Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

Bom pa v cetrtek prestel koliko potovalnih in koliko potovalnih endur bo na grobniku. Vredu?

Moja suza po vsej verjetnosti bo tam že v sredo popoldan sam ne na pisti (poišči črnega V-stroma z napisom Godfather pod reg.tablico) :grim :grim :grim

A boš dal za pir

Objavljeno (popravljeno)

A boš dal za pir

Obljubim :grim

Sam v mislih sem imel tiste, na pistu :)

Pivo pa vseeno.

Popravljeno . Popravil Brihta
Objavljeno

Od tega 40 posto cefurjev brez celad. Se pravi ostane se 20 "pravih motoristov".

:blink:

A je blo tle kaj slabsevalnega misleno.

ne, kje pa.....

Objavljeno

Brihtič ... men tud za kavo.. k si neki čez starejše občane govoru :nono:

:D

Objavljeno

:blink:

ne, kje pa.....

1. Podatek iz dela. 40 posto jih je umrlo zaradi nenosenja zascitne celade.

2. Res ni bilo slabsevalno misleno. Nekateri si sami v glavah ustvarite negativen prizvok, ko slisite besedo ata. Sam ce je temu tako, je problem v vas, saj si sami naredite slabsalni prizvok. Men so kul atati in varaderoti. Samo ce se bo pa ata na varaderotu zakantu v betonsko ograjo na avtocesti, me pa noben kurac ne bo prepricu, da se nebi ce bi imeli slovenci svoje dirkalisce. to je to.

Objavljeno

Pa kaj majo mrtvi motoristi z dirkaliscem. Se vedno vas ne stekam. LAni je umrlo 34 motoristov. Od tega 40 posto cefurjev brez celad. Se pravi ostane se 20 "pravih motoristov". 2 sta na ridah zapeljala na olje. Ostane se 18 motoristov. Vsaj 10 motoristov so izsilili avtomobilisti. Ostali so bli pa razni atati na varaderotih pa yamahah fjr1300 kateri pa itak ne bi hodli na dirkalisce.

Tko da dejte se ze zbudit.

Js k sm mau zarukan, tale odstavek malo drugače razumem. Govoril je o MRTVIH...umrlo je 34 motoristov.. od tega nekaj čefurjev (40 %) .. 2 na olju... 10 so jih izsilili .. 8 so bili pa atati ????

Ta celi odstavek jaz tako razumem... kaj čm.. sm bol trd :lol1:

Objavljeno

Brihtič ... men tud za kavo.. k si neki čez starejše občane govoru :nono:

:D

Vredu. Pizda pol moram pa kr neki evrotov s sabo pr nest <_<

Js k sm mau zarukan, tale odstavek malo drugače razumem. Govoril je o MRTVIH...umrlo je 34 motoristov.. od tega nekaj čefurjev (40 %) .. 2 na olju... 10 so jih izsilili .. 8 so bili pa atati ????

Ta celi odstavek jaz tako razumem... kaj čm.. sm bol trd :lol1:

Ja saj si ga prav razumel. Odstavek govori o nerelavantosti dirkalisca z stevilom mrtvih na cestah.

Objavljeno

Mislim da se že zadnje dve strani bolj pomikata v temo o novem dirkališču in grobniku 27.4... torej :topic:

Objavljeno

Glede dirkališča se pomoje strinjamo vsi motoristi razen izjem spet <_< .

Ta tema je namenjena tistim, ki se dobivajo - dobivamo na kačjih ridah zgolj zaradi druženja :) .

Nevem zakaj eni ki ste nasprotniki rid sploh pišete tule, a ni škoda prostora za pametovanje takšno in drugačno, pejte raje drugam smetit pa bomo vsi zadovoljni :rolleyes:

Tina, nobeden načeloma noče nič slabega. Dejstva so pa naslednja:

- v temi o ridah posamezniki govorijo o polaganju ovinkov;

- drugi govorijo o druženju na počivališču;

- za tretje so ride samo točka na njihovi poti.

Ker so ride postale vsesplošno popularne in znane (to je tisti plac kjer divjaki motoristi ne dajo miru mirnim in poštenim prebivalcem naselja Planina), se je tukaj razvila debata.

Prvomenjeni pravijo, da se nekje morajo zdivjati in da je za vse (tudi za mrtve motoriste vsepovsod po Sloveniji) kriva država, ker jim ne zgradi dirkališča.

Drugoomenjeni pravijo, da se samo družijo in postavajo na ridah. To je seveda lepo in prav a daje prvoomenjenim še poseben boost.

Tretjeomenjeni bi radi samo normalno potovali brez, da jim kdo postavlja ovire, poliva olje na cesto itn. kar je posredno posledica obnašanja prvoomenjenih.

Brihta - a si pomislil, da med motoriste brez čelado štejejo tudi vse vaške ateje in nadebudnež, ki se naklani , brez čelade vračajo domov na kakšnem starem E90 in se potem razletijo?

Objavljeno

Ok. Bom vzel na znanje.

Sam tok u vednost, moj najljubsi motor je yamaha fjr1300 in ce bi imel denar bi si ga ze zdavnaj privoscil. Varadero mi je tudi vsecen motor. Zato ne mislit da sem slabsalno mislil.

Bom pa v cetrtek prestel koliko potovalnih in koliko potovalnih endur bo na grobniku. Vredu?

Pa sej vem, da se vedno ne bos steku mojega prvega posta o izklucevanju mrtvih na cesti v odvisnosti od dirkalisca. Sej bo. Preberi kaksnega macka murija. Tam so odstavki krajsi in lazje dojemljivi .)

Jih bo verjetno bolj malo, ti povem vnaprej, če pa že bodo, bodo gledali in ne dirkali. Ta velicga endura ne kupiš za pisto, pač pa za potovanja. Pa še to, poglej kok je blo res tavelkih endurov med nesrečami lansko leto.

LP !

Mitja

Objavljeno

Brihta - a si pomislil, da med motoriste brez čelado štejejo tudi vse vaške ateje in nadebudnež, ki se naklani , brez čelade vračajo domov na kakšnem starem E90 in se potem razletijo?

Moja izjava je bila orisovalna.

Jih bo verjetno bolj malo, ti povem vnaprej, če pa že bodo, bodo gledali in ne dirkali. Ta velicga endura ne kupiš za pisto, pač pa za potovanja. Pa še to, poglej kok je blo res tavelkih endurov med nesrečami lansko leto.

LP !

Mitja

Sej to je bil moj point. Nekaj nesrec je pa vseeno bilo. Nesreca z Fjr-jko, ko je umrla mislim da sopotnica, se je zgodila celo natanko pred enim letom, ko sem sel na grobnik (slovenski dan).

Objavljeno

Nevem zakaj nekateri od tle pljuvate po vseh nas, ki se mogoče ne naganjamo cel dan po ridah, dostrkat se zmenmo tle na forumu in pridemo sam na ride mal posedet. Meni in Grčarju, Jaxu, Luka Jaxu in vsem Ljubljančanom in vsem iz Ilirske je približno isto kilometrov do Rid, zato se tam dobimo, plus to da gre tam čez veliko motoristov in še kakšnega srečamo...

KAJ JE TLE NAROBE?

Nekateri pišete tko kukr da vsi ki tm gor visimo smo tisti ta prvoomenjeni motoristi ki se non-stop preganjajo gor in dol in ustavrjajo tisti hrup...

Tudi sam sem se dostkrat vozu gor pa dol, ampak se zdej ne bom več, ker se mi zdi butasto poslušat ko se bom na ridah ustavu, lejga k kali red in mir Planincev.

Kolk enduro pa potovalnih motorjev je bilo v nesrečah? Malo, mislim da so večinoma cestaki, zakaj cestaki, ker jih vozjo ponavadi hitrosti-željni motoristi, in je ponavad zaradi previsoke hitrosti pizdarija...

Torej bi bilo dirkališče dokaj prava stvar...

PLus to da se dirkališče nardi enkrat in je tam tudi 40let... Vzdrževanja tako hudega pa verjetno ni, tko da garantirano se povrne... Zakaj je Grobnik tako zabasan? Ker folk tja hodi, in če bi bil tle bi folk tudi hodu, mogoče tudi hrvati in Italjani...

Po govorjenju nekaterih Slovenija ne rabi dirkališča, zakaj ga imajo Hrvati? Pa skor vse druge države v EU, in začuda dokaj laufajo?

Nevem, mogoče se motim, popravte me, razsvetlite me!

Objavljeno

Nisem rekel, da ne rabimo dirkališča. Nikjer. Celo mnenja sem, da bi bilo dobro, če bi ga imeli. Ne bo pa kar padlo z nebes in neumno je primerjati zakaj dirkališče ne, zabaviščni park pa ja (ker je populacija, ki bi uporabljala zabaviščni park n-krat večja, če ne drugo).

Neobstoj dirkališča ni in ne more biti izgovor za dirkanje in treniranje motorizma na polno na navadnih cestah, vključno z ridami.

Objavljeno

Recmo da imamo dirkališče:za najem 95% folka ne bi imelo denarja,komur je do dirkališča se že zdej znajde,po Ridah bi se še zmeri fural....

Objavljeno

Ok. Bom vzel na znanje.

Sam tok u vednost, moj najljubsi motor je yamaha fjr1300 in ce bi imel denar bi si ga ze zdavnaj privoscil. Varadero mi je tudi vsecen motor. Zato ne mislit da sem slabsalno mislil.

Pa sej vem, da se vedno ne bos steku mojega prvega posta o izklucevanju mrtvih na cesti v odvisnosti od dirkalisca. Sej bo. Preberi kaksnega macka murija. Tam so odstavki krajsi in lazje dojemljivi .)

tale z mačkom murijem je pa bla huda!!!! :worship: :OK:

Objavljeno

Nevem zakaj nekateri od tle pljuvate po vseh nas, ki se mogoče ne naganjamo cel dan po ridah, dostrkat se zmenmo tle na forumu in pridemo sam na ride mal posedet. Meni in Grčarju, Jaxu, Luka Jaxu in vsem Ljubljančanom in vsem iz Ilirske je približno isto kilometrov do Rid, zato se tam dobimo, plus to da gre tam čez veliko motoristov in še kakšnega srečamo...

KAJ JE TLE NAROBE?

Nekateri pišete tko kukr da vsi ki tm gor visimo smo tisti ta prvoomenjeni motoristi ki se non-stop preganjajo gor in dol in ustavrjajo tisti hrup...

Tudi sam sem se dostkrat vozu gor pa dol, ampak se zdej ne bom več, ker se mi zdi butasto poslušat ko se bom na ridah ustavu, lejga k kali red in mir Planincev.

Kolk enduro pa potovalnih motorjev je bilo v nesrečah? Malo, mislim da so večinoma cestaki, zakaj cestaki, ker jih vozjo ponavadi hitrosti-željni motoristi, in je ponavad zaradi previsoke hitrosti pizdarija...

Torej bi bilo dirkališče dokaj prava stvar...

PLus to da se dirkališče nardi enkrat in je tam tudi 40let... Vzdrževanja tako hudega pa verjetno ni, tko da garantirano se povrne... Zakaj je Grobnik tako zabasan? Ker folk tja hodi, in če bi bil tle bi folk tudi hodu, mogoče tudi hrvati in Italjani...

Po govorjenju nekaterih Slovenija ne rabi dirkališča, zakaj ga imajo Hrvati? Pa skor vse druge države v EU, in začuda dokaj laufajo?

Nevem, mogoče se motim, popravte me, razsvetlite me!

Živijo,

Malo za zabavo, malo pa zares, ker samo kritiziramo, tipično slovensko, Planinci pa se ne znajdejo in nočejo zaslužiti.

Ride so lahko fajn tržna niša, ne vem zakaj se Planici toliko razburjajo, če bi lohk še kaj zaslužili zraven in to še na račun EU denarja, poznam primer na Finskem, kjer so z EU sredstvi naredili 4km dolgo tekaško progo 50m pod zemljo, v eni vasi bogu za hrbtom, in tam lahko sedaj treniraš/tečeš na smučeh celo leto, posledica: vas je vse bolj obiskana, v edinem hotelu ne dobiš prostora če ne rezerviraš vsaj nekaj tednov vnaprej:

Torej:

1. Obvoz že obstaja, sam mal razširiti bi ga bilo treba, pa mogoče malo podaljšati

2. Narediti iz rid krog, 1/2 ali 2/3 že obstajata

3. V vasi dva trije hotelčki, kamp, gostilna, ...

4. Dohtar pa fajn sestre, za une na nosilih

5. Na ridah - beri pisti ena dve tri okrepčevalnice, mehanična delavnica, ...

Sam kaj, ko bi potem lipani in postrvi v Uncu trpeli psihične bolečine zaradi hrupa.

LP !

Mitja

Objavljeno

dobr si to napisou, Mitja-Pr

Objavljeno

jao kolk enga nabijanje tja v tri krasne :slap:

pa prov nič ne bo drugače tisti ki hodimo gor z raznimi nameni bomo to delali še naprej dokle bo le mogoče,če bojo pa kej zaprli al kar koli že se menijo se bomo pa preselili drugam tisti ki hodimo gor zarad družbe pa magar nazaj nekaj km proti Grčerivcu k je tud dobr park plac sicer nima ograjce ma pa klopce :D sam mormo mal na sonce poštudirat :hmm: k edin tam lahko dobimo barvo drgač smo pa itak cele dneve oblečeni na motorjih

Objavljeno

@ Fritz

Ti nisi noben mojster, ti si legenda. :worship: :worship: :worship: Zaradi tebe imam občutek, da sem čisto normalen .....

@ Mitja_Pr

Odlično napisano. Le en problem je: " Prebivalci planine tega NOČEJO". Tako nam vsaj sporoča njihov glasnik.

in končno @ Sanda7, TinaRR, StricBurek in seveda vsi, ki se hodite tja le družiti, pizdarije pa zganjajo eni drugi. Dajte mi no povedati: Zakaj hudiča se ne družite Pr Raubarju. :hmm:

LP Cvetoo.

Objavljeno

ti bom kr jz povedala zakaj:prvo za to ker se gorenjci ne bi ustavljali,da ne bi za rundo dali .)

drugo za to k hodi tja folk večinoma(makaronarji) jest,tko da ne bi glih zgledalo da motoristi tam zabijemo oštarijo ob soku in kavici da da smo tam po dve al pa tri ure skup,pa ni taprava sončna lega,pa ovinki niso tko zanimivi.

Pa itak so ride že nekak znana točka ustavljanja tko da ne bi menjavali lokacije dokler ne bo potrebno

Skratka ride so zakon :OK:

Objavljeno (popravljeno)

A ne bi blo najboljš, da se spokate iz teh blesavih rid, ker mi vsak vrže pod nos te planinske ride, ko hočemo kakšno reč nardit, da bi bilo boljš za motoriste.

Tist parking ni namenjen druženju in v prihodnje bom gotovo predlagal tudi ukinitev in "zaprtje tega gledališča". Brez publike pač ni nastopačev !!!!! Ne verjamete ?!

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno
POTEM PA ŠE 3m ukini,ker brez publike ni nastopačev :P
Objavljeno

Vročina se stopnjuje - au tale tema se pregreva! Potrebno bo hlajenje.... :grim

Objavljeno

nekako bo treba segrevat ozračje,glede na to da so napovedane ohladitve :yes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!