Skoči na vsebino

navezovanje stikov s puncami

Priporočene objave

Objavljeno

Matejshek, kdo je pa reku, d gre pr navezovanju stikov le za predstavnika nasprotnih spolov?? :P :D :D B)

Objavljeno
no moje izkušnje iz zadnjega pol leta niso lepe :D

Nobena me ni imela res rada, je šlo bolj za igrice dokler niso našle koga drugega...

Mislim da si za to kriv kr sam... kaj pa loviš "take" <_<

Objavljeno

TIIINAAA!!!!! :lol: :unsure: :rolleyes: :D :P ;)

ejj, ka pa PMji pa to?? te missam!!! :huh: :(

(tolk o stikih s puncami) :P :D

Objavljeno
no moje izkušnje iz zadnjega pol leta niso lepe :D

Nobena me ni imela res rada, je šlo bolj za igrice dokler niso našle koga drugega...

Mislim da si za to kriv kr sam... kaj pa loviš "take" <_<

Jest nobene ne lovim... take mene ulovijo :rolleyes:

Objavljeno

Stigmata, javno se ti opravicujem za obtozbe neresnicnih dejstev, in te z vsem svojim srcem prosim za odpuscanje!! :( upostevaj olajsevalne okoliscine - psihicno trpim, ker je pred pol ure best frendu kawl zaribu - cvajtaktarji so pogreb!!! :angry:

Objavljeno

Jest nobene ne lovim... take mene ulovijo :rolleyes:

Pol pa... kaj se pa pustiš... saj veš kaj bi ti Ice rekel... trpi :D

Objavljeno

Jest nobene ne lovim... take mene ulovijo  :rolleyes:

Pol pa... kaj se pa pustiš... saj veš kaj bi ti Ice rekel... trpi :D

hehe, sej trpim :D Zdaj se bom posvetil nabiraju dinarčkov za lubico v avatarju ;)

Sej sam čisto dobro shajam :)

Objavljeno
hehe, sej trpim :D Zdaj se bom posvetil nabiraju dinarčkov za lubico v avatarju ;)

Hja bolje išta nego ništa- da ne misliš da te ta lubica ne more pustit na cedilu :P

Objavljeno

MOTORRR SM DOBILLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!! YIHHHHHHAAAAAAA!!!! May the carnage begin!

Plačal sm 40.000sit!!!!! Tip mi je računal 4ure dela po 3750sit!!!! Dela je blo vsaj 7ur in navadno je ura 5000sit. Motor dela zaenkrat kot nov. Tok poceni mi je dal ,ker ubistvu ni vedu kaj je narobe z motorjem (razdru in je vse zgledal kot NOVO!!!) in ker sm tolk časa motor čaku (3 tedne). Še opral so mi motor. :D So rekl ,da nej pridm vsake tolk mal pogledat k njim in poročat o obnašanju motorja. :blink: Sicer je tole vse skup sumljivo , vendar če bo delalo sm ZELOOOOO poceni skoz prišel.

Poleg dela sm plačal tudi novo kontaktno ključavnico (10k sit) , 2 ležaja (6k sit) in 1,5l dobrega olja (motul).

Punce.... žal mi je.... hehe .... enduro rox B)

Objavljeno

ja pa laufa?? :P :D

Objavljeno
hehe, sej trpim  :D Zdaj se bom posvetil nabiraju dinarčkov za lubico v avatarju ;)

Hja bolje išta nego ništa- da ne misliš da te ta lubica ne more pustit na cedilu :P

Hehe, upam da me ne bo pustila na cedilo :D Samo bo potrebno še veliko našparati, hehe. Bolje da se bogato poročim :P

Objavljeno

Tule je debata o navezovanju stikov s puncami in ne o zweitaktarjih.

Sicer pa pridi kdaj na kako FS še prej bauco naheci da bo ona IKE pa se bosta spoznala kljub relativni oddaljenosti. ;) Potem ti bo pa v živo lahko nasvete delila. :rolleyes:

Objavljeno

recimo ,da mam enega? al nimam? še sam ne vem. Sošolce bolj poznam kot sebe <_<  . Če mam kak kompleks mam manjvrednostenga  <_<  :angry:

A pa tega že z motorjem zdraviš al rabiš "punco" za to?

Mislim, resno - nehi se sekirat, mal se zrelaksiraj, ... Pri sebi si reči "itak nikoli ne bom punce našel..." potem življenje prilagodi temu.. in ko ti bo šlo že odlično od rok, se bo pojavila ena, ki ti bo vse spet obrnila na glavo.... :D

:P :P :P

Sym.... ena od bolših taktik k sm jih opazu na teh straneh....

evo dons jo začnem uporablat!!!!

wish me luck! :P

Objavljeno

Pri sebi si reči "itak nikoli ne bom punce našel..." potem življenje prilagodi temu.. in ko ti bo šlo že odlično od rok, se bo pojavila ena, ki ti bo vse spet obrnila na glavo.... :D

res, stvar ze dve leti DELUJE!!! ;)

fora je sam k je ne znam do konca izkoristit... :P :D

Objavljeno

obratna taktika od napisane deluje inverzno ...preverjeno (če je komu jasno kaj sm napisu je car) :D

Objavljeno

hehe, jst zastopim... :P :D :D

pi es: zal pa mam tud izkusnje z "obratno tehniko"... :( :( :(

Objavljeno

Mladeniči, prisluhnite kaj vam bo povedal Onkel PEPE:

Ljubezen je kot partija šaha. Na koncu ti kraljico ponavadi zj*be kak konj, ki si ga po nemarnem spregledal.

Alles klar? B)

Objavljeno

Pepe..........to je pa malo šlampasto, če žrebce podcenjujete in spregledate.......... :rolleyes: :P

Alla B)

Objavljeno

sj v bistvu ma prav... ;) :D

Objavljeno
Pepe..........to je pa malo šlampasto, če žrebce podcenjujete in spregledate.......... :rolleyes: :P

Alla B)

Draga Alla, podari mi 3 minutke in našpiči ušeska. Tole je zelo pomembno za razumevanje predmeta:

1. Že v svojem prejšnjem izvajanju sem uporabil besedni sklop "po nemarnem" -> to že nakazuje na določeno mero, kot si se ti izrazila, "šlampavosti". Samo izraz je za nianso drugačen. Se lahko o tem strinjava? Lahko. Fino. Greva naprej.

2. Nikjer v svojem poprejšnjem izvajanju nisem omenjal žrebcev, mustangov & sličnih plemenitih predstavnikov kopitljavega rodu. Spregledati kaj takega bi bila seveda nedopustna šlampavost brez primere, kajne? ;) Nasprotno, prav zavestno sem uporabil besedo konj , naivno misleč, da bom v zadostni meri nakazal povprečnost obravnavanega osebka. Očitno sem se zmotil. Prihodnjič bom zelo pazil, da se bom manj šlampasto izražal.

Bo tako v redu?? :P :P :D

Objavljeno
...prav zavestno sem uporabil besedo konj ...

a niso pjebeki bli vcasih prasci??? :ph34r:

Objavljeno

Hm....listen.gif....Alla je našpičila ušeska......in pazljivo prebrala Pepetov prispevek (še posebno tisto, kar je napisano z velikimi črkami....)............

.....in sedaj se kesam, ker sem za hip podvomila v tvojo modrost........(kar izginila bi rada.....096.gif)

Da se ti odkupim ti z veelikim veseljem podarim še kakšno minutko več v živo ob drink.gif

Alla 285.gif

Objavljeno

hehehe... ''nespodobno povabilo'' :P :D

Objavljeno
Mladeniči, prisluhnite kaj vam bo povedal Onkel PEPE:

Ljubezen je kot partija šaha. Na koncu ti kraljico ponavadi zj*be kak konj, ki si ga po nemarnem spregledal.

Alles klar? B)

PEPE dottore.......sedaj vem, v čem je skrivnost ljubezni ( zgleda da slabo igram šah..............)

yep, story of my life........upam, da sem sedaj vzel v obzir vse konje,žrebce,mustange in podobno,...........tako da bom mogoče le dobil partijo........... :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!