pirrulz Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 PS: mariborčani in bisterčani - še dobro da mi kdo kaj reče <_< :nono: En ptujčan ti je že zdavnaj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 En ptujčan ti je že zdavnaj :grim :eek: koloko pirov sva že do takrat spila :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2006 :eek: koloko pirov sva že do takrat spila :? Ce je blo to na nasmu koncertu, tudi jaz ne vem, koliko jih je bilo :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 :eek: koloko pirov sva že do takrat spila :? ne ne to je blo takrat ko sva pri Gamsu bla pa gledala joške od one kelnarce pa o silikonskih debatirala. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 ne ne to je blo takrat ko sva pri Gamsu bla pa gledala joške od one kelnarce pa o silikonskih debatirala. :grim Keri Gams je to :? ker je tud tule v Mozirju en Gams :grim , sam kake take kilnerce pa nimamo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Keri Gams je to :? ker je tud tule v Mozirju en Gams :grim , sam kake take kilnerce pa nimamo :grrr Gams v Bajsterci. :grim Mrzlo pivo, veliki joški. :grim :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Gams v Bajsterci. :grim Mrzlo pivo, veliki joški. :grim :yea2: ...pa kebab :wub: preko ceste... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 @ElBarto - hvala! Pade kosilce pa še kaj ob priliki... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Velika zahvala SamDePihlja-ju za strokoven pregled (ma ne mene :P :lol:), za ogromno časa, ki si ga je vzel (oz. sva mu ga odtrgala z duhcem :blush:), za končni nasvet in super izbiro, za prijateljski support, za ivano kobilico da sem se prebila do ljubljane (in bankomata), za pijačo... Upam da ti je ratalo ustat danes, sicer pa te bo že kdo zbudil če ne :P :worship: :rolleyes: B) Sledi epizoda: 6 valjev na pici :lol: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Ice! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 PERVY-ju en velik HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Še tukaj HVALA vsem, ki ste prišli na piknik in ga naredili enkratnega! Super ste! [attachmentid=78941] :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Še tukaj HVALA vsem organizatorjem . :worship: Še pridemo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Še tukaj HVALA vsem organizatorjem . :worship: Še pridemo :yea1: Tudi od mene :worship: organizatorjema. Alka, plac je prva liga :hooray: , žvali pa itak :OK:. Do naslednjič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 13. augusta je minilo 3 leta, odkar vem za motosvet in ko sem se včlanil. Hvala MOTOSVET, ker si. In hvala, ker me prenašate :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Še tukaj HVALA vsem, ki ste prišli na piknik in ga naredili enkratnega! Super ste! [attachmentid=78941] :worship: hehe če lobota in Klimbro združiš in narediš povprečje, dobiš glih dva normalno nasmejana človeka ;) :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 hehe če lobota in Klimbro združiš in narediš povprečje, dobiš glih dva normalno nasmejana človeka ;) :OK: :OK: A bi rad mel še drugi gležn sfentan? :angry2: Ha? Mimogrede, kje si se skrival in nisi prišel gor? Tudi z moje strani pohvala in zahvala organizatorjem in udeležencem za prijeten vikend! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Mare hvala za organizacijo :OK: Če je bla pa dobra pa bomo povedal jutri :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Še tukaj HVALA vsem, ki ste prišli na piknik in ga naredili enkratnega! Super ste! [attachmentid=78941] :worship: Mene pa čisto takole mim' grede zanima, kaj dela ta na desni zadaj, ki je okrog obrnjen??? :hmm: :? :o Sam' vprašam... :angry: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 jebe se mu za cel swet :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Lulat je šel lepo od njega da se je obrnil ,da ni tega ki je slikal pos......... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) Jaz bi se pa rad zelo lepo ZAHVALIL tati, ker mi je tako nesebično zrihtala...... :hmm: :hmm: :grim Ona že ve kaj in sem ji preklet' lepo HVALEŽEN! :OK: :OK: tati! Ti si faca!!! A se lahko koli hvalim, da sem tvoj p'rjatu? Popravljeno April 30, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Jaz bi se pa rad zelo lepo ZAHVALIL tati, ker mi je tako nesebično zrihtala...... :hmm: :hmm: :grim Ona že ve kaj in sem ji preklet' lepo HVALEŽEN! :OK: :OK: tati! Ti si faca!!! A se lahko koli hvalim, da sem tvoj p'rjatu? ne me preveč hvalit, ker vsi ne mislijo tako, saj veš ko Tati pokaže svoje rožičke jim ni lahko v njeni bližini, :grim saj veš zakaj smo "prijatelji", kadar-koli, če lahko, če ne pač :yea1: :yea1: Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) zahvalila bi se ZBILJSKIM KOFETKARJEM :OK: veste zakaj.... en velik HVALA....supr ste.....prave prijatelje težk najdeš, k ti tok stojijo ob strani tk k vi men, čeprou bi me roky največkrat najraj kr v jezer vrgu(hec hec)... B) :xx: rada vs mam, vsazga na poseben način :wub: :blush: :lol1: :D :OK: Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil metuljcica46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 zahvalila bi se ZBILJSKIM KOFETKARJEM :OK: veste zakaj.... en velik HVALA....supr ste.....prave prijatelje težk najdeš, k ti tok stojijo ob strani tk k vi men, čeprou bi me roky največkrat najraj kr v jezer vrgu(hec hec)... B) :xx: rada vs mam, vsazga na poseben način :wub: :blush: :lol1: :D :OK: sej veš... zato pa so prjatli :yes: :yea1: :yea1: :yea1: je to najmn kar lahko nrdimo, v zahvalo k ns spravljaš v dobro voljo :worship: :worship: Tud mi te mamo radi :yea1: :yea1: :yea1: :wub: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se