Kleemen Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 kaj zdej kdo bo prnesu roštil??? jst bom prnesu ena lačna usta :OK: :OK: :hmm: Zakaj pa roštilj..sej bi lohk kar na auspuhih pekli :D muhe na zobotrebcih :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ok velja... za maturo... tvoje gate pa ja... bom :blush: ja ja bo fešta gor, sam ne dns... ma se bomo res zmenil... bo kle objavlan, pol bo pa veselo :OK: spet :P pa tja vsi v gatah prosm... :whistle: Ammmm..... :hmm: kaj pa jst??k jih nimam?? :lol1: :kva2: :naughty:
Irencko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ammmm..... :hmm: kaj pa jst??k jih nimam?? :lol1: :kva2: :naughty: :hmm: no mrde du tkat ti jih že prnesem, če boš priden, drgač pa sj maš še ene rezervne al kaj, iz unih morm še muhce pobrat pa nasadit na zobotrebčke :OK: po jih pa dobiš :blush:
snoopy Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) :hmm: no mrde du tkat ti jih že prnesem, če boš priden, drgač pa sj maš še ene rezervne al kaj, iz unih morm še muhce pobrat pa nasadit na zobotrebčke :OK: po jih pa dobiš :blush: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: DObr da ni moja muhca not ostala.. :blush: slabo bi se ji godilo.... :kva2: Ja rezervna...sam k jih že tolk dolg nism rabu da :slap: :lol: :lol: pa jst sm vedno pridn :closedeyes: Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil snoopy
Irencko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 DObr da ni moja muhca not ostala.. :blush: slabo bi se ji godilo.... :kva2: pa jst sm vedno pridn :closedeyes: a tko... ja no po pa dobr, k boš dokazu jih dobiš :P ja ja, ma no sj veš kere muhce jst cilam... :blush: hehe...
snoopy Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 a tko... ja no po pa dobr, k boš dokazu jih dobiš :P ja ja, ma no sj veš kere muhce jst cilam... :blush: hehe... Dokazujem jst to že cel lajf :grim žal večkrat neuspešno .) ja ja...vidim da je vse v množino tko da.... :devil: :devil:
Irencko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) Dokazujem jst to že cel lajf :grim žal večkrat neuspešno .) ja ja...vidim da je vse v množino tko da.... :devil: :devil: ajjej... :devil: :? ja no... grm pa še mal k sosed... :blush: Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil Irencko
Zoki461 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Kdaj bomo pa kak fotosešn naredl, jz mam same stare fotke :blink: :? :grim
gandi Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Vas pridem en dan mal pofotkat, sam povejte kdaj bote gor :OK:
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 bom še kako pametno spustila... :blush: ne boš, don't worry :)
Sanda7 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 jz mam eno full hudo idejo za roštiljado :grim kaj če bi namest veveric,muh in podobnih zadev spekli enga RiS-a po moje bo mesa več kot dovolj .) sam dns pa res kurjo bo treba kr brez hlač gor
Jure Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 jz mam eno full hudo idejo za roštiljado :grim kaj če bi namest veveric,muh in podobnih zadev spekli enga RiS-a po moje bo mesa več kot dovolj .) Huda :OK: :OK: :lol1:
Original-One Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 jz mam eno full hudo idejo za roštiljado :grim kaj če bi namest veveric,muh in podobnih zadev spekli enga RiS-a po moje bo mesa več kot dovolj .) sam dns pa res kurjo bo treba kr brez hlač gor he he :lol1:
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 sam dns pa res kurjo bo treba kr brez hlač gor sam če bo toča, se boš mogla pa pol naga na motor uležt :devil: kaj če bi namest veveric,muh in podobnih zadev spekli enga RiS-a po moje bo mesa več kot dovolj .) aja, mal mesa bi ti res prav pršlo zgleda, k drgač so vsak dan sam češpljevi cmoki za južno, to pa tut nkam'r ne pelje, a n' a n' ;)
misty Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Vsi so preveč korajžni :hmm: :P Lp Burnout tudi, med drugim :D
Irencko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) Vas pridem en dan mal pofotkat, sam povejte kdaj bote gor :OK: uf kr naprej, sam d j sonček :blush: kaj če bi namest veveric,muh in podobnih zadev spekli enga RiS-a po moje bo mesa več kot dovolj .) jst bi tut RiS-a :OK: Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil Irencko
Fric Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 kaj pa kej polži pa žabji kraki (sevede nebomo ubijali nemočnih živalc ampak jih bomo postrgali z ceste po deževju) :OK: :OK:
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 uf kr naprej, sam d j sonček :blush: jst bi tut RiS-a :OK: boš tisti najlepši kos podolgovate oblike, v izmeri približno dva kilograma?
Irencko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 boš tisti najlepši kos podolgovate oblike, v izmeri približno dva kilograma? dj ne me smejat... :lol: ne boš, don't worry :) very funy :grim
gandi Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 boš tisti najlepši kos podolgovate oblike, v izmeri približno dva kilograma? Dva kilograma samo sence, predvidevam :grim
TBoxer Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Mogoče pa misli še z jajčki vred, verjetno niso bila dolgo praznjena ?!? lp
Sanda7 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 sem prov vesela,da se tema odvija v pravo smer :OK:
snoopy Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Vas pridem en dan mal pofotkat, sam povejte kdaj bote gor :OK: Sem ne slikat tablc :krneki: :krneki: :D jz mam eno full hudo idejo za roštiljado :grim kaj če bi namest veveric,muh in podobnih zadev spekli enga RiS-a po moje bo mesa več kot dovolj .) sam dns pa res kurjo bo treba kr brez hlač gor A dns pa ti???Ziher sm zamudu :headbang: :lol1: sem prov vesela,da se tema odvija v pravo smer :OK: Sam da se žurera, praviš... :OK:
Sanda7 Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 dns nas je dž mal zajebov ampak jutr nas upam ne bo pa se dobimo gor ob 19h da kakšno pogruntamo
Priporočene objave