kađiva Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 @Polona: čak čak bomo se zmenil :grim :grim morm v svoj koledarček pogledat najprej :lol1:
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 a tist maš ponev za jajca cvret na jakni pritrjeno? :)
ghibli Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 A ti jo ne uporabljaš??? :slap: :BUA: Brez ponev na motor? Nikoli! Ampak ste pa face ej. Žive duše razen naju ni bilo. Razen tistih par avtomobilov. @peter1: Pozabil si povedati da si drsel z tačko po tleh :worship: . Zato bi se skoraj ulegu ne pa zaradi ceste al pa "nedajboh" moje fotke :nono: . Danes Africa a?
misty Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 ... Al ste moški take "prpe" da se ne morate nič zmenit....... Ženske smo takoj za stvar........ :grim ... jutri popoldne oz zvečer? :P :naughty: ne prenesem da mi kdo reče da sm prpa, se morm tkoj dokazat :P :D
Fric Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 ja jst bi prsu na ride z avtom sam bi mogu it eden pred mano da gleda za policaje k nimam se izpita hehe :OK: :OK: :OK:
Polona N. Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 @Polona: čak čak bomo se zmenil :grim :grim morm v svoj koledarček pogledat najprej :lol1: Sej kakšno fešto pa lahku spustiš, lih na vseh ti pa res ni treba bit.... :grrr
maXXXimum Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 :grim :grim :grim :devil: Piđo Rajcing Tim :lol1: :lol1: Evo mene... sm že tretji, sam vama bom mal letnico pokvaru :rolleyes: Je pa pomoje moj lih za take stvari kot so ride narjen.. obožuje ovinke, jst pa tut :grim Torej, kdaj? Dans mam cajt :lol:
Sanda7 Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 (popravljeno) Dragi primorci in cenjene primorke ter spoštovani simpatizerji te naše sekcije. Vabimo vas,da se udeležite prvega našega srečanja v letu 2007,z motorji ali brez dne: Nedelja 14.1.2006 ob 17h v Postojni natančneje v EPICentru(nova stavba na koncu PO)v spodnji etaži,kjer se nahaja Rock caffe.[/ Plan druženja je da se po dolgemu času zopet dobimo in kakšno pametno rečemo,kaj popijemo,ter odigramo kak biljard,nogomet,ter ostale zabavne igre. Glede na to,da bojo glavni simpatizerji rid na dogajanju vabim tudi ostale ridaše,da se nam pridružijo. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...772&st=7140 Popravljeno Januar 11, 2007. Popravil Sanda7
Klajba Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: Ma kaj se nič ne dogaja :hmm: ?
Jure Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Če bo vreme ta vikend bom ziher šel malo pogledat kako zgledajo po dolgem času :)
Irencko Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 jap če bod vreme oki, ride naujo samevale... že zmenjano :OK: tko od več ns bo, bol bbo luštnu :P zaenkat, letos še nobenga nism gor vidla, pa sm se ta tedn vsak dan vozila... :blush:
bica Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Jaz pa sem jih ze ene par letos videl.... Jaz zaenkrat z avtom...
Jeger Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 js jih bom pa jutr obiskou ..... :D grem na primorsko stran mal pogledat ... ja upam d bo suho :)
GrCaR Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 js jih bom pa jutr obiskou ..... :D grem na primorsko stran mal pogledat ... ja upam d bo suho :) :lol1: :lol1: :lol1: Mogoče pridm tut jst mal pogledat... :)
Irencko Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 no bi blo lpo, d nam skos edini gost rid hehe :OK: :blush:
snoopy Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Ride so že zaživele ... :OK: ja že vse zeleni ane :) ...
Jure Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Tudi jaz sem se danes zapeljal do rid po dolgem času :OK: Srečal tudi motosvetovce :D
Irencko Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 jap, bla gor, zaživele tako in tako, kup mootoritk, in zvončkov hihi :OK: mal čveka z našo polono, pa bahcem, po pa naprej na omv, kjer tut ogromn foolka, med drugimi tut mausy...in pol smo odkolenčkali proti domu, na ridah že druga porcija, med nnjimi dex... zakooooon :D
ghibli Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Ja bilo je ok. Sam kaj je bilo danes z cestaki??? :fredy: A so dizel tankali da so tko počasi skozi ride peljali? :grim "Cestaki" a vam ni čist nič nerodno ko vas pajsneta en na enduri pa en iz ER5 tko kot da bi vi stali :lol1: Ajd naslednji vikend popravci(drugi rok)! :naughty:
Priporočene objave