Original-One Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 noup, pozna se da ga jest nimam ... :P :P ... tis še zmer pozer :naughty: šala Kdaj si pa biu gor pa s kerim avtom?
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 zdej k me par dni niblo doma bi skor kmal pozabila napisat kaj se je zgodilo v sredo proti večeru na ridah,pa to ne moreš verjet sediva s kolegom gor na klopci in se pripelje čist počas en tip z bejbo zadi na modri xjr1300,z odprtim vizirjem,sem bla zihr da bo kej uprašal nakar kreten druzga mu ne morem rečt zavpije pička vam materna, :eek: sem mislila da me bo sezulo k na rit me ni moglo vršt ker sem itak sedela. Kr hitr sem se spomnila že enega takega dogodka sicer pri prvem nisem bila zraven predvidevam pa da gre za enko osebo,mislim svašta :slap:
misty Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Kdaj si pa biu gor pa s kerim avtom? okol 19ih, črna honda crx del sol vidim u profilu kater motor imaš, smo se srečali na cesti ;)
Original-One Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) okol 19ih, črna honda crx del sol vidim u profilu kater motor imaš, smo se srečali na cesti ;) Sta s kolegom hodila proti ovinku gor ane..če se prov spomnem Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil Pleya
Terminator Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) zdej k me par dni niblo doma bi skor kmal pozabila napisat kaj se je zgodilo v sredo proti večeru na ridah,pa to ne moreš verjet sediva s kolegom gor na klopci in se pripelje čist počas en tip z bejbo zadi na modri xjr1300,z odprtim vizirjem,sem bla zihr da bo kej uprašal nakar kreten druzga mu ne morem rečt zavpije pička vam materna, :eek: sem mislila da me bo sezulo k na rit me ni moglo vršt ker sem itak sedela. Kr hitr sem se spomnila že enega takega dogodka sicer pri prvem nisem bila zraven predvidevam pa da gre za enko osebo,mislim svašta :slap: Po mojem je verjetno mislu, da sta delavca in občudujeta svoje "rekmek" delo - ograjo... :P Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil Terminator
KyoKon Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Ja nimaš kej, rezervo je treba mal vpoklicat za na klopce. :D Pravš modra XJR, kot angeli. :kva2:
Thundercat Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 se pripelje čist počas en tip z bejbo zadi na modri xjr1300,z odprtim vizirjem,sem bla zihr da bo kej uprašal nakar kreten druzga mu ne morem rečt zavpije pička vam materna, :eek: sem mislila da me bo sezulo k na rit me ni moglo vršt ker sem itak sedela. o tem tipu, s fužinskim narečjem sem že pisal pred nekaj časa.... .) mislim, da je bejba zadaj Lina.....
gizmOkak Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 o tem tipu, s fužinskim narečjem sem že pisal pred nekaj časa.... .) mislim, da je bejba zadaj Lina..... waaw kul tipe mamo tle :OK: :kva2:
misty Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Sta s kolegom hodila proti ovinku gor ane..če se prov spomnem ja zgori se ni dal parkirat zato je pa tam malo nižje na desni lušen park plac - če si ga nardiš :D PS: če poznaš koga od tistih, ki so s distančniki na tacah rajsali po tleh, jim reč naj jih pošraufajo dol. Eneparkrat je grdo zgledalo, nisem vedel al jim bo zneslo al bodo šli v ograjo :(
SiR Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 zdej k me par dni niblo doma bi skor kmal pozabila napisat kaj se je zgodilo v sredo proti večeru na ridah,pa to ne moreš verjet sediva s kolegom gor na klopci in se pripelje čist počas en tip z bejbo zadi na modri xjr1300,z odprtim vizirjem,sem bla zihr da bo kej uprašal nakar kreten druzga mu ne morem rečt zavpije pička vam materna, :eek: sem mislila da me bo sezulo k na rit me ni moglo vršt ker sem itak sedela. Kr hitr sem se spomnila že enega takega dogodka sicer pri prvem nisem bila zraven predvidevam pa da gre za enko osebo,mislim svašta :slap: in se še zdej treseš od razburjenja?
Original-One Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 ja zgori se ni dal parkirat zato je pa tam malo nižje na desni lušen park plac - če si ga nardiš :D PS: če poznaš koga od tistih, ki so s distančniki na tacah rajsali po tleh, jim reč naj jih pošraufajo dol. Eneparkrat je grdo zgledalo, nisem vedel al jim bo zneslo al bodo šli v ograjo :( hmm mogoče veš kateri motor(ji)?
GhostRR Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 (popravljeno) Čist tko... še enkrat morm vprašat domačine.... pa ne da bi jest kej hotu delat tam :unsure: O:-) .... a je zdej kaj manj racij na ridah od kar je ograja? Popravljeno Avgust 1, 2006. Popravil GhostRR
misty Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 @Pleya: ene dve enduri sta ble (ne poznam po tipih :blush: ) ti in pa en na ZR7 (se mi zdi) sta IMHO vozila u redu.
Sanda7 Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 men se zdi da je manj plavih gor kot ponavadi tko da,za vozit so pogoji kr v redu
Fritz Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :hmm: a če so policisti gor, so pa pogoji za peljat slabi?? Ne kužim. A drsi, trese...?
Original-One Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :hmm: a če so policisti gor, so pa pogoji za peljat slabi?? Ne kužim. A drsi, trese...? trese trese :grim
no limit Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 [ :OK: quote name=Sanda7' date='31 Jul 2006 @ 15:08' post='759840] sediva s kolegom gor na klopci in se pripelje čist počas en tip z bejbo zadi na modri xjr1300,z odprtim vizirjem,sem bla zihr da bo kej uprašal nakar kreten druzga mu ne morem rečt zavpije pička vam materna, :eek: sem mislila da me bo sezulo k na rit me ni moglo vršt ker sem itak sedela. mogoče je jezen, ker se zaradi vas tam ne more ustaviti in spočiti :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
KyoKon Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :hmm: a če so policisti gor, so pa pogoji za peljat slabi?? Ne kužim. A drsi, trese...? Ja po žepu zatrese nekatere, če gledaš z druzga kota. :kva2:
lojzek Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Že skor dva dni ni nben klele nč napisov :hmm: A ograjo žagate :eek:
Original-One Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Že skor dva dni ni nben klele nč napisov :hmm: A ograjo žagate :eek: Ne, kopamo se gor v lužah
Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 grem na dopust,lepo se obnašejte gor .)
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 grem na dopust,lepo se obnašejte gor .) Kje gor..... :doze: :huh: :whistle:
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Kje gor..... :doze: :huh: :whistle: gor gor gor gor gor na gnili štor. kaka šajba!
Priporočene objave