Irencko Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Drugič prej povej .) hja ni blo kj duma počet pa sm probala č bo kdu gor, se ne ben javu, tk de nism šla sploh... kaj, zakaj, a boš jut kj gor pop? :?
Stric Burek Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Kje se pa pozimi dobivate, ko je na "The Ovinku" premrzlo? :hmm: Al ste karakterji in se vseeno dobivate tam? :rolleyes: Na unem spodnjem, je topleje :worship:
gizmOkak Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Na unem spodnjem, je topleje :worship: res :blink: mi smo se pa u krivi veri zgori stiskali :slap: pridemo v dolino pogledat letos :lol:
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ja mi se gor stiskamo pa dol prtiskamo :P kaj vse symru zamuja .)
SiR Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Kaj je, a ne moreš stran od računalnika? :photo: ne, bil sem potoval v Nemčijo in Avstrijo, sklepat posle.
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 sem se že ustrašla da nisi zavil v francijo vi vi žu žu onre jahu :yea1:
Thundercat Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 danes me ustavili na ridah policisti...bili so prijazni, pogovorila sva se o modrih ledicah in nehomologiranem avspuhu...vse lepo civilizirano in korektno....tako da :worship: za odnos policista in :OK: za prijaznost....
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ti si itak kako se reče diplomat al kwa vem zate ni panike .)
cvetoo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ne, bil sem potoval v Nemčijo in Avstrijo, sklepat posle. Lej ga zlomka, v zadnjih dveh dneh sem prevozil celo Koroško(Avstrijsko :blush: ) in še kaj bi se našlo, pa te nikjer nisem srečal. Pa ravno pri "ta malih nisi" :hmm: Izgleda, da se bom moral tudi čez ride kdaj peljati. Sem se letos do sedaj celo 2X. LP Cvetoo.
SiR Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Lej ga zlomka, v zadnjih dveh dneh sem prevozil celo Koroško(Avstrijsko :blush: ) in še kaj bi se našlo, pa te nikjer nisem srečal. Pa ravno pri "ta malih nisi" :hmm: Cvetoo, jst vozim ponoč, pa sestankujem podnevi :)
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 cvetoo k boš šel v ride najavi da se vem umaknt .)
cvetoo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 cvetoo k boš šel v ride najavi da se vem umaknt .) Ja, zakaj le? Saj se jaz vozim po cesti in ne po grmovju :P Lp cvetoo.
Jure Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Danes ride prazne.. Samo jaz in kolega sva grela klopco nad ovinkom enih 10 min. Pa še to sva tja prišla na štirih kolesih, ker je dvokolesnik na servisu. Modri angeli so bili pa kljub slabemu vremenu in majhnemu prometu prisotni na vrhu in ustavljali še tisto malo motoristov, kar jih je bilo danes na cesti :)
SiR Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Modri angeli so bili pa kljub slabemu vremenu in majhnemu prometu prisotni na vrhu in ustavljali še tisto malo motoristov, kar jih je bilo danes na cesti :) To delaj po mojem izrecnem naročilu :P
Jure Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Ride danes na žalost terjale svoj davek. Dva padca.. :( Drugače pa kar nekaj prometa, se je videlo da je lep dan
Stroj Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 2?!!! :eek: Kdo je še odletu in kako je z njim? Drgač je blo pa dones res lepo, brišenje tačk je lepo uspevalo, ampak kot ponavad so vzdušje moril smrkci :P
AiroH Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Bahi je mal skliznilo .... uni s suzukijem gsx 75' pa je "lepo" odletu v zrak ...... končal pa je v bolnici. Sam še enkrat so policaji potrdili da so najbol glup narod na svetu.
Jure Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Jaz sem prišel šele potem, ko so bili tam že policaji in vlečna služba, ki je nakladala motor.. Ne vem pa nič kdo pa kako pa zakaj. Bo povedal kdo drug kaj več.. Kaj pa je bilo s policaji?
Terminator Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Bahi je mal skliznilo .... uni s suzukijem gsx 75' pa je "lepo" odletu v zrak ...... končal pa je v bolnici. Sam še enkrat so policaji potrdili da so najbol glup narod na svetu. Morda kaj več? :hmm:
GrCaR Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Bahi je mal skliznilo .... uni s suzukijem gsx 75' pa je "lepo" odletu v zrak ...... končal pa je v bolnici. Sam še enkrat so policaji potrdili da so najbol glup narod na svetu. a ti pa takoj ves vesel pisat, kdo se je razbou :slap: :closedeyes: Dej drugič bod tih, pa če bo tist k je padu sam hotu povedat, bo že napisu! <_<
P182 Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 (popravljeno) a ti pa takoj ves vesel pisat, kdo se je razbou :slap: :closedeyes: Dej drugič bod tih, pa če bo tist k je padu sam hotu povedat, bo že napisu! <_< res je, se bodo že sami oglasil če se bodo hoteli Popravljeno September 9, 2006. Popravil P182
Stroj Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Bahi je mal skliznilo .... uni s suzukijem gsx 75' pa je "lepo" odletu v zrak ...... končal pa je v bolnici. Sam še enkrat so policaji potrdili da so najbol glup narod na svetu. Za bahca vem, sam za tistega s suzo sm pa zdej zvedu. Bad :BUA: Pa najbrž sm ga na poti dol sreču. To je blo kmal za tem, ko sem jst šou?
Draksler Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Cesta terja svoje davke...... tudi Ride niso izjema! Oba sta peljala po omejitvah a ne - če to dokažete pol ni panike, drugače pa nimate argumenta za razpravo na tem svetem mestu, v posvečeni temi - vi posvečeni obiskovalci! ......stare zgodbe miljonkrat pogrete! Pol pa še en piše, da so policaji problem......čudn, čudn, kva dogaja..... LP Mare Več žolča prosim!
AiroH Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) ja ej ste vsi pametni.....povem kaj se je zgodilo k vsakega sigurno zanima pol pa me še napizdijo kaj sem napisal .....možakarju nič slabega nočem pa sigurno nebi mu želel da se mu je to zgodilo sam povem kaj se je zgodilo...vi me pa takoj napadate ...ja halo .... :ninja: Ostalo naj drugi povejo ker mam pol kufer tega.....človek pove za informacijo ostali ga napadate jaoo....hujši k otroci. p.s A ni ta forum za prost govor, al sam nabijanje v prazno? Popravljeno September 10, 2006. Popravil AiroH
Priporočene objave