snoopy Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 :cry: :cry: :cry: Jst mam ob 19ih šele vlak za domov(če nas bojo prej spustl)... In kaj vs je dž motu??Sj učeri si tut rekla da je blo vlažno pa se nisi sekerala :lol1: :kva2:
Irencko Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Jst mam ob 19ih šele vlak za domov(če nas bojo prej spustl)... k boš frej pa poklič ane, pa se zve ket se nahaja kdo :OK:
Irencko Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 jap, jst dop mam prakso popoudne pa prletim kej okol... :naughty: po hlače...
snoopy Objavljeno Maj 23, 2007 Opozori Objavljeno Maj 23, 2007 pol pa se vidmo kej jutr vsaj upam Ki ste bli pa dns??sm sameval :cry: jap, jst dop mam prakso popoudne pa prletim kej okol... :naughty: po hlače... jutr ne bo hlač :nono: :P :evilgrin:
PikiJapok Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Seks, ćevapi, poležavanje v trav'ci... peesda, boste še mene prepričal, da pridem na ride... :winkiss:
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 (popravljeno) Seks, ćevapi, poležavanje v trav'ci... peesda, boste še mene prepričal, da pridem na ride... :winkiss: :010 :010 Za seks pa tut jst nism vedu... :hmm: Popravljeno Maj 24, 2007. Popravil snoopy
tato Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 (popravljeno) :010 :010 Za seks pa tut jst nism vedu... :hmm: Jest pa še za čevape nisem vedu!! :whistle: Popravljeno Maj 24, 2007. Popravil tato
Irencko Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 u sem zdi d sm neki slišala d nau hlač... :naughty: :krneki: :naughty:
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 u sem zdi d sm neki slišala d nau hlač... :naughty: :krneki: :naughty: ti to narobe slišiš :closedeyes:
Irencko Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 ti to narobe slišiš :closedeyes: ajej, dvomim... no dns so ble ride bl ko ne prazne, res d sm bla mal zgodna... :trance_33_sleep: no dve ritke sta pa še ble... :worship:
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 ajej, dvomim...no dns so ble ride bl ko ne prazne, res d sm bla mal zgodna... :trance_33_sleep: no dve ritke sta pa še ble... :worship: Moje ni blo.. :P ....sj so ble učeri tut prazne...k se takoj mokre ceste ustrašte :slap: ti sploh ne smeš dvomit...ti to ni dovoljeno :kva2:
Jure Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 ajej, dvomim...no dns so ble ride bl ko ne prazne, res d sm bla mal zgodna... :trance_33_sleep: no dve ritke sta pa še ble... :worship: Niso ble prazne :) DeX in Klajba sta telovadla po njih :D In si seveda nato privoščila zaslužen počitek na travci :D
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Niso ble prazne :) DeX in Klajba sta telovadla po njih :D In si seveda nato privoščila zaslužen počitek na travci :D Si podaljšal letno karto?? :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Irencko Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 jap, jst sm bla prezgodna, je bla travca še nepomečkana... :naughty:
Sanda7 Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 moja ritka pa se je hladila v Izolskem zalivu tko da ni zneslo še na ride
krava Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 moja ritka pa se je hladila v Izolskem zalivutko da ni zneslo še na ride Uuu, 'dijo meduze! :OK:
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Niso ble prazne :) DeX in Klajba sta telovadla po njih :D In si seveda nato privoščila zaslužen počitek na travci :D :lol: je bla kar opasna ta telovadba... Si podaljšal letno karto?? :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ...sn kar zakupu za nasledn let :naughty: :krneki: jap, jst sm bla prezgodna, je bla travca še nepomečkana... :naughty: jah sej, pol sn mogu pa njo žvečt, ka ni blo čevapov :P
snoopy Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) ...sn kar zakupu za nasledn let :naughty: :krneki: A zakupit se da??na koga se morm obrnt? Pa še gradben dovoljenje bom zrihtal...da bom policajem postavu eno hišco s klimo da jim ne bo polet tok vroče :whistle: na hišci pa bo pisalo....sami sekreti :alien1: Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil snoopy
PikiJapok Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 moja ritka pa se je hladila v Izolskem zalivutko da ni zneslo še na ride Najini ritki pa sta se greli na pomolu v Portorožu. Okoli pol sedmih zvečer sva prečkala ride v smeri proti morju, pa je bil samo en ata v "camp-stolčku" parkiran v loži nad "the ovinkom". A je b'lo tudi v Izoli tako toplo? :naughty: Ko sva se nekaj čez devet vračala mimo Kopra, je kazalo 26 stopinj nad ničlo. Na ridah pa spet nikogar... Je bilo verjetno že prepozno.
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 A zakupit se da??na koga se morm obrnt? Pa še gradben dovoljenje bom zrihtal...da bom policajem postavu eno hišco s klimo da jim ne bo polet tok vroče :whistle: na hišci pa bo pisalo....sami sekreti :alien1: :grrr ne neboš ne, sem že vložil prošnjo za lokacijsko informacijo. Lahko pa se zmeniva za soinvestiranje ;) Najini ritki pa sta se greli na pomolu v Portorožu. Okoli pol sedmih zvečer sva prečkala ride v smeri proti morju, pa je bil samo en ata v "camp-stolčku" parkiran v loži nad "the ovinkom". A je b'lo tudi v Izoli tako toplo? :naughty: Ko sva se nekaj čez devet vračala mimo Kopra, je kazalo 26 stopinj nad ničlo. Na ridah pa spet nikogar... Je bilo verjetno že prepozno. Slabo ti opazuješ, vem pa tudi, da se v parih sekundah neda vsega videt. Mož v kamp stolčku je imel za sabo parkirano YZF 600, ob njem je bil kolega z fazerko ( peljala sta se z motorjem po peš poti po grebenu ), oba motorja sta bila modre barve, midva z DeXom sva pa naredila plac za druge, da bi lahko parkirali nižje po poti in postavili Roštiljado.
PikiJapok Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 O jebote... A potem so b'li ćevapćići??? :worship: In midva sva se peljala mimo... :headbang: A ne bi drugič en'ga prometnega znaka postav'li? Npr. rdeče obrobljen rumen trikotnik, na sredini pa s črno narisan roštilj? :whistle:
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 O jebote... A potem so b'li ćevapćići??? :worship: In midva sva se peljala mimo... :headbang: A ne bi drugič en'ga prometnega znaka postav'li? Npr. rdeče obrobljen rumen trikotnik, na sredini pa s črno narisan roštilj? :whistle: Ne ne, sem misli tudi jaz da bojo, pa sem moral žvečit potem travo...
snoopy Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :grrr ne neboš ne, sem že vložil prošnjo za lokacijsko informacijo. Lahko pa se zmeniva za soinvestiranje ;) :worship: :worship: Prov!!Kaj zgradiva...beznico za motoriste al kj druzga??Vozni parke je pa tko al tko že porihtan :D
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Taprov enu betulo, sam mislem deb pol mogla kupt pa cev grič, deb lohk naredla tribune :kva2:
Priporočene objave