Fritz Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 eni se nimajo s čim, ali pa so odvisni od volje drugega :P Oh, dete moje igrivo. Spomni me decembra ali januarja, da ti pošljem kakšno slikco s fure ali običajne poti v službo, da ti bo malo lažje, ko boš kidala sneg :P
TinaRR Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Oh, dete moje igrivo. Spomni me decembra ali januarja, da ti pošljem kakšno slikco s fure ali običajne poti v službo, da ti bo malo lažje, ko boš kidala sneg :P velja :OK:
dr.looney Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 eni se nimajo s čim, ali pa so odvisni od volje drugega :P a bejž no....kaj ne poveš :lol1: :lol1: ti je pa res hudo :rolleyes: :P dr.looney :devil:
SiR Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 a bejž no....kaj ne poveš :lol1: :lol1: ti je pa res hudo :rolleyes: :P Domnevam, da je mislila mene, ki ležim s trdim gležnjem in zdravniškim odsvetovanjem vožnje do nadaljnjega. No, to me pravzaprav sploh ne žre - se zabavam ob skakanju v luft folka na Ridah zarad tistih ograj.
eMBe Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Domnevam, da je mislila mene, ki ležim s trdim gležnjem in zdravniškim odsvetovanjem vožnje do nadaljnjega. No, to me pravzaprav sploh ne žre - se zabavam ob skakanju v luft folka na Ridah zarad tistih ograj. ej Sym sej te jaz lahko zapeljem do rid :grim zadaj boš pa že sedel :P ampak me je strah da se yamahca ne postavlja na zadnje kolo :hmm: teža bo problem :lol1:
SiR Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 ej Sym sej te jaz lahko zapeljem do rid :grim zadaj boš pa že sedel :P Hvala za prijazno ponudbo, ampak če bi se lahko sploh vozil, bi se že sam pripeljal ... :) Vožnje sploh ne pogrešam tako zelo, kot bi si človek mislil - verjetno res nisem najbolj zagrizen "motorist" :blush:
TinaRR Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 ti je pa res hudo :rolleyes: :P zakaj že? :P :devil: mi ima zakaj bit, se mam prav fajn :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 mi mamo se fajn, če kozarci so polni, če le nismo bolni MI MAMO SE FAJN :OK:
maXXXimum Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 mi mamo se fajn, če kozarci so polni, če le nismo bolni MI MAMO SE FAJN :OK: Še pod vplivom motozbora? .)
ljubljana 98 Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Domnevam, da je mislila mene, ki ležim s trdim gležnjem in zdravniškim odsvetovanjem vožnje do nadaljnjega. No, to me pravzaprav sploh ne žre - se zabavam ob skakanju v luft folka na Ridah zarad tistih ograj. Kateri motor pa ti voziš?(ko si vozen!)
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Še pod vplivom motozbora? .) maš prav :grim ograja pa že dobiva svoje dodatke :grim dost je tega sranja o ridah dejmo mal tele skomentirat :naughty:
Draksler Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 maš prav :grim ograja pa že dobiva svoje dodatke :grim dost je tega sranja o ridah dejmo mal tele skomentirat :naughty: Če se gremo asociacije na tvoje slike - leva je mesoreznica, desna pa sočno meso...... :kva2: :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 leva je hladna kot špricar desna pa rjava k čokolada
Jason Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 nisem bral nazaj, ker je preveč nabijanja, mogoče je že kdo napisal... Ali kdo ve, zakaj so najprej postavili ograjo na enem ovinku nižje, potem pa so jo odstranili in postavili na tem taglavnem ovinku? Je nekdo izvajalcu dal slaba navodila? Mislim ful smešno, če je to.
Miha Z. Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 dones sem sel skoz ride in vidu da na asfaltu nekaj piše.....kaj :? a je kdo tisto prebral :?
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 sej piše že nazaj postavitev ograje dol so zajebali namesto dol,potem so jo dali še gor in spodaj so jo razdrli,pač nesporazum :lol1:
eMBe Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 (popravljeno) sej piše že nazaj postavitev ograje dol so zajebali namesto dol,potem so jo dali še gor in spodaj so jo razdrli,pač nesporazum :lol1: to je odraz BUTALSKE banana države :grim ne more bit drugače če pa jo vodijo sami beboti :SS Popravljeno Julij 16, 2006. Popravil Avtokad
Staycool Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 sej naša država ni tako slaba. sam da fališ ovinek moraš bit pa že kar talent! :lol:
Tanatos Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 sam da fališ ovinek moraš bit pa že kar talent! :lol: In to ne katerikoli ovinek. Ampak The ovinek. :BUA: :lol1:
SiR Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 to je odraz BUTALSKE banana države :grim ne more bit drugače če pa jo vodijo sami beboti :SS Očitno v njej živijo/živimo beboti, ki volijo/podpirajo vladajoče bebote ...
Brihta Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 (popravljeno) Enkrat bi rad spoznal te globoke intelektualce, kateri non-stop pluvajo čez vladajoče, kateri so bili izbrani od njih samih :wacko: In ti intelektualci vladajoci srenji ne zamerijo nakupa vladnega letala, niti ji ne zamerijo, da v SLO še ni primerne pediatrične klinike.....zamerijo pa postavitev 100-ih metrov ograje :slap: >Eni imate pa res hude težave v življenju. Ubogi reveži intelektualci :( Popravljeno Julij 16, 2006. Popravil Brihta
HHV Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Hja, če so vam zagradili "The ovivnk", se pa enega nižje preselite! Ograjce za čičngo sicer ni, je pa dovolj placa celo za kampirat. Pa marele postavt, pa sladoljed prodajat! A vam ta ta bižji kaj "tehnično" ne ustreza. Zapigan je glih ene toliko, skal za notr prpizdit je pa tud dovoj. Torej? :whistle:
dr.looney Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Hja, če so vam zagradili "The ovivnk", se pa enega nižje preselite! Ograjce za čičngo sicer ni, je pa dovolj placa celo za kampirat. Pa marele postavt, pa sladoljed prodajat! A vam ta ta bižji kaj "tehnično" ne ustreza. Zapigan je glih ene toliko, skal za notr prpizdit je pa tud dovoj. Torej? :whistle: se strinjam..sej hodijo gor zaradi družbe :devil: :devil: je pa potem res vseeno en ovinek gor ali dol. pa če je tam še več placa toliko bolje :devil: :P :devil: dr.looney :devil:
cvetoo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Nasproti enega ovinka niže od the ovinka je tudi dovolj prostora za kak big screen in ..........camping, zabava, mogoče tudi kak striptease in ničesar ne boste zamudili. :blink: zakaj že pišemo tole, zakaj je sploh ta tema, a še kdo ve? Lp cvetoo.
Priporočene objave