T Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Sploh ne. Potrebnih je ene par policijskih kontrol, sankcij, odvzem izpita in še kaj... mislim - bolje to, kot pa kak crash. Ja, se kar strinjam :blush: Na ridah me moti, da se recimo (kot zadnji dan praznikov) pripeljem polno naložen s sopotnico skozi ride, in ti potem cele ride kakšen kretenček rine v rit, ker misli, da je najhitrejši in najboljši. Da bi se ulegu (sploh s punco zadaj) zato, da enmu cepcu nekaj dokažem :slap:
HHV Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Prehitevanje po doolgi pregledni ravnini :BUA: :BUA: :BUA: Glede sreče pa....Hvala enako !! Ja, žmoht je le čez nepregleden ovink med dvemi piksnama, ko se vsi trije malo adrenalina najejo.
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 a se bomo dobil kej gor ta tedn jz sm za :grim
k0ci Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 če bo v nedeljo lepo vreme bomo gor 125cc crev in novega mesta in okolice :D
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Danes nič, v nedeljo pa sigurno prideva pogledat
Kleemen Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 če bo v nedeljo lepo vreme bomo gor 125cc crev in novega mesta in okolice :D :D :OK: se vidimo ;)
Jure Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Bil na ridah danes, kar pestro :) Se je nabralo nekaj motoristov, spoznal pa tudi nove motosvetovce :OK: Smo pa na žalost bili priča tudi enemu padcu. Ampak k sreči brez telesnih poškodb, motor je pa k sreči bil zavarovan. Tako da se je kar dobro končalo.. Je pa to še en opomin, da te ride niso ravno nedolžne in nenevarne .)
Fric Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 če bo v nedeljo lepo vreme bomo gor 125cc crev in novega mesta in okolice :D a prideste pogledat batkota???
snoopy Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 a se bomo dobil kej gor ta tedn jz sm za :grim Jst pridem za vikend :yes: B) bomo kj zapekl??tok da vem če moram ror fajn ogret :kva2: ;) In dex ma prov...ne gre pretiravat... .)
Kleemen Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 sam zanjga pridemo ja :grim Dej ne blodi dej :D :BUA: na koncu bo lilo kot s škafa in ne bo nč :P
snoopy Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Dej ne blodi dej :D :BUA: na koncu bo lilo kot s škafa in ne bo nč :P Se že vn vlečeš :P .)
Fric Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 jst tut pridem pogledat, kdaj boste pa kej gor koci???
k0ci Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 okol poldne gremo iz NM baje, potem pa čez cerknico do batkota in gor na ride
tato Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Bil na ridah danes, kar pestro :) Se je nabralo nekaj motoristov, spoznal pa tudi nove motosvetovce :OK: Smo pa na žalost bili priča tudi enemu padcu. Ampak k sreči brez telesnih poškodb, motor je pa k sreči bil zavarovan. Tako da se je kar dobro končalo.. Je pa to še en opomin, da te ride niso ravno nedolžne in nenevarne .) Rdeča CBR-a?
snoopy Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 okol poldne gremo iz NM baje, potem pa čez cerknico do batkota in gor na ride Madonca maste dobr ratzlog :lol1: :P :whistle:
k0ci Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ne sej ne gremo sam zarad njega ampak gremo pač mal na nedeljsko turco :)
shark357 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Bil na ridah danes, kar pestro :) Se je nabralo nekaj motoristov, spoznal pa tudi nove motosvetovce :OK: Smo pa na žalost bili priča tudi enemu padcu. Ampak k sreči brez telesnih poškodb, motor je pa k sreči bil zavarovan. Tako da se je kar dobro končalo.. Je pa to še en opomin, da te ride niso ravno nedolžne in nenevarne .) Res je bilo prav pestro :kva2: se nas je nabralo skoraj 10kom v manj kot 5min :OK:
jny007 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Res je bilo prav pestro :kva2: se nas je nabralo skoraj 10kom v manj kot 5min :OK: ja danes sem se res prvic vstvail...pa to je dirkalisce...samo zdrsi niso tako varni....blah..me je kr mal zvil v zelodcu ko sm padec videl...bomo se na izi pa kokakolo pa to :) hehe
Klajba Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Res je bilo prav pestro :kva2: se nas je nabralo skoraj 10kom v manj kot 5min :OK: Ave, je bilo kar družno ja, smo se res naletel, kot da bi se zmenil, lepo ko spoznaš nove moto... ja danes sem se res prvic vstvail...pa to je dirkalisce...samo zdrsi niso tako varni....blah..me je kr mal zvil v zelodcu ko sm padec videl...bomo se na izi pa kokakolo pa to :) hehe Hej, od kje sta pa vidva priletela...
Sanda7 Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 danes je lepo vreme nad Planino,čist tko če slučajn koga zanima :D tko da ene dvakrat bom zih šla čez
jny007 Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Ave, je bilo kar družno ja, smo se res naletel, kot da bi se zmenil, lepo ko spoznaš nove moto... Hej, od kje sta pa vidva priletela... Direkt iz Ljubljane...pa sej smo govoril :)
Jure Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Klajba, a midva sva se tudi kej menla? Kdo je bil pa tisti z idrijskim naglasom, si nisem zapomnil, sem slab z imeni :)
jny007 Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Klajba, a midva sva se tudi kej menla? Kdo je bil pa tisti z idrijskim naglasom, si nisem zapomnil, sem slab z imeni :) ja DEX to je bil KLAJBA .... SHARK je ma rumenga GSX-r ja ... moja malenkost pa z zglancano rdečo FZ6n-jko... :)
Priporočene objave