Gallus Objavljeno Maj 24, 2003 Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 Mladeniči, prisluhnite kaj vam bo povedal Onkel PEPE: Ljubezen je kot partija šaha. Na koncu ti kraljico ponavadi zj*be kak konj, ki si ga po nemarnem spregledal. Alles klar? B) PEPE dottore.......sedaj vem, v čem je skrivnost ljubezni ( zgleda da slabo igram šah..............) yep, story of my life........upam, da sem sedaj vzel v obzir vse konje,žrebce,mustange in podobno,...........tako da bom mogoče le dobil partijo........... :) BMW Kolikor sem zadnjič opazoval, si kar dobro vlekel poteze (motozbor v Krškem) :rolleyes: B) :P
Pravokotar Objavljeno Maj 24, 2003 Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 @ Zok: nisem ravno velemojster, vendar bi si skorajda upal trditi, da pri šahu ni figure pod nazivom prasec @ BMW: prizadevno & redno odvijaj svoje darilo, pa ti bo dobro na zemlji! @ Alla: le nikar in še manj rešitev = na dlani. OK, ti bom namignil, pa tako, da ne bo nihče videl: ===>
Pravokotar Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Mladina, ker je danes ravno Dan mladosti, sem si vzel čas in pozorno preučil vaše pissarije. In zdi se mi, da vem, v katerem tiču grmi zajec. Ključna beseda je: neučakanost . Če se strinjate, vam bom povedal eno basen. Lahko? OK, takole gre: Bil je lep poznopomladanski dan. Približno tak kot danes. Na ljubkem gričku za vasjo sta se utaborila dva bika. Fotr in sin. Sin je nenehno nekaj bezljal okoli, fotr pa se je udobno zleknil v senčico pod drevo in v miru prežvekoval ter podremaval. Na vsem lepem je tamladega kar po zraku prineslo k tastaremu, nestrpno je cepetal in komaj razumljivo izjecljal: "Ffffotr, ffffotr, pppoglej kkkakšne bajne kkkrave se ppppasejo v doldoldolini! Kkkkaj ppravišš, bi zdrvvvela dol in eno nnna bbrzzzzino nabbbrisala?" Tastari se ni pustil vreči s tira. Prav nonšalantno je privzdignil eno obrv, mimogrede prečekiral situacijo v dolini in prijavil: "Sine, ideja kot taka mi je všeč. Vendar storiva raje takole: povabiva dame k sebi. Malo bomo pokramljali, kaj sočnega prigriznili, občudovali razgled in če so punce kolikortoliko uporabne, bova pošteno nabrisala prav vse, eno za drugo, vsako ob svojem času. Pa še rade se bodo vračale semkaj na griček." Čigava je potem obveljala, vam ne bi vedel povedati. Konec koncev sta bila vendarle bika. B)
urbi Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Mladina, ker je danes ravno Dan mladosti, sem si vzel čas in pozorno preučil vaše pissarije. In zdi se mi, da vem, v katerem tiču grmi zajec. Ključna beseda je: neučakanost . Če se strinjate, vam bom povedal eno basen. Lahko? OK, takole gre: Bil je lep poznopomladanski dan. Približno tak kot danes. Na ljubkem gričku za vasjo sta se utaborila dva bika. Fotr in sin. Sin je nenehno nekaj bezljal okoli, fotr pa se je udobno zleknil v senčico pod drevo in v miru prežvekoval ter podremaval. Na vsem lepem je tamladega kar po zraku prineslo k tastaremu, nestrpno je cepetal in komaj razumljivo izjecljal: "Ffffotr, ffffotr, pppoglej kkkakšne bajne kkkrave se ppppasejo v doldoldolini! Kkkkaj ppravišš, bi zdrvvvela dol in eno nnna bbrzzzzino nabbbrisala?" Tastari se ni pustil vreči s tira. Prav nonšalantno je privzdignil eno obrv, mimogrede prečekiral situacijo v dolini in prijavil: "Sine, ideja kot taka mi je všeč. Vendar storiva raje takole: povabiva dame k sebi. Malo bomo pokramljali, kaj sočnega prigriznili, občudovali razgled in če so punce kolikortoliko uporabne, bova pošteno nabrisala prav vse, eno za drugo, vsako ob svojem času. Pa še rade se bodo vračale semkaj na griček." Čigava je potem obveljala, vam ne bi vedel povedati. Konec koncev sta bila vendarle bika. B) PEPE, pozabil si napisat, da v zgodbi nastopa se dedek bik, ki poslusa pogovor med fotrom in sinom, pa rece: "Fanta, bejzmo, krave se nam priblizujejo!" :ph34r: :ph34r: :ph34r: Urbi
urbi Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Sicer pa sem mnenja, da je uporaba nekih hudih taktik, kar se tice stikov punce -> fantje, fantje -> punce, neprevecproduktivna. <_< <_< Sam zagovarjam improliga metodo! :D Urbi
bauca Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Sicer pa sem mnenja, da je uporaba nekih hudih taktik, kar se tice stikov punce -> fantje, fantje -> punce, neprevecproduktivna. <_< <_< Sam zagovarjam improliga metodo! :D Urbi ja .... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
enduraš Objavljeno Maj 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Sicer pa sem mnenja, da je uporaba nekih hudih taktik, kar se tice stikov punce -> fantje, fantje -> punce, neprevecproduktivna. <_< <_< Sam zagovarjam improliga metodo! :D Urbi dej malo razloži kako zgleda tvoje improviziranje :)
Pravokotar Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 PEPE, pozabil si napisat, da v zgodbi nastopa se dedek bik, ki poslusa pogovor med fotrom in sinom, pa rece: "Fanta, bejzmo, krave se nam priblizujejo!" :ph34r: :ph34r: :ph34r: Urbi Kršenmatiček, Urbi et orbi! Šele zdaj sem opazil tole tvojo nestrokovno trditev. Tisti tvoj "dedek bik" je bil vendar sosedov vol ! In ti si mi kao neki univ. dipl. biologist! :o :o Improliga pa seveda deluje. Včasih malo bolje, včasih malo slabše. Enako kot vsak drug recept.
urbi Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 dej malo razloži kako zgleda tvoje improviziranje :) Postavis se v blizino punce, ki ti je vsec, butasto gledas, pa cakas, kaj bo... :ph34r: :ph34r: :ph34r: ...Pol pa... stvar inspiracije! B) B) Urbi-se-vedno-samski <_<
urbi Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Improliga pa seveda deluje. Včasih malo bolje, včasih malo slabše. Enako kot vsak drug recept. Glavno, da kuhamo! :D Urbi
Zok Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 al pa se delas d si pjan, pa ji zacnes govorit "nikol nisn mel dost jajc d bi ti povedu, k ob teb vedno kr tremo dobim, sam ti si mi ze od nekdaj taaaaaaaaaaaaaaak vsec..." :lol: ;) B) :P
Zok Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 aja, pomagata dva al pa trije spricerji - za dar govora... ;) :D
SiR Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 aja, pomagata dva al pa trije spricerji - za dar govora... ;) :D Najboljše, da se ga zadaneš ko prasec pa jo potem samo debelo buljiš celo noč - uspeh nezagotovljen!
enduraš Objavljeno Maj 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 gospod alko in njegovi bratranci mene ne zanimajo... nažalost <_< <_< B)
Zok Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 gospod alko in njegovi bratranci mene ne zanimajo... nažalost <_< <_< B) nej ti ne bo zal! ;) :rolleyes:
SPIDI Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Ali pa rečeš Gugotu da te na motosvet nalepi. :rolleyes: :ph34r: :ph34r:
enduraš Objavljeno Maj 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 ponujal se pa tud ne bom SPIDI :D :D :P :lol:
king4ever Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 a je kšna punca med 16 pa17 let? :D Za to imas drugo temo na forumu,imenuje se zenitna posredovalnica,tam lahko das svoj oglas :D :D
Zok Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 ...amm... ...najlazje si je punco dobit v kaki gostilni v petek popoldne... ;) :rolleyes: ...kok dolg bo pa zveza (sranje) trajala, je pa ze druga stvar... :D :D :D
stigmata Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 a je kšna punca med 16 pa17 let? :D A ti to prideš v prav vsako temo napisat? :rolleyes: Sicer pa a ne obstaja neka Kupid online varianta al nekaj podobnega? :lol:
Manu Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 a je kšna punca med 16 pa17 let? :D Ja, seveda je. :) Moja hčerka bo, čez tri leta in pol. :D Pa ji bom rekla, da ne sme na take in podbne oglase nasedat. :P ;)
Thundercat Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 a je kšna punca med 16 pa17 let? :D Da te policija ne zapre....mladoletna oseba pa to... :D :D
Priporočene objave