lasagna Objavljeno April 7, 2006 Deli Objavljeno April 7, 2006 ....in s tem manj plavanja. ..... Ampak kdaj pa kdaj bomo še zaplavali ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 Hvala tati, ker mi je rešila živleje, :xx: s tem, da mi je prnesla pir :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 me idiot and a friend was there when needed. Rocky :worship: :OK: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 :hmm: :hmm: Nič jasnega.... KAJ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Nič lažjega. Tale topic je nekakšen ekvivalent topica za vsesplošno zalizavanje & slinjenje, le da je namenjen malo drugačnemu izražanju hvaležnosti zakarkolipač. B) Praktični primer: Če bi Rocky bil baba, bi mu Ice stisnil enega v "Poljubček za..". Ker pa to ni, pa tudi Ice, kolikor vem, ni topli, mu v tej temi izreka zahvalo na politično korekten način (no jaz bi ga sicer na pir povabil, ampak to je stvar osebnih preferenc :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 ...Če bi Rocky bil baba, bi mu Ice stisnil enega v "Poljubček za..". .. Se mi dozdeva, da bi bila baba po imenu "Rocky" kaj malo primerna za poljubčkanje in sorodne športe. Na srečo (& zadovoljstvo vseh, ki ga poznamo) je Rocky dedec, kot se spodobi. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Se mi dozdeva, da bi bila baba po imenu "Rocky" kaj malo primerna za poljubčkanje in sorodne športe. Na srečo (& zadovoljstvo vseh, ki ga poznamo) je Rocky dedec, kot se spodobi. :yes: Troo. :hmm: Troo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 No, če pa že imamo tako temo potem j pa hitro izkoristim :grim Bizi, hvala za prevoz včeraj :OK: Pa seveda tudi Juretu za hitro ukrepanje :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 A pol je ta tema sam za desce med sabo? :hmm: Al se lahko tudi jaz zahvalim Ixu za pomoč in mu sporočim, da "tisto" the pivo definitivno enkrat bo... :) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Lahko, ampaq si ne smeš ankol več depilirat nog. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 tema je splosno imetje.......... kot vse ostalo tukaj. :devil: ker me je rocky pac resil iz situacije, v katero sem se v vsej svoji tezi sam spravil (kljub izkusnjam; heh, pac ena vec :grim ) se spodobi, kot je omenil kolega pirrulz tudi politicno, da se taksna solidarnost postavi v javnost. pir pa tak pade, pirrulz, nea se ti sekiraj. :grrr lahko se kvecjemu "priliznes", da se tebi kaksen "od"pade. :P BTW depilacija zenskih nog obvezna. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Hvala Icu, da je odprl to temo! :doze: Naslednjič uporabi iskalnik: KLIK KLONK! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 ....in hvala gangesu za dodaten info. sem iskal in nisem nasel. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Jaz pa sem se itak samo zezal in malo enkrat tebe oponašal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 :lol1: chicken. :devil: kaj se zaj vun vleces ?! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 :blush: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Hvala Špilferderberju :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 malenkost, bogato poplačana.. :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 Hvala itak vsem za vse v minulih cajtih, še posebej pa zadnje dni Pervyju, ki me je v zgodnjih jutranjih urah po enournem čakanju rešilca s slajdajočim BMW-jem taksiral na urgenco ... počasi u bom moral hvaležnost izkazati že kar s cisterno piva :) Edino ne vem, kaj je potem s tistimi zrezki in potico naredil, ki ju je odtajal na mojem gležnju :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 potica mi itak ni dišala (zato je bila zamrznjena), zrezke pa sem odstranil preden so se odtajali in so še užitni .) ni problema, naš moto je: "We break you, we bring you to hospital!" :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 bližnjica :lol1: sorry, sym.. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 (popravljeno) Hvala itak vsem za vse v minulih cajtih, še posebej pa zadnje dni Pervyju, ki me je v zgodnjih jutranjih urah po enournem čakanju rešilca s slajdajočim BMW-jem taksiral na urgenco ... počasi u bom moral hvaležnost izkazati že kar s cisterno piva :) :huh: na koga naj se glasi račun za opravljeno storitev? :devil: Popravljeno Maj 4, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 :huh: na koga naj se glasi račun za opravljeno storitev? :devil: na BMWjeve inženirje, ki so tak dober avto nardili :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 Še moja (skromna) zahvala, ki se ji seveda pridružuje tudi novopečeni oz. novokuhani ati :) Hvala vsem za lepe želje (in nekatere ostale aktivnosti :D ) ob rojstvu sinka Aleksa :wub: Še posebno pa Dašenki&Elbartotu :love1: , Ervini :K , Hanziju :winkiss: , Pepetu :winkiss: , Uti&Lindau :photo: ter Bibi :004 .... Nenazadnje pa zahvala Ixsu za izjemen kreatorski dosežek - usnjen brezrokavnik Aleksu pristoji kot ulit, še posebno, ker ima sinko tudi precej motoristično frizuro :) :D P.s. Ah ja, pozabla povedat ... nekaj dni me ni bilo na forumu. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se