Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 A še lovit te bom mogu?? :cry: Kok si ti žleht!!!!!!!! :glare: aja ti boš mene :naughty: hehe, sm mela prej okol ubrnen u mislih :whistle:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 u pa še neki... sj maš prednost, brez hlač se laži teče :whistle:
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 prletim še jaz,če ne pride kej vmes :winkiss:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 zakon :worship: čez pol urce bomo gor :naughty: se lovil okol :whistle:
Brihta Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) Sn že prtisnu un knf, kva je že, e navim, unga de skus škloca. Dobr škljoca :whistle: Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil Brihta
snoopy Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 u pa še neki... sj maš prednost, brez hlač se laži teče :whistle: Ja to ti misleš...majo kocine tok večji upor :lol1: Je blo pa zanimivo :grim pa še klajbo sm spoznal :beer1:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ja ja tut jst... klajba... vem zj komu mahat :naughty: a, kocine... d nauš muhe not loviu... ja ja fajna j blo, heh dns je pa sanda brez ostala... hlač sevede... dobr d gre jut na zbor u bosno, d bo trenerke prnesla... :whistle:
snoopy Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ja ja tut jst... klajba... vem zj komu mahat :naughty: a, kocine... d nauš muhe not loviu... ja ja fajna j blo, heh dns je pa sanda brez ostala... hlač sevede... dobr d gre jut na zbor u bosno, d bo trenerke prnesla... :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: trenerko.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja pa pol je bla neki mokra baje... :naughty:
Fric Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ja ce prpeles en sleper trenirk bele barve jih u fuđinah prodas u enmu dnevu :naughty: :naughty:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:ja pa pol je bla neki mokra baje... :naughty: ja ja sj tle bom raj no comment... mi je že vmes prznala, k sta z unim lih u titota padla, zatu nista slišala :whistle:
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 pišuka zdej sm u dilemi a prpelem adidas trenirke sa tri črta al puma :photo: drgač pa vlaga se je posušila,sem vroča k norc tko da nej blu panike, hlače so pa že spakirane za švercanje u bosno pobč ta tema je šele dobila taprav pomen
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 če pa zmer eni in isti tm... ale, bo jut kdo gor? razn, standarda :?
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 mene ne bo zdejle kr ene 9dni gor,mam vikend rezerviran drug tedn pa delam popoldne tko da bom kej čez ride bluzila dopoldne pa mal ahtala da nau kakšna pizdarija na cesti za vas popoldance drgač pa un s tardečim mitsubichi al kwa je že je pa kr šopal gore dole glih k smo se odpravljali,pa nej še kdo reče da sam motoristi norijo,ta je šu več al mn skoz pa nasprotnem pasu :angry:
gandi Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ta tema je čist zgubila svoj pomen Ne ne ni, vsaj človk ve, kdaj bo kdo na ridah :worship:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 sam ga j res žgau... še tm mim naju... hehe j kr prepih naredu :naughty: bom ahtala na ride haha :whistle:
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ej sam snoopy se naju je pa kr mal ustrašu k je sam ostal med nama :whistle:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ej sam snoopy se naju je pa kr mal ustrašu k je sam ostal med nama :whistle: hja sam res, no sj nč čudnga č mene prašaš.. sam mal poglj kake vn mečemo... :whistle: raj šu on domu na varn, predn bi biu res brez hlač... spt... :krneki:
snoopy Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) ej sam snoopy se naju je pa kr mal ustrašu k je sam ostal med nama :whistle: Če sta me pa skor naskočile!!!In to obe naenkrat... :) kj tazga pe še ne :kva2: Mater vam te hlače...kdaj boste pozabl na to??če sploh boste?? Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil snoopy
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Če sta me pa skor naskočile!!!In to obe naenkrat... :) kj tazga pe še ne :kva2: :lol1: zihr je zihr :naughty:
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 no sej v detajle se raj ne bomo spuščali glede na to da si ti takoj naskoču svojo suzi in odrajdov dam
gandi Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 mene ne bo zdejle kr ene 9dni gor,mam vikend rezerviran drug tedn pa delam popoldne tko da bom kej čez ride bluzila dopoldne pa mal ahtala da nau kakšna pizdarija na cesti za vas popoldance drgač pa un s tardečim mitsubichi al kwa je že je pa kr šopal gore dole glih k smo se odpravljali,pa nej še kdo reče da sam motoristi norijo,ta je šu več al mn skoz pa nasprotnem pasu :angry: A tko kukr tale?
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 nekaj v tem smislu ja in to kr na vseh ovinkih pa vidim da je fotka posneta menda lih iz tistega mesta kjer moja rit travo mečka :whistle:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 jap, je blo kr blizu... men ni blo kj dost jasn k j šu mim mene haha :krneki: hlače... ti jst nwm kdaj bom pozabla.... zaenkat še ne, ker jih še zj duham iz balkona... O:-)
snoopy Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 no sej v detajle se raj ne bomo spuščaliglede na to da si ti takoj naskoču svojo suzi in odrajdov dam ja no...z dežja pod kap :naughty: :evilgrin: :evilgrin: sj boste vidle enkrat..se tkole delate norca iz snoopya :angry: :devil: :devil:
Priporočene objave