Brihta Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Ja je. :OK: Sej ni bla fora,da se mora noret skoz ovinke ampak drzanje po tleh. Se je slišal po celem hribu. :OK: Jst ko grem čez ride, odprem okno in nabijem muziko do konca naglas. Ziher preglasim vaše brusenje tačk B)
Original-One Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) Original-one, včeraj si imel neuradni trening na ridah, slikal se je tudi nekaj :whistle: Sem se vraču v Lj, pa sem mel glih gume ogrete :whistle: lp Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil Original-One
Brihta Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Sem se vraču v Lj, pa sem mel glih gume ogrete :whistle: lp :D Vse se je poklapal, tko da se res nisi mogu upret :D
Original-One Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 :D Vse se je poklapal, tko da se res nisi mogu upret :D Ma ja, pa še tribuna je bla polna in fotoaparati so bli pripravljeni :grim :grim tko, da se nism mogu upret
tati Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 ti niti približno ne veš, kakšen sem, ker se nisva še nikoli srečala. Ne delaj se pametne brez potrebe in se ne izpostavljaj :ninja: :alien1: :ninja: :alien1: oh kako smo samozavestni :OK: :BUA: :BUA: :BUA:
ghibli Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Včeraj sem slišal da je bil Čuden na RIDAH da je tiste štofelcke nucal iz 3 cm od sredine :OK:
Original-One Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Včeraj sem slišal da je bil Čuden na RIDAH da je tiste štofelcke nucal iz 3 cm od sredine :OK: In to pomen..?
Pravokotar Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 In to pomen..? Pomeni, da ga je Truman Capote bedno posral, ko je zajtrk serviral pri Tiffanyju. Pomeni tudi, da Damir nima osnovnih šans, da bi ponovno postal sanjski moški.
Original-One Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pomeni, da ga je Truman Capote bedno posral, ko je zajtrk serviral pri Tiffanyju. Pomeni tudi, da Damir nima osnovnih šans, da bi ponovno postal sanjski moški. orajt :OK: kdo Čuden je, mi je jasno, to je pa tud vse, kar sem razumel v tistem postu.. sej vseen pis aut
ghibli Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pomen da je končno snel "lulčke" na novih gumah na več kot le 3 cm na sredini. Za Damira se pa strinjam! Kaj pa konkurenca? Oni pa ja imajo še kaj možnosti... so b'li tko fejst fantje.
Stric Burek Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Bo jutri kdo gor? Sem končno 90% legalen Še ror je treba vpisat v homolomo :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 a kdo ve kwa za ena pizdarija je bla danes okrog 17h na ridah :hmm:
Guinness Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Ni bilo sile. Bolečine v rami in podrsan motor. Policaji so pa tko al tko takoj zraven. Tko da kakšne večje pizdarije ni blo. :( :( :( LP
MC-BaBy Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Dns nekomu guma počla...ste potem zrihtal?
Original-One Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Kačje ride fan club :kva2: :whistle:
AiroH Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 (popravljeno) aja tebi je počla P182 ehehe btk guma kot guma :D Popravljeno Oktober 8, 2006. Popravil AiroH
P182 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 aja tebi je počla P182 ehehe btk guma kot guma :D kaj si hotu s tem stavkom povedat :hmm:
Original-One Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 kaj si hotu s tem stavkom povedat :hmm: aja tebi je počla P182 ehehe btk guma kot guma aja tebi je počla (guma) p182 haha BoliTeKurac guma kot guma .)
misty Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 aja tebi je počla P182 ehehe btk guma kot guma aja tebi je počla (guma) p182 haha BoliTeKurac guma kot guma .) :P aja, tebi je počla (guma), p182. ehehe, BoliTeKurac, guma kot guma
P182 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 aja tebi je počla P182 ehehe btk guma kot guma aja tebi je počla (guma) p182 haha BoliTeKurac guma kot guma .) :P aja, tebi je počla (guma), p182. ehehe, BoliTeKurac, guma kot guma Hvala obema za izčrpne odgovore ;) , zgleda da že star ratujem k teh kratic ne razumem :?
Jure Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Danes bil spet po dolgem času malo na ridah :) Bile so presenetljivo polne glede na to da se sezona počasi izteka in da temperature niso več najbolj prijazne :OK: Bilo je tudi kar nekaj motosvetovcev :D
Priporočene objave