fish Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 V nedeljo 21.05 odhod iz Ljubljane ob 10.30, pavza na Ridah ob 11.00 :photo: , naprej do morja B) , nazaj grede postanek na Ridah ob 16.00 in do Ljubljane! :) Okvirna cifra motorjev ~ 10 ! .)
malakai Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 Ne smeš jt mimo, morš mal počakat :naughty: Bil danes, pravkar prišel domov. Asi s s sportaki razturajo u nulo. :worship: Se je fural dons ene 7 komadov. Je blo kr pestro. :OK: :yea1: Točno tako :grim .... Sva bla gor z kolegom, sm pol premišljeval, da so izkoristil asi še zadni dan pred napovedanimi dnevi dežja :BUA: Plavi so bli pa dns povableni pa na en orng piknik :hmm: , jih ni blo dns ne spljoh :grrr
Sanda7 Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 no drug tedn pa bom tud jaz kej posedala gor če bo le kej vremena je čas da mal barve nalovim :D
Jure Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Danes smo malce posedeli in poklepetali. Je bilo pa sorazmerno veliko dvokolesnega prometa, glede na to da smo bili tam med 19.30 in 20.00 in to na ponedeljek :) Nekdo ga je vstrajno pičil gor in dol s črnim Z-jem. Kakšen od tukaj?? :)
Frips Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 ..kako se vam da nonstop viset na tisti ograji... :P
SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 ..kako se vam da nonstop viset na tisti ograji... :P zicleder :OK:
Frips Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 zicleder :OK: ...hmm nikdar ga nisem imel :grrr , še v šolskih časiš mel problem s tem... :grim
Jure Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Danes okol 6 bom šel na ride mal ograjco gret. Mi pride kdo družbo delat? :)
snoopy Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Na ridah vse mirno(skoraj :devil: ). hmmmm...so mogoče zgradili stezo ne da bi vedel???? :? :krneki:
P182 Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Na ridah vse mirno(skoraj :devil: ). hmmmm...so mogoče zgradili stezo ne da bi vedel???? :? :krneki: Črni kal :devil:
Jure Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Danes nas je blo kar nekaj na ridah :D Okol 6 sva se pripeljela tja s kolegom, potem sta se nam kmalu pridružila še malakai in njegov brat, potem peco, potem pa se kađiva (in boljša polovica?), ki se je vračal iz morja :) Za konec nas je prišel pozdravit pa še motorist reševalec, ki je zgleda malo testiral svojega konjička po ridah :) Tako da je bilo kar pestro :OK:
snoopy Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Danes nas je blo kar nekaj na ridah :D Okol 6 sva se pripeljela tja s kolegom, potem sta se nam kmalu pridružila še malakai in njegov brat, potem peco, potem pa se kađiva (in boljša polovica?), ki se je vračal iz morja :) Za konec nas je prišel pozdravit pa še motorist reševalec, ki je zgleda malo testiral svojega konjička po ridah :) Tako da je bilo kar pestro :OK: Hm...torej sem vedno prezgoden.No ja...dan se daljša Bo tut jutr kdo gor???okrog 6?zmenjen! :krneki:
malakai Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Snoopy spet si biu prehiter :) Se strinjam z Dex-om da je blo dns kr pestro, se posebi ko sta prišla malo slajdat motorist resevalec in inštruktor g.Brane :OK: Upam, da ju3 ne bo dežja in bomo lahko s5 kakšno rekl :grim
Sanda7 Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 spet sem zajebala :angry2: spet me nekaj časa ne bo
Jure Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Zakaj ne, sej si sam 10 min stran :) Mal nas boš pa že pršla pogledat :)
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 ma orkodijo nikakor ne znese s cajtom :angry2: al je vreme v kurcu al sem pop na šihtu za vikend se pa itak okol trajbam več al manj no upam da naslednji teden pa le kej prbremzam
Urban K. Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 A je bla dons res kle na ridah ena nesreča, po radiu so povedal, da je en z avtom motorista zbou? :(
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 pojma nimam sem pa slišala enga rešilca na tej lokaciji tam okrog 16h ejga a ti si pa z Laz,uh uni ovinki od laz do ivanjega sela so bomba :OK: pst pa ne okol govort da ne bo gužve
Urban K. Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 (popravljeno) pojma nimam sem pa slišala enga rešilca na tej lokaciji tam okrog 16h ejga a ti si pa z Laz,uh uni ovinki od laz do ivanjega sela so bomba :OK: pst pa ne okol govort da ne bo gužve So ful dobri, sam kaj k je lih na tanjbl uvinkastem delu pesek! :BUA: Popravljeno Maj 28, 2006. Popravil Kermi1
ernessto73 Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 uh uni ovinki od laz do ivanjega sela so bomba :OK: pst pa ne okol govort da ne bo gužve Heh, dobro jutro, Sanda7 :D :D Asfalt je erste klasse. Tud po mokri cesti gre kot po tirih. So ful dobri, sam kaj k je lih na tanjbl uvinkastem delu pesek! :BUA: Jp, iz smeri Laze tam sicer ni krize, obratno pa :xx: . Pa še nekje na sredini je ovinek na katerega tovornjakarji včasih zvozijo nekaj peska. Nikdar več kot 90 skozi tisti ovinek... pa če je pesek ali pa ne - bolje drži ga nego lovi ga :glare:
Jure Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Hehe, cesta tam je res 1A, sam tisti pesek je minus.. Zna kar fajn zjebat motorista, če prehitro prletiš v ovink .) Kaj je pol s tisto nesrečo, tudi jaz sem slišal da nej bi neki blo, ve kdo kej? :?
Priporočene objave