Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

kolk razburjenja sm povzroču :D

a vidva ne dojameta tistga :P smajlija na koncu ( za vsak slučaj sem dal še: :lol1: , pa sta očitno tud tega spregledala...

DOJEMAVA, DOJEMAVA................................................. kaj že! E nima veze!

Jaz ne spregledam nič - mal provokacije pa ne škodi a ne? Poglej kako hitro se limajo posti....

Pa kaj vas ta metla tolk boli <_< , pometalo se je zato da ne bi gdo fuknu .

Gori je fuknu tip, čeprav je bila cesta pometena - samo imel je en problem! Šel se je gladiatorja v Planinski areni in je spušil - film je naliman v tej temi..... videl na svoje oči!

NOT GOOD!

Objavljeno

Po mojem bodo na ta odsek prheftal omejitev 30 km/h, ga dogradili z ležečimi in tudi živimi policaji in dodali kak stacionarn fotoaparat...

Objavljeno

mislim da ne bo po tvoje :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Po mojem bodo na ta odsek prheftal omejitev 30 km/h, ga dogradili z ležečimi in tudi živimi policaji in dodali kak stacionarn fotoaparat...

sj se jim ne splaca, ni tazga prometa pomoje. v ovinke pa ne bi nametal lezecih. ze zarad varnosti pomoje.

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno

A bi sel kdo dans na krajsi izlet do rid po sluzbi?

Objavljeno

:P :P :P

.)

Izboljšali so varnost na tistem odseku, za kar se jim lahko samo zahvalimo..... :grim

hvala.

pometalo se je zato da ne bi gdo fuknu .

edini razlog.

eni pa mislijo da so najpametnejši in jih je cel forum poln .)

:grim

Objavljeno

A bi sel kdo dans na krajsi izlet do rid po sluzbi?

Ja

Objavljeno

Ko bi le..... :grim

:devil: :blush: .)

Objavljeno

...in dodali kak stacionarn fotoaparat...

Ne bo treba nobenmu več digitalca na ride sabo prnest, bo lepo prijazno kar po pošti fotko na dom dubu! Kaj lepšga :grim

Objavljeno

Jest pa tkole komentiran tole celotno zadevo glede rid. Kar se mene tiče lahko nardijo na tistem bogem kilometru 100 ležečih policajev pa še 50 radarjev....itak ga lahko prej in pol tiščiš. Konec koncev je pa tist asfalt na ridah vedno bl zjeban tko da itak kr vabi da se razbiješ.....

Objavljeno

Jest pa tkole komentiran tole celotno zadevo glede rid. Kar se mene tiče lahko nardijo na tistem bogem kilometru 100 ležečih policajev pa še 50 radarjev....itak ga lahko prej in pol tiščiš. Konec koncev je pa tist asfalt na ridah vedno bl zjeban tko da itak kr vabi da se razbiješ.....

Se podpišem...čeprov je hudo vidit kako se gonjo pa lovijo en druzga,pol pa še plave k pridejo .)

Z leti pride vse...pamet in izkušnje :whistle: :slap: :rolleyes:

Objavljeno

"Tišiš", polagaš in razbiješ se lahko kjerkoli. Drugje te pač pri tem ne občuduje toliko motoristov. Ne vem pa, zakaj bi kje drugje kot na AC res moral "tišat". Mogoče zato, da opravičim graviranih 200 ali 280 na števcu. Mogoče pa zaradi adrenalina, čeprav je marsikateri ekstremni šport varnejši od motoriranja na polno po javnih cestah, adrenalina pa tam ni prav nič manj.

Da ne pozabim, hvala Sandi in vsem, ki so pometali cesto na tem delu in vsem, ki se čez ride peljemo iz točke X v točko Y, omogočili bolj varno vožnjo. :winkiss:

Objavljeno

Da ne pozabim, hvala Sandi in vsem,

post-291-1146917846_thumb.jpg

post-291-1146917860_thumb.jpg

Objavljeno

Nevem če je s tem štiljem prou zadovoljna, TC, a je nisi mogu v šumo odpeljat :whistle:

Samo se šaLim, bre :P

Objavljeno

to je slikano po sprehodu po gozdu.....po hrbtu je cela od listja..... :P :D

Objavljeno

Sem se peljal po teh čuvenih ridah, :OK: polno zijal ob cesti, :eek: pred njimi in za njimi pa policaji ,pa niso ta zijala toliko fer,da bi me opozorila na radar :BUA: .Seveda je zanimivo videti,da kaznujejo nekoga,ki ni v njihovi klapi,ki se pelje samo mimo,pa čeprav je MOTOSVETOVEC :cry: Zijala kar tako naprej,pa si mislite ,da ste MOTORISTI :slap:

Objavljeno

: Zijala kar tako naprej,pa si mislite ,da ste MOTORISTI :slap:

ti si pa misli, da si fer motorist, čeprav za lastne napake kriviš druge....kdo ti je kriv da si prehitro peljal.... :eek:

Objavljeno

ti si pa misli, da si fer motorist, čeprav za lastne napake kriviš druge....kdo ti je kriv da si prehitro peljal.... :eek:

vseeno bi lahko kdo kaj nakazal .) se ti ne zdi, jaz vedno nakažem in ko mene kdo opozori sem prekleto hvaležen.....saj ne da bi bil kak strašni tišač, ampak čez omejitev peljati z motorjem pa res ni nobeno naprezanje

PS: sicer pa kako lahko padeš na radar na Ridah, saj je popisano ne vem koliko strani o tem, kako "plavo" je na ridah vsak vikend......

Objavljeno

Halo.... :angry2: :angry2: :angry2:

:nono: :nono:

Objavljeno

ok, danes sem bil prvič z rso na ridah in morm rečt da je bilo :OK: :kva2: :OK: hehe, sej bi se ustavu sam se mi je mudil. aja pa tm ga je en z suzukijem čist založu na koleno :eek: ta pa zna ej. a me je kdo od tukaj videl? črna aprilia rs50 (ja, tista z rumenimi tablicami :blush: )

no lep pozdrav vsem :)

Objavljeno

Kje pa je bil radar?

Ja ja, jest mam Suzukija, sam tisto nism bil jest, na žalost, ker morm čakat prekleto blokado :BUA:

Objavljeno

Jest se očitno vozim skozi ene druge Ride! Danes okrog 16 prazno, brez občinstva in plave nesnage!

Objavljeno

Enako tukaj.

07 in par minut je bilo tudi še vse mirno.

LP Cvetoo.

Objavljeno (popravljeno)

ok, danes sem bil prvič z rso na ridah in morm rečt da je bilo :OK: :kva2: :OK: hehe, sej bi se ustavu sam se mi je mudil. aja pa tm ga je en z suzukijem čist založu na koleno :eek: ta pa zna ej. a me je kdo od tukaj videl? črna aprilia rs50 (ja, tista z rumenimi tablicami :blush: )

no lep pozdrav vsem :)

A si to ti k si se pelu tud kle skoz Laze (pr Logatcu), če si to ti mam jst čist isto RSko sam da je moja RS125! :worship:

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno

Rešitev za ride...v ovinku se lepo postavi tablo "Vi Vozite..." spodaj pa high score listo naredimo .) .

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!