snoopy Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 a zdaj je pa PO policaj vaš najbolj prjatu :P nič, grem na en motoburek in kako dolgo si potem kuhal rilec? veš niso vsi policaji idijoti!! in nisem nič kuhal na ridah- mam zato doma kuhinjo Me pa nekaj zanima...zakaj se moraš povsod userat in ne pustiš drugim početi stvari katere jih veselijo???
Jure Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Zato ker tebi in meni podobni osebki nasploh grozno ogrožamo tudi njegovo varnost in varnost vseh ostalih motoristov in nepopisno kvarimo podobo motoristov s svojo "dirkaško" vožnjo po ridah.. Dirkaška v narekovajih je zato, ker vsi ki poznajo naju s Snoopyem vedo, da nisva neka divjaka, ki bi brezglavo divjala, ampak se zgolj včasih malce hitreje peljeva čez par ovinkov, kar itak počnejo skoraj vsi.. Le da ne na ridah ampak kje drugod, kar je pa v končni vazi popolnoma vseeno.. Po drugi strani pa noben ne pomisli, da je 100x bolj nevarno za okolico, če se nekdo čez naselje pelje 70 - 80km/h namesto 50km/h (kar itak dela 90% motoristov) in tvega da ne bo mogel u stavit, če pride kaj na cesto.
snoopy Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Dex a je kdo reku da sva divjaka???? :lol1: :kva2: Me prov nič ne briga kaj si kdo misli o meni,in tudi nihče mi ne bo govoril kaj in kako moram živeti in početi različne stvari. Če mi paše ga bom mal bl stisnu,paše pa tut turing vožnja...tistmu k to ne paše me bo pa itak prehitu oz. ga bom jst :evilgrin: Pustite tudi drugim živeti in uživati življenje :OK:
Sanda7 Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 glih dobr prišla iz furce katera je zavzemala tudi vožnjo čez ride gor,nej povem da ni videti nobenga madeža gor ali kakšne podobne nevarnosti :D
nejc Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 tolk enga govora o drsanju kolena in tack ma na teh slikcah zgleda bolj kot kako izvajanje aerobike na motorju ker vsi tolk z motorja visijo!! :BUA: po slikcah sodec zgleda da se zna sam se pero pelat po ridah(letosnja cbr) :OK: ...........ti pa kao ful obvladaš,...........rad bi te vidu,me zanima če si se sploh kdaj že pelu čez ride, ..najbrž na zadnm sedežu,...........kdo pa sploh si, da te bomo spoznal na ridah :P
Cartman Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 ...........ti pa kao ful obvladaš,...........rad bi te vidu,me zanima če si se sploh kdaj že pelu čez ride, ..najbrž na zadnm sedežu,...........kdo pa sploh si, da te bomo spoznal na ridah :P jao jao. šminkerska peka se menta de pa znata vozt. dejta no dejta. bo kdo mislu de je res. a kombinezone rabta sma de je na terasi u kafani videt, de ste motoristi..... :lol1: :lol1:
žeks Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 ...........ti pa kao ful obvladaš,...........rad bi te vidu,me zanima če si se sploh kdaj že pelu čez ride, ..najbrž na zadnm sedežu,...........kdo pa sploh si, da te bomo spoznal na ridah :P Ja enkrat lani sem štopal v planini pa me je en z avtom peljal če ride :lol1: pa sem vidu enga kako se z eno vtr-ko sp2 nekaj matra! :headbang:
Irencko Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 prcat se je pa treba skos ne... drgač ni zanimiu zgleda... :ninja: prot večeru bla na ridah, razn nns, ni blo žive dušce... smo mel pa travco sam zase :OK:
snoopy Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 prcat se je pa treba skos ne... drgač ni zanimiu zgleda... :ninja: prot večeru bla na ridah, razn nns, ni blo žive dušce... smo mel pa travco sam zase :OK: Pol ste jo že zležal??Ne bo več luksuza- ni več mehka :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
tato Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Tud jest bil na ridah okol 18, pa tud ni blo nobenga. :blink: So ble ride samo zame! :grim Travco sm pa prmer pustu. :)
bica Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) Ja enkrat lani sem štopal v planini pa me je en z avtom peljal če ride :lol1: pa sem vidu enga kako se z eno vtr-ko sp2 nekaj matra! :headbang: in ce ga slucajno slikas in slike nalimas na net, pol pa jok in stok in vse administratorje sklicat in slike dol pobrisat. Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil bica
Sanda7 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 jz sm bla tud gor glih tis čas vmes ko je tonto odšel in irenca in družba prišla,jebi ga smo se sfalili dns me ne bo oziroma bom šla dopoldne skoz
Fric Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 bo dns kej pestro na ridah??? glede na vreme bi reku da ja :OK: :OK: :OK: pride kdo??
Polona N. Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 a zdaj je pa PO policaj vaš najbolj prjatu :P nič, grem na en motoburek ne me smejat....
nejc Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ja enkrat lani sem štopal v planini pa me je en z avtom peljal če ride :lol1: pa sem vidu enga kako se z eno vtr-ko sp2 nekaj matra! :headbang: ziher ker kmet, sp-2 je oznaka od traktorja, ane...............
P182 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 jao jao. šminkerska peka se menta de pa znata vozt. dejta no dejta. bo kdo mislu de je res. a kombinezone rabta sma de je na terasi u kafani videt :lol1: :lol1: :lol1:
nejc Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ma kurc, ............dej žeks obleč se u kombinezon,prid do mene, pa greva na teraso u kafano neki spit, da bova zgledala COOL :P P.S.bova pripela kakšne hude slikce,da boste videli kako ga žgeva............ker tuki se pa res ne morva kosat,sej bi bla skoz tazadna :D LP by CafeRacers
snoopy Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Bo jutr kdo gor???kdaj??jst se verjetn pridem mal izživlat :grim :yea1: B)
P182 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) ma kurc, ............dej žeks obleč se u kombinezon,prid do mene, pa greva na teraso u kafano neki spit, da bova zgledala COOL :P P.S.bova pripela kakšne hude slikce,da boste videli kako ga žgeva............ker tuki se pa res ne morva kosat,sej bi bla skoz tazadna :D LP by CafeRacers ma pridem še jst :P(ukafanodanebopomotepress) Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil P182
nejc Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ma pridem še jst :P(ukafanodanebopomotepress) oooooooo, a si ti tut notr padu :P :P :P
P182 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) jap :grim , vsi smo v isti župi :) Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil P182
nejc Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ok, polej smo zmejeni, jest bom prnesu še pilo, da si kolenčnike pa tačke pobrusmo, da bomo IN :P
QQ7 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 (popravljeno) Ja enkrat lani sem štopal v planini pa me je en z avtom peljal če ride :lol1: pa sem vidu enga kako se z eno vtr-ko sp2 nekaj matra! :headbang: To je bil najbrž uni tip k jo zdej pri Habatu prodaja to VTR Sp 2.Sam k sm ga jest vidu se je kr pelu. :D Popravljeno Maj 19, 2007. Popravil QQ7
snoopy Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Dns bil gor...je blo kr fajn...ni blo gužve in ne pijanih zijal...pa še kolenčkam zmeri bl :OK:
gandi Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Dns bil gor...je blo kr fajn...ni blo gužve in ne pijanih zijal...pa še kolenčkam zmeri bl :OK: Mogoče pridem jutr pofirbcat ;)
Priporočene objave