SiR Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 (BTW, jutr dobim ZADNJO oceno na tej soli!!! :D :P ), Ti kr zavidam jz mam jutri pa v sredo eksterna preverjanja pa se pol dva tedna mucenja :angry: pol pride pa na vrsto interna/istična provjerka stanja?
kocka Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 z mojo dtjko pa vse vredu, zaenkrat :D :D :D
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 No to pa je že nekaj...sam da še prede... :D
enduraš Objavljeno Maj 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Oh Enduraš (naj si drznem kar odgovoriti) Ike je njen foter. Sicer pa zelo cenjen motorist med našimi vrstami - včasih je tekmoval itd..... Mislim veš, Bauca ni kar tako!! ;) :lol: :D uuu.... ugledna family pol :D . Sm pa res srečnež ;) <_< namesto ,da bi se sekiral zarad motorja k je že 3 tedne na servisu se sekiram ker nimam punce.... kaj mi je? A je to bolezen?! :blink: :ph34r: <_< Po mojem si zaradi pomanjkanja motorja začel premišljevati o tem. :P tud jz sm na to pomislu!! RES! :blink: :ph34r: Bolš ,da čimprej motor nazaj dobim <_<
kocka Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 zadnjičsem prehiteval eno R1, unega je blo verjetno sram in mi je vrnu tako da me je prehiteval po zadnjem!! lahko njemu k ma 12krat več konjev in 8krat več ccm kot js!! Pa še dtjka ni bla v njenem naravnem okolju, pesku in blatu!!
D.J. Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 ha ha, kva to, enduraš, treba babo zgrabt pa nč uprašat kaj hoče, če pa kej preveč začne reglat, pa sam s kolom po glav :P al pa počak na nou let, pa ne nč pit, pol pa na pjanih babncah izkušnje naberej :P al si pa čupo pust, to je pr men u tistih letih hudo palil, poleg tega pa sm lahko slemu k budala :P ampak najbolš pa je bit free, dokler si še tolk mlad, pa samo za sprot kej obdelat, tolk da jezik ne zakrni...to pa pomen, da je treba začet mal več ven hodit zvečer, pa bit celo noč pokonc, pa opazvat, se pogovarjat, pa neprisilno poslušat vse križe in težave, ki jih punce že imajo, pa bo ena že popustila, za 5 minut pa za 5 minut, bolš kt nč B)
volk Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Največkrat so ženske kot pavijani. ;) In zato vžge star preizkušen recept, lovljenja pavijanov: Mal ji namigneš, da imaš tam nekaj zanimivega in ko enkrat prime tud za živo glavo ne spusti več. Je pa fajn, da je "oreh" dovolj velik :D !
bauca Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Oh Enduraš (naj si drznem kar odgovoriti) Ike je njen foter. Sicer pa zelo cenjen motorist med našimi vrstami - včasih je tekmoval itd..... Mislim veš, Bauca ni kar tako!! ;) :lol: :D Normalno da nisem .... :blink: Lp
bauca Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Oh Enduraš (naj si drznem kar odgovoriti) Ike je njen foter. Sicer pa zelo cenjen motorist med našimi vrstami - včasih je tekmoval itd..... Mislim veš, Bauca ni kar tako!! ;) :lol: :D uuu.... ugledna family pol :D . Sm pa res srečnež ;) <_< namesto ,da bi se sekiral zarad motorja k je že 3 tedne na servisu se sekiram ker nimam punce.... kaj mi je? A je to bolezen?! :blink: :ph34r: <_< Midva sva ful za skup , jaz pa namesto da bi se sekirala zaradi moji `drugih` problemov se tud sekiram ker sem samska .... :P
Zok Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 pr men je isto: crkne motor, naenkrat sem nepopravljivi romantik (k se zanima med drugim tud za akustiko). zrihtam mofo nazaj d laufa, sn spet hladen do vseh punc tega sveta... :P :D :D ;) :rolleyes: pi es: ok, tole je blo mal napihnjeno, a v grobem to drzi. ;)
Zok Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 aja, BTW, trenutno se cakam na bat... :angry: :( :(
bauca Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 aja, BTW, trenutno se cakam na bat... :angry: :( :( od ......... ?! ;) :huh:
igralec Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 pr men je isto: crkne motor, naenkrat sem nepopravljivi romantik (k se zanima med drugim tud za akustiko). zrihtam mofo nazaj d laufa, sn spet hladen do vseh punc tega sveta... :P :D :D ;) :rolleyes: pi es: ok, tole je blo mal napihnjeno, a v grobem to drzi. ;) Hehe, razumljivo. Jest ful razmišljam, kaj bi me bolj osrečilo.... tista "taprava ali R6ka. Mislim da bo kmalu zmagala slednja :P :D
bauca Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 pr men je isto: crkne motor, naenkrat sem nepopravljivi romantik (k se zanima med drugim tud za akustiko). zrihtam mofo nazaj d laufa, sn spet hladen do vseh punc tega sveta... :P :D :D ;) :rolleyes: pi es: ok, tole je blo mal napihnjeno, a v grobem to drzi. ;) Hehe, razumljivo. Jest ful razmišljam, kaj bi me bolj osrečilo.... tista "taprava ali R6ka. Mislim da bo kmalu zmagala slednja :P :D Si že pomislil kaj bi bilo če ne bi bilo punc/žensk ?! Svet bi propadel .... ne bi bilo otrok(mislim da tehnika še ni taaaaaaaak napredna), moški bi bili tečni in najbrž ne bi hoteli ničesar delat, vglavnem bil bi mir, dolgčas, beda itd. .... :blink: LP :D
igralec Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Ja sej ženske ste Božji dar, brez vas svet ne bi stal ;) Škoda k mene nobena ne mara in sem samski ravno takrat, ko sem najbolj osamljen... Pa še aprilia je v ženskem spolnem organu, tko da nimam nič trenutno :unsure: eh ja :)
Zok Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Ja sej ženske ste Božji dar, brez vas svet ne bi stal ;) TOCNO!!! to jst ze skoz pravim, pol pa folk misli d se zezam... :huh: ka pa je narobe z aprilio?? men sta batna obrocka poknla (oba!!), pa mi je se bat frdirbal, pa neki malga risov na cilindru naredl - nad aprilio nisn prav nic vec navdusen. :( :( :blink: pravjo d je bat treba menjat na vsakih 15k km?? ne recejo pa d ga JST morm menjat na 10k... :P :D jst zvim za motociklizem, vseen pa puncam vedno dajem prednost (ne sam simpatije pa to, tud kulegice)! girlz r0x ;) :D
Zok Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 tole mi je pa z batom naredl... :( :( :angry: :angry:
igralec Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 huh, ko bi vsaj meni zaribala... Pri meni se je zjebalo neki v ključavnici, tko da gre ključ not, ne morm ga pa obračat. Mogu bom zamenjat vse tri ključavnice in dobit nov komplet ključev. Mogoče veš kok to pride? Kako folk gleda, ko stojim na križišču pa nimam ključa not :lol: Mah aprilia je zanič, vsaj kar se tiče 2T... Naslednji bo 4T japonc :) Ja jest tud živim za motociklizem in mislim da bom kr še naprej živel zanj. Girlz bom pa malo odmislil, vsaj dokler mene kera ne ulovi ;) To takrat bom pa služil in šparal za R6 :D
Zok Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 ma najbols d od kakga razbitga kupis kljucavnice+kljuce. bi moral s kakimi 20-mi, 30imi tisocaki priti skoz (nove originalne kljucavnice so ZELOOOOOOOOOO!!!! drage! pokrovcek rezervoarja, kontaktna kljucavnica, kljucavnica kuferana - vsaka okol 30 jurjov ce se ne motim...). :( ugotavlam d sm kr dobr v tem biznisu (ljubezni), vsaj ko je treba kiro deklco iz dreka potegnt... :) ce kdo peca kako kulegico stopm do nje, jo "kusnem" (na hit na uho recem nj se dela kao d sma par), pol pa here we go. :D in pol me majo puncke rade. :) tud zares. enduras, poskusi, mogoc pa zahaklas kako! ;) bom objavu kok pride cena za kljucavnice za AF1 125. sekunda dvajst, sam da poiscem une PDFje, cenike! ;)
Zok Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 ok, izbrskal sem cene iz nekega kataloga, kjer so cene za nove in rabljene dele (ni pa vedno obojega). katalog je star pol leta, prodajalec je v nemciji, tako da so cene pri nas rahlo visje. ce bi rad vedel (priblizno) ceno novega, pomnozi ceno starega x2. aja, noch einmal, tole so cene za AF1 125, od '91 naprej (modelno leto '92, tk k je moj). kontakt kljucavnica: 40,90 evrov (rabljena) kuferan kljucavnica (verjetno mas ti popolnoma drugacen sistem, ta je full na simpl narjen): 14.90 evorv (rabljena) tank-stoflc: 76.90 (nov) ah qrc, dej raj staro kontaktno klucnco enmu finomehaniku najprej pregledat, pa nej on pove ce se da kj nardit (za majnsi kes). ;) zdej pa ce bova se kej debatirala o motorjih ti bom raj pisu na PM (ne, to pomeni private message - pokvarjenc!! :D :P ), k so pupe tuki vtihnle :blink: . to pa meni ni povseci. :( drage deklce. zanima me, kva vs najbl impresionira pr fantih!! humor, izgled, karakter, popularnost, kes, (buhnedaj met tako babnco za zeno!! :D ), samozavest...?? :ph34r:
igralec Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Jao pol :( Sam dobr, važn da se zrihta pa da gre od bajte, preden zariba :D Ja za deklice je vsak dober, ko so v dreku... Vsaj jest sm bil za zadnji dve. Zdaj sem pa skor nedostopen, mwahaha :P Ja enduras, raje hakli punce kot drevesa in ograje ;)
Zok Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Ja za deklice je vsak dober, ko so v dreku... to zamerim!! :angry: :P :D :D :D sploh pa niti ni nujno d gre za kulegico - vcasih je kulegica od kulegice, vcasih je kulegica od kulegicine kulegice, itd... ;) :rolleyes:
bauca Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Vidva pa sta malo zašla ..... tema je navezovanje stikov .... <_< :rolleyes:
igralec Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 (popravljeno) no moje izkušnje iz zadnjega pol leta niso lepe :D Nobena me ni imela res rada, je šlo bolj za igrice dokler niso našle koga drugega :rolleyes: bauca, saj navezujeva stika :lol: Popravljeno Maj 22, 2003. Popravil igralec
bauca Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 no moje izkušnje iz zadnjega pol leta niso lepe :D Nobena me ni imela res rada, je šlo bolj za igrice dokler niso našle koga drugega :rolleyes: bauca, saj navezujeva stika :lol: Oooooooooooo ..... nč ne vem o tem da je eden izmed vaju punca ..... :rolleyes: B) :lol:
Priporočene objave