Sanda7 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 ma ne ne jz sm moški sej mam jajca sory k te morm razočarat :rolleyes: drgač pa je blo mišljeno za predavanja
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 k bi bla samo predavanja ne bi bil tak problem...tko mam pa izpit!!!!to pa je velik problem!!!! zdj kapčiš??? bo pa kdo drug meso prnesu no...kt da me boste tok pogrešal...ena usta manj :unsure: :unsure:
Sanda7 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 k da ne morš koga druzga na izpit poslat kok mislš da sm pa jz šolo nardila :rolleyes: drgač pa je problem in to velik k smo imeli tihi dogovor da damo tebe na ražn :lol: pa bo vse v vodo padlo zarad tvoje čihapuha šole
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Če pa zmeri probaš prej uidit :kva2: :kva2: pol pa letam za tabo k maš moje hlače...sj na tem je ziher ena fora ane... :hmm: itk... spet une moje :whistle:
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 pa ja nemormo brez tebe... jst mam prevč dogovorov in obljub :blush: od hlač, :naughty: do čevapou :naughty: pa še bi se dal naštevat :whistle: bomo že prej našl datum, tist je res deleč, drgač pa za viknd, zakaj pa ne?
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) k da ne morš koga druzga na izpit poslatkok mislš da sm pa jz šolo nardila :rolleyes: drgač pa je problem in to velik k smo imeli tihi dogovor da damo tebe na ražn :lol: pa bo vse v vodo padlo zarad tvoje čihapuha šole A tkole vi to!!!!!!!!!! :angry: za mojim hrbtom!!!!!! :glare: :glare: Spet sm jst na tapeti!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: pa ja nemormo brez tebe... jst mam prevč dogovorov in obljub :blush: od hlač, :naughty: do čevapou :naughty: pa še bi se dal naštevat :whistle: bomo že prej našl datum, tist je res deleč, drgač pa za viknd, zakaj pa ne? Kakšnih dogovorov????? Zakaj jst vse tazadn zvem???A za vikend boš kj gor???Bo grmovje pa to...?? :kva2: :kva2: Ej...in kakšne obljube ti to delaš??? :( .) Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil snoopy
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Kakšnih dogovorov????? Zakaj jst vse tazadn zvem???A za vikend boš kj gor???Bo grmovje pa to...?? :kva2: :kva2: Ej...in kakšne obljube ti to delaš??? :( .) snoopy... pa kaj te matra, zj pa kao nč ne veš a :naughty: ja ja viknd, bom gor zih, sj... nč novga haha, razn če me kam dle ne odnese, ma pridm zih kj pogledat, grmovje če drugu ne :whistle:
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 snoopy... pa kaj te matra, zj pa kao nč ne veš a :naughty: ja ja viknd, bom gor zih, sj... nč novga haha, razn če me kam dle ne odnese, ma pridm zih kj pogledat, grmovje če drugu ne :whistle: Vi mene sam nategujete!!!!! :glare: :glare: Sam čak se k prideš gor...lesk je polno :devil: :devil:
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) Vi mene sam nategujete!!!!! :glare: :glare: Sam čak se k prideš gor...lesk je polno :devil: :devil: ujej :headbang: jst te nč ne nategujem, sj sm čist pridna... :whistle: aja drgač pa wem d jih j pouhn, sj sva jih vidla zadnč ane :naughty: sam so kr mal pregoste :blush: Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil Irencko
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 So goste ja...jih bo treba mal razredčit :naughty: :naughty:
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Sta vidva zaljublena :whistle: A res???Kaj vse bom še zvedu tle gor... :lol1: boš pršu kj na ride za vikend??
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 jap, neki nowga :worship: pametno polde :worship: jap, razredčit bo treba... drgač se lh nrdi d spt hlač nauš celih vn dobo :whistle:
Alla Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Irencko, si ti že slišala za CHAT :glare: Velja še za koga.....
peter1 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Pridem ene dvakrat odpelat pol pa slikat -jutri če bo kokr tok vreme
P182 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Irencko, si ti že slišala za CHAT :glare: Velja še za koga..... Alla, HVALA
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 kaj pa je to chat ne se jajcat tema je namenjena za to sam dns pa bo za odpelat kak krog gor pa dol sicer jz sem svoj prosti čas prespala
P182 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 sam dns pa bo za odpelat kak krog gor pa dol res je :rolleyes:
gandi Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 "Divjaki" na ridah ;)http://www.livevideo.com/video/2ADA3C989CE...ka-je-ride.aspx http://www.livevideo.com/video/0E8726856CC...ka-je-ride.aspx http://www.livevideo.com/video/3A325606571...ka-je-ride.aspx Kolenčkanje :) http://www.livevideo.com/video/4FC66B520CC...ka-je-ride.aspx
gandi Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 http://www.livevideo.com/video/AC5529DCC98...kacje-ride.aspx :whistle:
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) u pa še moje slikce so not :blush: pa nwm kaj vse tuk mot, če pač tle gor mal smetim... kva pa nj delam, po se pa nč ne dogaja par objav na tedn? na chat pa ngrm kr ni benga gor, ok? vredi, kul :devil: Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil Irencko
misty Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 www.slo-chat.com -> klikneš enega izmed gumbov, potem pa izbereš sobo za perverzneže. Počutila se boš kot na ridah :P
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 www.slo-chat.com -> klikneš enega izmed gumbov, potem pa izbereš sobo za perverzneže. Počutila se boš kot na ridah :P bet ti je... sam neki kdo smeti... tle tema čist lpo teče in tu skos o ridah :worship: tko d ja, vaše so neumesne :krneki:
misty Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 nisem nič omenjal smetenje, samo odgovoril sem ti na tvoje vprašanje "kva pa nj delam" ;) in maš res, bad mi je. Že dolgo nisem bil na ridah pa mi skomine delate, hehe
Priporočene objave