznem kar odgovoriti) Ike je njen foter. Sicer pa zelo cenjen motorist med našimi vrstami - včasih je tekmoval itd.....

Mislim veš, Bauca ni kar tako!! ;) :lol: :D

uuu.... ugledna family pol :D . Sm pa res srečnež ;) <_<

namesto ,da bi se sekiral zarad motorja k je že 3 tedne na servisu se sekiram ker nimam punce.... kaj mi je? A je to bolezen?! :blink: :ph34r: <_<

Objavljeno

Mislim veš, Bauca ni kar tako!! ;)  :lol:  :D

namesto ,da bi se sekiral zarad motorja k je že 3 tedne na servisu se sekiram ker nimam punce.... kaj mi je? A je to bolezen?! :blink: :ph34r: <_<

Kako je dobra bolezen...če je bolezen ljubezen!

Moli da je ljubezen, če ne pa je res SARS!

Objavljeno

Mislim veš, Bauca ni kar tako!! ;)  :lol:  :D

Po mojem si zaradi pomanjkanja motorja začel premišljevati o tem. :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!