Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 juf, vidm d bom mela poune roke dela... torej drug tedn? :naughty:
PikiJapok Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ti, kam ga misliš postavt Lahko bi ga postavili na tole "jasico".
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Najraje imam lepo nabrekle ćevapćiće v sočni in vlažni lepinji. :whistle: A misliš, da s'm KLE-ja kupil za to, da bo s koleni po asvaltu drsal?!? :headbang: hahahha :D
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Lahko bi ga postavili na tole "jasico". lepa... ma bo vsem zadišal :naughty: al bo koj folka gor... lh uberemo to varjanto, al pa nad the ovinkom, tm k so une skalce zložene u krogu... :naughty: sicr pa nima veze, sam d se bo dogajal :worship:
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Lahko, samo tu bi nas res lahko kdo j...., :hmm: kaj pa spodnji parkeđo, res da je javna površina... Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil Klajba
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Lahko, samo tu bi nas res lahko kdo j...., :hmm: kaj pa spodnji parkeđo, res da je javna površina... na spodnem so ponavad taplavi :naughty: če jim še klopco postavmo, pa kak pirčk spod pustimo, bojo pridni mrde :whistle:
PikiJapok Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Bom oblekel taborniški kroj, okrog vratu pa si bom dal taborniško rutko... Pa na PP logatec bom šel in vzel cel kup brošur o "varni vožnji" in vam jih bom dajal zrav'n ćevapov... me prow zanima, kdo mi bo težil. :naughty:
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Bom oblekel taborniški kroj, okrog vratu pa si bom dal taborniško rutko... Pa na PP logatec bom šel in vzel cel kup brošur o "varni vožnji" in vam jih bom dajal zrav'n ćevapov... me prow zanima, kdo mi bo težil. :naughty: uf zakon si... bojo vsi pridni, pa še pivičko bomo pršparal :krneki:
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 uf zakon si... bojo vsi pridni, pa še pivičko bomo pršparal :krneki: :eek: bres pira ni čavapov, so le neki mesni njoki :whistle:
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 :eek: bres pira ni čavapov, so le neki mesni njoki :whistle: hehe, no sj vem d teb teče že brez čevapou... tm na travci... :whistle:
PikiJapok Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) :eek: bres pira ni čavapov, so le neki mesni njoki :whistle: Pivičko boš imel ti!!! Sem že včer' rekel! :headbang: 'bemtiš, a moram res vse narisat?!? Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil PikiJapok
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Pivičko boš imel ti!!! Sem že včer' rekel! :headbang: 'bemtiš, a moram res vse narisat?!? ok vsem vse jasn... :winkiss: ti sam še nariš oz povej, kdaj bi tu izvedl :naughty:
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 :headbang: 'bemtiš, a moram res vse narisat?!? Ka je pa tuk lep če ti rišeš :whistle: :worship:
PikiJapok Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ka je pa tuk lep če ti rišeš :whistle: :worship: Če me boš ti kaj pretirano spolno občeval na forumu se lahko zgodi, da te nabrišem na ridah, ker mi je žena zbolela. Zato: priden bodi!!! :naughty:
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 hehe, no sj vem d teb teče že brez čevapou...tm na travci... :whistle: Ja viš, tu je pa tak. Pravje de pir redi če znim zaliješ mastna hrana, kar pa pamin, de je najbul če pir prej spiješ ;)
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ja viš, tu je pa tak. Pravje de pir redi če znim zaliješ mastna hrana, kar pa pamin, de je najbul če pir prej spiješ ;) waw... :naughty: ti sam ne prevč.... am, se hitr učim :whistle:
PikiJapok Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ok vsem vse jasn... :winkiss: ti sam še nariš oz povej, kdaj bi tu izvedl :naughty: Sanda je predlagala naslednji teden... Alora, dajmo rečt... Četrtek, 7. junij 2007 od 18-te do 21-e ure... Takule na uč... Kaj prav'te?
misty Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Mene je tale bjonda ustavla na Črnem Kalu včeraj :) podrobnosti hočem slišat, podrobnosti :D
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Sanda je predlagala naslednji teden... Alora, dajmo rečt... Četrtek, 7. junij 2007 od 18-te do 21-e ure... Takule na uč... Kaj prav'te? kul, hvala za slikco :worship:
Irencko Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 njami, njami, še bi mami... :rolleyes: mislm, hočm rečt ritke :whistle:
Fric Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 pizda sm prov lacn ratu po tej fotki :rolleyes:
gandi Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 "Divjaki" na ridah ;) http://www.livevideo.com/video/2ADA3C989CE...ka-je-ride.aspx http://www.livevideo.com/video/0E8726856CC...ka-je-ride.aspx http://www.livevideo.com/video/3A325606571...ka-je-ride.aspx
snoopy Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 a vi to dejansko mislte roštilj met tm al je to fora?ne da se mi vsega brat pa nevem :Dpa vidm da vs je kr dost aktivnih v tej temi...a lani ste bli tud tok zagreti za ride?ker sm biu skor usak dan gor pa se ne spomnem nobenga od vas... Jst se tut tebe ne spomnem...torej tut ti nisi bil gor :krneki: Roštilj = resno!!!Midva z ženo rada kolenčkava - včasih tudi "nad ridami". Je dober razgled. :whistle: a to kolenčkata z drsniki po asfaltu al sta oba na kolenih pa doggya tolčeta? To sm hotu prašat ja...a bo kj odgovora??? juf, vidm d bom mela poune roke dela... torej drug tedn? :naughty: Seveda...boš bla polno zaposlena...punce skrbite za dobro zvalane "čevape" :evilgrin: :kva2: :kva2: :kva2: Bom oblekel taborniški kroj, okrog vratu pa si bom dal taborniško rutko... Pa na PP logatec bom šel in vzel cel kup brošur o "varni vožnji" in vam jih bom dajal zrav'n ćevapov... me prow zanima, kdo mi bo težil. :naughty: Ta je huda pa nj reče kdo kar hoče :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Sam lahko pa rata pizdarija če se bo folk tm na ograjci kr ustavlal...sredi ovinka...tko da bi blo fajn še kakšno fračo prnest s sabo...kamnov je pa po moje zadost :kva1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2:
jny007 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Sam da nau polej zdrizast ratu. :naughty: Pa se bo kr uliu skuz hlače... Pa bojo spet sam hlače na vej visele. :lol1: Sicer pa... Sanda je predlagala naslednji teden roštilj na ridah... A je še kdo za? js sn tude za !
Priporočene objave