Ole Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Sneto je ravno toliko, da se da noter zapeljat in parkirat. Kar je za moje pojme idealna situacija. Ograja na sredini ovinka naj kar ostane, vsaj ni peska :OK: true, true.... sam po moje bodo na hitr to poštimali....
SEOI-NAGE Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Super ste bli danes, vidim da so ride zaživele. Smo obiskali jih dvakrat, za gor potem pa še za nazaj do doma.. Eni bolj dirkači, drugi smo bolj počasi šli čez pa uživali.
GrCaR Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Od Logatca do Postojne... 3je radarji za dol, pa 2 za nazaj :BUA:
MiTyA Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Ja dons je blo pa res nenormalno :? , skor na vsakem ovinku na ridah polcaj :BUA: !
Jeger Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 kadarkol pridem gor so sami avti parkirani ..... a zdej bo avtoplac :hmm:
Jure Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Vsakič je več zijal ja.. :) Čeprav moram priznat, da sem danes bil tudi jaz z avtom, ker motor še ni v voznem stanju :)
simonsi Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Ko sem šel jaz mem, je blo polno mularije u konzervah, ki so gor na skalah jajca nesli. :photo:
Jure Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 :grim :grim :grim Letos še vedno ko sem se peljal mimo, je bilo na ovinku več avtov kot motorjev :)
Minnie Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Hmm...men se pa zdi, d je blo dons precej manj avtov kt ponavad... :hmm: Je blo dons kr senzacionalno! :OK:
snoopy Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Jst sm bil tut gor....na dveh kolesih :yes: (kolojetutzakonpress)
QQ7 Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Včeraj sm na ridah vidu kako so policaji tablice jemal motoristom.(nova yamaha R6 bele barve) oz.mislim da je to bilo to.(nehomologiran izpuh). Bo kar treba homologirat Akrapoviča. :D lp
primozh Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Ko sem šel jaz mem, je blo polno mularije u konzervah, ki so gor na skalah jajca nesli. :photo: tut mi smo jih vidl :grim
GorazdH Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 ee so pa res sneli en kos ograje ku sm vidu...no sej je prav...že k so klopce tam v grmih :grim
misty Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 ... Eni bolj dirkači, drugi smo bolj počasi šli čez pa uživali. nič brušenja kolen na dirkalni repliki? da ni že pretoplo? in če ne greš "bolj počasi" se ne da uživat?
SEOI-NAGE Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Je že toplo veš, samo nimam kombinezona. Boš ti kej pokazal frajer, samo da te ne bomo potem z špahtlo pobirali. Sej ne razumet da ti želim slabo :nono: Uživat se da ! Če grem počasi lepo z pupo pa se dobro prime ali pa grem hitreje pa se guštiram. Pretiravajo pa samo za mene budale
xr800 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 :grim Tu bi pa znal bit še kar zanimiv odgovor Misty-a (če se bo mu dalo odgovarjat)....... :grim :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 včeraj je bla še vedno ograja sneta na dveh koncih dns je sreda,a se dobimo gor v PETEK OB 17h da kakšno "pametno"rečemo
SiR Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 pridem s helikopterjem (chopperjem) :P
peter1 Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Pridem verjetno če bo čas z potujočim šankom hahahah [attachmentid=95469]Lep dan vsem,
renca Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Midva sva prvič v soboto okusila ride na dveh kolesih. Moj je vozil navzgor, jaz pa v ponedeljek, ko sva se vračala, navzdol. Policajev ni bilo, vozila pa sva počasi, saj bo treba še veliko vaje, da jih bova normalno zvozila. Moram priznat, da je kar dober občutek. Sicer so mi najbolj všeč ovinki od Vrhnike do Logatca in potem čez planinsko polje. Na najino začetniško žalost nama ride še delajo težave in če hočeva večkrat na najin vikend na koncu Istre morava ravno tukaj čez. Zato, vaja dela mojstra.......... :yea1: lp P.s. ne verjamem, da danes prideva z Matjažem, bi vas bilo pa zanimivo malo od blizu pogledat.
Klajba Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 :topic: , kolikšen M imajo vijaki za pritrjevanje obcestnih zaščitnih ograj
Priporočene objave