Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

misliš hladnega :naughty:

Objavljeno

Ride so čudo narave... v tem času je vse zeleno, na ridah pa vse plavo :wacko:

Objavljeno

Tudi včeraj je bilo vse plavo - a Ridašev nema! Jebiga se je bilo bolje vozit a ne! :grim

Objavljeno

:D Nekaj se nas je pa nabralo na ridah , sam preveč ovtov je bilo na cesti.

:OK: Tale tip z VTR-ko je dobro zalagal :photo:

post-5346-1146589519_thumb.jpg

post-5346-1146589681_thumb.jpg

Objavljeno

Huligani :whistle: ;)

Objavljeno

glih tist čas ko si bil gor sem pa jaz psa po planinskem polju šetala pa je tolk ropotalo po planini da sem šla kmal dam po motor :OK:

Objavljeno

ROPOTAL ja, pa ŠVIGAL tud, sm čist lepo pelu po desnem delu SVOJEGA voznega pasu, da me neb kdo odkadu k je prebiju zvočn zid po ridah navzgor. Ob 17h je blo več ldi kot takrat ko so odprli Hoferja. :D

Namest tistih dve polcajev pa res nebi bil rd. Tm čakat pa gledat dirke :angry: . Res smešn k vidš kako prletijo z ovinka pol se pa sam vilce usedejo :D .

Sm pelu čez Planino 55km/h, pa jih je kr neki mem ukadl pa sam smrdel je.

Ja be-was-been / bilo, tud ta dan smo prežvel. :OK:

Objavljeno

:hmm: Imam tudi nekaj posnetov , sam bi moral filme nekam na server poslat :?

Drugač je bilo pa kar dobr na ridah, sam če neb blo modrih angelov dva ovinka višje!

post-5346-1146600804_thumb.jpg

Objavljeno

Samo še rumeni tisk in črna kronika manjkata :?

Objavljeno

Samo še rumeni tisk in črna kronika manjkata :?

če že česa treba...rumeni tisk :hmm: , tisto drugo pa :nono:

sem nekaj slišal da naj bi čez ovinke ležeče polcaje polagal :angry2: .....je res kaj na tem???

ajde , čez vas v dolini naj jih kar dajo, ampak gor, kjer je pa omejitev 90 pa :slap:

Objavljeno

če že česa treba...rumeni tisk :hmm: , tisto drugo pa :nono:

sem nekaj slišal da naj bi čez ovinke ležeče polcaje polagal :angry2: .....je res kaj na tem???

ajde , čez vas v dolini naj jih kar dajo, ampak gor, kjer je pa omejitev 90 pa :slap:

Ležeče policaje se lahko postavi v naselju,ride niso v naselju...policajev naj ne bi bilo...mam prav?

Objavljeno

Vcer se pelem cez ride z avtom. In glej ga zlomka, na koncu planine idiot pred mano na polno zabremza, jaz pa ga prehitim brez obotavljanja. Na kriziscu pa policaj :slap: V 5-ih letih me se niso ustavli z motorjem na ridah-Planini , ko pa grem mimo pocasi z avtom, je pa takoj stala <_<

Objavljeno

kar pa se tiče glasnosti motorjev,sem 100%prepričana da tisto kar se dogaja gor na vrhu planine,ne moti nobenga dol v vasi,sem sedela lani dol v gostilni zunaj na terasi pa se ni prov nič slišalo medtem ko so ga nekateri žgali gor in dol,tako da po moje je cel problem krajanov planina sam v glavi kakšnega posameznika ki ga motijo trume kolon ki odhajajo skozi vas planina na morje,in to svojo idejo o ropotu je prenesu na ostale občane in naredu celo štalo.Sem se pa ravno včeraj pogovarjala z občanko Planine ki živi čisto v centru planine in s terase gleda dol na cesto.Pa sem jo mal zaslišala če jo motijo ropoti motorjev,pa pravi da se skor nč ne sliši in da še za mar nima,ter je sama ošinfala planince kot ene kmetavzarje,ki vsemu nasprotujejo,....

glih tist čas ko si bil gor sem pa jaz psa po planinskem polju šetala pa je tolk ropotalo po planini da sem šla kmal dam po motor :OK:

<_<

Objavljeno

jah pa kaj no se je pač mal zatipkala

"za Ride vse, tudi kakšno drobno laž" :)

sej škodit ne more

:devil:

Objavljeno

hehe kr delite se norca,dokler ne veste o čem govorim. :grim

lahko pa prideta z menoj na planinsko polje rožice nabirat pa bosta videla o čem govorim,potem pa bomo šli v vas Planina k Demšarju eno rundo spit,pa se vama bo mogoče kej bl sanjalo :P

Objavljeno

Za v rožce smo pa zmeraj. Nč bat Sanda, če te vidim, ko se bom mimo peljal se bom ustavil pa lahko kakšno rečeva. Nimam nič proti grupiranju na ridah, me pa moti, da ste tako tolerantni do tistih, ki jih uporabljajo za pomožno dirkališče in tako netolerantni do policistov, ki se morajo tam dolgočasiti zaradi takšnih. Na pijačo pa grem rajši na Kalič ali pod Strmico (potem, ko mi pri Demšarju pokažeš raven zvočnega onesnaževanja). Je precej lepše.

Objavljeno
. Nimam nič proti grupiranju na ridah, me pa moti, da ste tako tolerantni do tistih, .

nismo tolerantni, le obsojamo ne....najprej svoj prag pomesti potem pa ostale kregat...ko se bom do morja peljal 100% po omejitvah, bom začel obsojat druge, ki na druge načine kršijo pravila.....

Objavljeno

nismo tolerantni, le obsojamo ne....najprej svoj prag pomesti potem pa ostale kregat...ko se bom do morja peljal 100% po omejitvah, bom začel obsojat druge, ki na druge načine kršijo pravila.....

brez nakladanja si povedal vse... Manjka samo še AMEN! :P

Objavljeno

Dokler me bodo vsi postrani gledali zaradi tega ker se prevažam z motorjem, dokler me bodo zavarovalnice lupile, dokler bo možnost, da mi kak debilus polije olje na cesto... vse zaradi skupine, ki misli, da so z nakupom dvokolesnika pridobili status lokalnega Rossija bom to jemal osebno in bom tudi težil. Še posebej, dokler bom drugod zagovarjal uporabnike motornih koles ter težil in opozarjal, kadar nas vse po vrsti označujejo za cestne divjake.

Kršenje CPP pravil (predvsem omejitve hitrosti) smo naširoko obdelali in ugotovili, da jih kršimo vsi. Tisto kar je pomembno, je vprašanje odgovornosti do sebe in do drugih. Motoriranje "na polno", po javni cesti, to sigurno ni. Uporaba določenega cestnega odseka za reklamiranje športnih izpuhov in kazanje veščin, ki pašejo na dirkališče, še manj.

Vse skupaj lahko zgleda kot kup hipokrizije a kadar pišem takšne, pišem z zavedanjem, da sem lahko sam, zelo hitro, junak črnega foruma. Vsaj to nam je, poleg veselja do vožnje z dvokolesnikom, vsem skupno.

Objavljeno

Dokler me bodo vsi postrani gledali zaradi tega ker se prevažam z motorjem, dokler me bodo zavarovalnice lupile, dokler bo možnost, da mi kak debilus polije olje na cesto... vse zaradi skupine, ki misli, da so z nakupom dvokolesnika pridobili status lokalnega Rossija bom to jemal osebno in bom tudi težil. Še posebej, dokler bom drugod zagovarjal uporabnike motornih koles ter težil in opozarjal, kadar nas vse po vrsti označujejo za cestne divjake.

Kršenje CPP pravil (predvsem omejitve hitrosti) smo naširoko obdelali in ugotovili, da jih kršimo vsi. Tisto kar je pomembno, je vprašanje odgovornosti do sebe in do drugih. Motoriranje "na polno", po javni cesti, to sigurno ni. Uporaba določenega cestnega odseka za reklamiranje športnih izpuhov in kazanje veščin, ki pašejo na dirkališče, še manj.

Vse skupaj lahko zgleda kot kup hipokrizije a kadar pišem takšne, pišem z zavedanjem, da sem lahko sam, zelo hitro, junak črnega foruma. Vsaj to nam je, poleg veselja do vožnje z dvokolesnikom, vsem skupno.

AMEN!!!

Objavljeno

AMEN !!! pa "pika pa konc" :D

Objavljeno

je taku :grim pa mislim da ga ni na tem forumu ki bi se držal 97% pravil in omejitev ki so predpisane v prometu.

Sama skor nikol ne norim po ridah ampak vem da kadar se peljem na morje al pa kam drugam,da če bi dobila za vsak prekršek ki ga storim recimo na 200km furi kazen bi zihr vsak dan zaslužla kak miljonček

Objavljeno

vse zaradi skupine, ki misli, da so z nakupom dvokolesnika pridobili status lokalnega Rossija bom to jemal osebno in bom tudi težil.

načeloma se strinjam z vsem, razen napisanim....ta skupina katero omenjaš me bode v oči...želiš povedat, da je tistih 20 motoristov, ki se vozi "dirkaško" po ridah odgovornih za stereotip o motoristih.... :grrr

razen če z besedo "skupina" označuješ 70 % motoristov, ki so na cestah prisotni in s svojo vožnjo in kršenjem predpisov dejansko pripomorejo k stereotipom....

menim, da ride (razen pisanja lokalnih medijev in razburjanja lokalnih prebivalcev) ne vzbujajo posebnih stereotipov med prebivalci slovenije....če pa že, pa pripomorejo 5% k stereotipom, širši populaciji...osredotočit bi se veljalo vsem motoristom in njihovi filozofiji vožnje oz. načinu, kako se pripeljejo iz točke A do B, pri kateri se oba strinjava, da v veliki meri kršijo/mo CPP...

če se pelješ od Ljubljane do Obale (z motoristu "normalno" vožjo, kar zajema-prehitavanje, kršenje dovoljenih hitrosti, prehitavanje čez polno črto, prehitavanje v škarje), boš med potjo med avtomobilisti pustil veliko večji "negativni" zgled, kot pa če se boš dvakrat odpeljal čez ride....

ride so v večini uporabljene oz. manipulirane s strani medijev, da med širšo populacijo zbujajo negativne stereotipe oz. jih samo še poglabljajo....kar je krivica medijev, ne pa tistih motoristov, ki se na ridah zbiramo

Objavljeno

sem se kakšno urco nazaj čez ride peljala,THE OVINK je ves v :angry2: pesku zato previdno gdor se odpravlja v ta konec

Objavljeno

danes bom pa šel čez ride, tako lepo počasi turistično, morajo bit kar luštne v zelenju... :grim

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!