no limit Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 je včeraj komu uspelo prepeljat ride, brez da bi ga plavi ustavli
SiR Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 je včeraj komu uspelo prepeljat ride, brez da bi ga plavi ustavli meni, ob 17.20 kje, u malinah? :hmm: :krneki: na Ridah je sam ananas, malin še nism vidu
AleksG Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 je včeraj komu uspelo prepeljat ride, brez da bi ga plavi ustavli Meni! Včeraj in predvčerajšnjem, kot že dostikrat doslej. Je pa res sramota, da ustavljajo samo motoriste, avtomobilistov, ki drsijo skoz ovinke po sred ceste pa ne.
kađiva Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 jz sem jo v torek zlo dobr odnesu :whistle: prletu dol kot ponavadi precej hitro,...in na spodnem počivališču dva letečmana,...niti ni vedu a bi me ustavil in takoj skočil na cesto...k je že neki hotu sem jz lepo eno nižje in gas mimo avtomobila s prikolco tko da tud tablce ni mogu vidt :grrr :devil: ...
FlamE#7 Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 je včeraj komu uspelo prepeljat ride, brez da bi ga plavi ustavli men tut, učeri... sej sva bla gor z ORIGINALom pa Dexom... :OK:
Original-One Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 (popravljeno) men tut, učeri... sej sva bla gor z ORIGINALom pa Dexom... :OK: To je blo mišlen za v torek, k so vsazga ustavl...Včeri sploh ni blo nobenga policaja gor Popravljeno Avgust 17, 2006. Popravil Original-One
Jeger Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 js sm se v tork vračou s krka ...vidm na ridah cel kup motoristov ....se pelem naprej in evo jih t plave...je en že na cesto stopu d bi me ustavu, ampak se je neki premislu. :) vrjetn je vidu d mam kufre ... pa lih enga je popisov nism vidu ker motor.
AleksG Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Meni! Včeraj in predvčerajšnjem, kot že dostikrat doslej. No, pa sm se zareku. So me danes ustavli pred 1 uro ko sm se vračau s ture, ni čudno da jih noben nemara, ker so tku sitni :BUA:
Stric Burek Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Kaj so tm pisali neki po ograji in po cesti? Mislm kr neki ej... Vidu sm oni dan da piše "Motoristi, prijeten postanek vam želi K-S Planina" al neki podobnega, prou na cesti pa tudi neki... Jao, sramota za tele Planince no...
snoopy Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Provokacije....žalostno res... Pa zadne cajte je kr redno olje polito...sumljivo <_<
majkimajk Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Katastrofa! Da se vam da za tistih pet ovinkov svoj dragoceni čas zapravljat... :? Pejte se raj mal pelat, ovinkov kot listja...al pa raj ne, kr tam sami sebe ogrožajte! :P lp :BUA:
Stric Burek Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Katastrofa! Da se vam da za tistih pet ovinkov svoj dragoceni čas zapravljat... :? Pejte se raj mal pelat, ovinkov kot listja...al pa raj ne, kr tam sami sebe ogrožajte! :P lp :BUA: Ampak če hočm pridt nekam drugam-recimo 3M, Ljubljana ali recimo Rakitna morm it čez ride. Right? Right. Ampak ne morm it čez ride ker so tam policajoti. Ja guma sprednja ni več street legal... :blush: :glare:
snoopy Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 In če hočem na obalo...grem čez ride.In če bom tam...logično se bom najmanj 2x peljal čez... logično :OK: :blush:
TinaRR Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) Ti modeli planinski še niso občutili pravega hrupa :grrr . Mam hišo na relaciji G.Radgona - Ljutomer, s tem da je 5 metrov od glavne ceste po kateri noč in dan šibajo šleperji in vsa ostala tovrnjaška navlaka (avtomobil se komaj kdaj pelje mim ker vsi grejo po bližnjicah zarad gneče :BUA: :BUA: ). Furajo vedno, omejitve da od 22 do 6 ne bi smeli vozit sploh ne upoštevajo. No pa da to še ni vse mam jaz spalnico čist pri cesti, če odprem okno zvečer al ne itaq ni razlike - hrup je isti neznosen. Ko pa pripelje kak motor mim je prav pomirjujoče glede nato kakšen hrup zganjajo šleperji. No ko smo pa zunaj na dvorišču se tut pogovarjat ne mormo, al pa kričimo da se sploh kaj slišimo. Upam da bojo to avtocesto v Pomurju čim prej zrihtali. Zato ti planinski ku...i pojma nimajo kaj je hrup, razvajenci eni :BUA: :BUA: :BUA: Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil TinaRR
misty Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 ... No pa da to še ni vse mam jaz spalnico čist pri cesti, če odprem okno zvečer al ne itaq ni razlike - hrup je isti neznosen. ... zamenji okna :P
TinaRR Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 zamenji okna :P sem jih že pa ne pomaga ;)
Terminator Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Provokacije....žalostno res... Pa zadne cajte je kr redno olje polito...sumljivo <_< To pa zato, ker kakšen motorist sem pa tja odleti in se mu iz deklca olje razlije... :naughty: Če to berete že veste pred kratkim kateri trije ste bli... no sam, da vam ni bilo nič...B) sem jih že pa ne pomaga ;) Nisi z dobrimi zamenjala. Sem nastanil moje poslovne stranke v Monsu pred mesecem dni. Iz sobe gledaš direkt na avtocesto pa kamjone in ostalo, ki šviga mimo - a sliši se njada! Nisem mogu verjet - sam menim, da so takšne šipe mučo-penezi.
TinaRR Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Sem nastanil moje poslovne stranke v Monsu pred mesecem dni. Iz sobe gledaš direkt na avtocesto pa kamjone in ostalo, ki šviga mimo - a sliši se njada! Nisem mogu verjet - sam menim, da so takšne šipe mučo-penezi. kakšne pa so pol dobre šipe :hmm:
Terminator Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 kakšne pa so pol dobre šipe :hmm: Take k se skoz vid... :P ...pa nč ne sliš.
JMatic Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 jest mislm jit dons okol sestih, pol sedmih tam mimo...a je kasna sansa da bom narajmau kakega policaja ?
Brihta Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 kakšne pa so pol dobre šipe :hmm: Najboljše so tiste, z 3 sloji stekla, 2 "medprostora" pa polnjena z Argonom.
Stric Burek Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 jest mislm jit dons okol sestih, pol sedmih tam mimo...a je kasna sansa da bom narajmau kakega policaja ? Če se jim hoč vsaj delno izognt pejdi tik pred koncem Planine za "Strmco" je ena bližnjica, potem pa greš na križičšču izven vasi levo po enosmerni... Če se jim hočeš totalno izognt pejdi pred znakom za Planino levo za Rakek če se ne motm in pol čez vas Planina po eni razjebani cesti, čez most(zelo ozek) zaviješ levo. Ven prideš pred začetkom ovinkov na ravnini kjer je tabla za 70km/h. Pazi na cesti ker je slaba, razpokana, občasno tudi kak pesek... Greš pa to po tisti cesti ki pelje zraven avtoceste. Sej sm prou napisu?
xr800 Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 jest mislm jit dons okol sestih, pol sedmih tam mimo...a je kasna sansa da bom narajmau kakega policaja ? Pokliči na 113, pa lepo vprašaj kje se jih danes ne bo dalo videt :lol1: :whistle:
Priporočene objave