Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 aha se strinjam,nisem pričakovala, da bo kdo gor no ja razn unga :naughty: u tabevmu .) drugič pa me mal manj zafrkavite,bom šla prov kmal po dokaze :grim
Original-One Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 aha se strinjam,nisem pričakovala, da bo kdo gor no ja razn unga :naughty: u tabevmu .) drugič pa me mal manj zafrkavite,bom šla prov kmal po dokaze :grim :P Pa sej ne visim skos gor no :) Čedalje bolj redko sem
Erik Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 :P Pa sej ne visim skos gor no :) Čedalje bolj redko sem ja jaz sem slišal da načrtuješ da si boš zgradil eno hišico na the ovinku :huh:
Original-One Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 ja jaz sem slišal da načrtuješ da si boš zgradil eno hišico na the ovinku :huh: Zgleda, da maš preveč časa, al te sam jst tok zanimam :? :devil: :devil:
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 :P Pa sej ne visim skos gor no :) Čedalje bolj redko sem drgač da boš bližje,bi se pr men še kakšna soba frej našla .) pa garaža je tud velika :grim drgač pa lepo te je srečevat :D
Erik Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Zgleda, da maš preveč časa, al te sam jst tok zanimam :? :devil: :devil: kter študent pa nima preveč časa (obstajajo izjeme ;) ) :P .....ti me pa zato zanimaš ker si edini ki sem ga razšolal na ridah v balinčkanju se razumemo :lol: :whistle:
Polona N. Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Veš erik, boš mogu spet mal na ride pridit, .... da te vidmo v elementu ... :D Ne pa da si sam na štajerskem,....
Original-One Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 kter študent pa nima preveč časa (obstajajo izjeme ;) ) :P .....ti me pa zato zanimaš ker si edini ki sem ga razšolal na ridah v balinčkanju se razumemo :lol: :whistle: v balinčkanju pa ja .)
Erik Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Veš erik, boš mogu spet mal na ride pridit, .... da te vidmo v elementu ... :D Ne pa da si sam na štajerskem,.... ja to je čez pol leta :cry:
Original-One Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 (popravljeno) drgač da boš bližje,bi se pr men še kakšna soba frej našla pa garaža je tud velika drgač pa lepo te je srečevat Vsekakor bom premislil o ponudbi, sam kaj, ko bo zdej konc sezone :whistle: Tudi tebe, tudi tebe .) Popravljeno Oktober 9, 2006. Popravil Original-One
Miha Z. Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 doms sm šou ob 6-ih skozi ride pa nobenga gor :? a vas že zebe v rit al kaj :hmm:
Gamma Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 doms sm šou ob 6-ih skozi ride pa nobenga gor :? a vas že zebe v rit al kaj :hmm: :? Ob 6-h zjutraj ali ob 6-h zvečer (=18.00)?? Ob ca 16.20 sva šla dol dva, ustavila pa sta naju ravnotako dva policista na kontrolo kpl, vključno z alkotestom :hmm: Diagnoza: BP. O:-) Končno spet po 10 letih ustavljen. Koliko še vas je bilo prekontroliranih včeraj?
Miha Z. Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 :? Ob 6-h zjutraj ali ob 6-h zvečer (=18.00)?? ob 6-tih popoldne...... :blush:
ZOX Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 :photo: Foto by: neya :OK: Se kdo prepozna??? :naughty:
Original-One Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 (popravljeno) Kurba ste norci :grim Popravljeno Oktober 15, 2006. Popravil Original-One
Erik Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 sam eni si pa kr upate glede na trenutne temperature asfalta :huh: P.S. kakšne gume pa vozte da imate tako zaupanje v njih....sej vem da drži ampak jaz ne bi tko zdajle :closedeyes:
Miha Z. Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 sam eni si pa kr upate glede na trenutne temperature asfalta :huh: P.S. kakšne gume pa vozte da imate tako zaupanje v njih....sej vem da drži ampak jaz ne bi tko zdajle :closedeyes: še se da :devil:
Brihta Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Jst sem dans na maxi delavnici mal sprobavu bremze, Je cvilil k pr norcih :xx: Asfalt je res že kar mrzu.
ZOX Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 (popravljeno) sam eni si pa kr upate glede na trenutne temperature asfalta :huh: P.S. kakšne gume pa vozte da imate tako zaupanje v njih....sej vem da drži ampak jaz ne bi tko zdajle :closedeyes: D208GP :OK: :OK: :OK: ----> če jih ogreješ drži :grim .) Popravljeno Oktober 15, 2006. Popravil Zorman
_N3jC_ Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Ja ja asfalt je zdj že res hladn tko d ga ni več za srat .) .)
Jure Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Res je.. Čeprav ob primerno ogretih gumah se vseeno še da kar hitro peljat čez ride :)
Erik Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 pa tudi zdrsne kr hitr....ne napove tako lepo zdrsa kot pa če je topel asfalt :krneki:
simonsi Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Čez tist gnil flekast asfalt je men še poleti muka peljat.
KRIK Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 ja učerej je bilo pa kar živahno na ridah. je bilo kr nekaj za videti! ZORMAN, če si biu ti s tisto plavo raketo, pohvale za lepo vožnjo ! ! ! lp, KRIK
kađiva Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 a je spet kdo poziral gor? :grrr :lol1: :lol1: :lol1: pa kaj vidte v tistih ridah :devil: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave