Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

V nedeljo 21.05 odhod iz Ljubljane ob 10.30, pavza na Ridah ob 11.00 :photo: , naprej do morja B) , nazaj grede postanek na Ridah ob 16.00 in do Ljubljane! :)

Okvirna cifra motorjev ~ 10 ! .)

Objavljeno

Ne smeš jt mimo, morš mal počakat :naughty:

Bil danes, pravkar prišel domov. Asi s s sportaki razturajo u nulo. :worship:

Se je fural dons ene 7 komadov. Je blo kr pestro. :OK: :yea1:

Točno tako :grim ....

Sva bla gor z kolegom, sm pol premišljeval, da so izkoristil asi še zadni dan pred napovedanimi dnevi dežja :BUA:

Plavi so bli pa dns povableni pa na en orng piknik :hmm: , jih ni blo dns ne spljoh :grrr

Objavljeno

no drug tedn pa bom tud jaz kej posedala gor če bo le kej vremena je čas da mal barve nalovim :D

Objavljeno

Pride danes kdo? :)

Objavljeno

Pridem,pridem....

:grim :D

Objavljeno

Danes smo malce posedeli in poklepetali. Je bilo pa sorazmerno veliko dvokolesnega prometa, glede na to da smo bili tam med 19.30 in 20.00 in to na ponedeljek :)

Nekdo ga je vstrajno pičil gor in dol s črnim Z-jem. Kakšen od tukaj?? :)

Objavljeno

..kako se vam da nonstop viset na tisti ograji... :P

Objavljeno

..kako se vam da nonstop viset na tisti ograji... :P

zicleder :OK:

Objavljeno

zicleder :OK:

...hmm nikdar ga nisem imel :grrr , še v šolskih časiš mel problem s tem... :grim

Objavljeno

Danes okol 6 bom šel na ride mal ograjco gret. Mi pride kdo družbo delat? :)

Objavljeno

če ne bom šla na morje pridem

Objavljeno

Na ridah vse mirno(skoraj :devil: ).

hmmmm...so mogoče zgradili stezo ne da bi vedel???? :? :krneki:

Objavljeno

Na ridah vse mirno(skoraj :devil: ).

hmmmm...so mogoče zgradili stezo ne da bi vedel???? :? :krneki:

Črni kal :devil:

Objavljeno

Danes nas je blo kar nekaj na ridah :D Okol 6 sva se pripeljela tja s kolegom, potem sta se nam kmalu pridružila še malakai in njegov brat, potem peco, potem pa se kađiva (in boljša polovica?), ki se je vračal iz morja :) Za konec nas je prišel pozdravit pa še motorist reševalec, ki je zgleda malo testiral svojega konjička po ridah :)

Tako da je bilo kar pestro :OK:

Objavljeno

Danes nas je blo kar nekaj na ridah :D Okol 6 sva se pripeljela tja s kolegom, potem sta se nam kmalu pridružila še malakai in njegov brat, potem peco, potem pa se kađiva (in boljša polovica?), ki se je vračal iz morja :) Za konec nas je prišel pozdravit pa še motorist reševalec, ki je zgleda malo testiral svojega konjička po ridah :)

Tako da je bilo kar pestro :OK:

Hm...torej sem vedno prezgoden.No ja...dan se daljša

Bo tut jutr kdo gor???okrog 6?zmenjen! :krneki:

Objavljeno

Snoopy spet si biu prehiter :)

Se strinjam z Dex-om da je blo dns kr pestro, se posebi ko sta prišla malo slajdat motorist resevalec in inštruktor g.Brane :OK:

Upam, da ju3 ne bo dežja in bomo lahko s5 kakšno rekl :grim

Objavljeno

spet sem zajebala :angry2:

spet me nekaj časa ne bo

Objavljeno

Zakaj ne, sej si sam 10 min stran :) Mal nas boš pa že pršla pogledat :)

Objavljeno

ma orkodijo nikakor ne znese s cajtom :angry2:

al je vreme v kurcu al sem pop na šihtu za vikend se pa itak okol trajbam več al manj

no upam da naslednji teden pa le kej prbremzam

Objavljeno

A je bla dons res kle na ridah ena nesreča, po radiu so povedal, da je en z avtom motorista zbou? :(

Objavljeno

pojma nimam sem pa slišala enga rešilca na tej lokaciji tam okrog 16h

ejga a ti si pa z Laz,uh uni ovinki od laz do ivanjega sela so bomba :OK: pst pa ne okol govort da ne bo gužve

Objavljeno (popravljeno)

pojma nimam sem pa slišala enga rešilca na tej lokaciji tam okrog 16h

ejga a ti si pa z Laz,uh uni ovinki od laz do ivanjega sela so bomba :OK: pst pa ne okol govort da ne bo gužve

So ful dobri, sam kaj k je lih na tanjbl uvinkastem delu pesek! :BUA:

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno

uh uni ovinki od laz do ivanjega sela so bomba :OK: pst pa ne okol govort da ne bo gužve

Heh, dobro jutro, Sanda7 :D :D

Asfalt je erste klasse. Tud po mokri cesti gre kot po tirih.

So ful dobri, sam kaj k je lih na tanjbl uvinkastem delu pesek! :BUA:

Jp, iz smeri Laze tam sicer ni krize, obratno pa :xx: . Pa še nekje na sredini je ovinek na katerega tovornjakarji včasih zvozijo nekaj peska. Nikdar več kot 90 skozi tisti ovinek... pa če je pesek ali pa ne - bolje drži ga nego lovi ga :glare:

Objavljeno

Hehe, cesta tam je res 1A, sam tisti pesek je minus.. Zna kar fajn zjebat motorista, če prehitro prletiš v ovink .)

Kaj je pol s tisto nesrečo, tudi jaz sem slišal da nej bi neki blo, ve kdo kej? :?

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!