Fric Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 ej irencko a ti zelis usak dan bit na top 20 da se tuki tko mucis nabijat poste hehe drgac pa je u temi 125ke javte se se hujse :headbang: :headbang:
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 nisem nič omenjal smetenje, samo odgovoril sem ti na tvoje vprašanje "kva pa nj delam" ;)in maš res, bad mi je. Že dolgo nisem bil na ridah pa mi skomine delate, hehe juf, n vidm problema... prpel se na ride, pa raj kako u živo rečemo :naughty: ej irencko a ti zelis usak dan bit na top 20 da se tuki tko mucis nabijat poste hehe drgac pa je u temi 125ke javte se se hujse :headbang: :headbang: pa sj sam odgovarjam drugim... res me ne briga kok postu kdo napiše, niti ne grem gledat in se s tem ne obremenjujem. :unsure: sama seb pa res nwm d bi pisala :blush:
Jure Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Predlagam srečanje na ridah danes :) Sreda je, vreme je lepo, ni razloga, da ne bi prišli. Jaz bom čez slabo urco gor. LP, DeX
TBoxer Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 .......Sreda je, .... Samo da te opozorim je že četrtek. lp
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 tale sreda tut men u učke pala... četrtek, jap, tut jst prletim kej okol, ma mal kasnej :whistle:
Jure Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Jebiga, tko je pa če si zaprt v sobi za knjigami cele dneve :D
misty Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 sam glej da ne boš kolokvija/izpita tko falil za en dan :P
Ven0m Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 no ja še dobr mesc pa se vam še jz prdružm kj na ridah...bomo kake čevape popekl... :whistle:
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 sem dobila malo prejle klic iz rid,bojda kr dogaja jz pa na šihtu :rolleyes: zuni pa čist sonček :worship:
Ven0m Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 sem dobila malo prejle klic iz rid,bojda kr dogajajz pa na šihtu :rolleyes: zuni pa čist sonček :worship: Jooj neb bil na šihtu zj!!! Gledam pa vidm da si iz Rakeka??To pr uncu?Pol smo si jako blizu!
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 sem dobila malo prejle klic iz rid,bojda kr dogajajz pa na šihtu :rolleyes: zuni pa čist sonček :worship: torej nism edini ki manjka :rolleyes: da naujo kj suml... :unsure: :hmm:
Irencko Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 no ja še dobr mesc pa se vam še jz prdružm kj na ridah...bomo kake čevape popekl... :whistle: u vejš de jih bomo :naughty:
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Jooj neb bil na šihtu zj!!! Gledam pa vidm da si iz Rakeka??To pr uncu?Pol smo si jako blizu! ma ja ti si gor iz hribu kjer je voda-vuda :naughty: ma drug teden ne bomo falili drgač sm pa itak skuz na tekočem kaj dogaja gor in danes je blu mende kr pestro
Ven0m Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 ma ja ti si gor iz hribu kjer je voda-vuda :naughty: ma drug teden ne bomo falili drgač sm pa itak skuz na tekočem kaj dogaja gor in danes je blu mende kr pestro Pr nas pravjo šlap šlap po blate... :rolleyes: No ja sj bom pomoje tut jz kmal redno zahaju gor :OK:
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Jst pridem jutr zvečer!!!okol 9!! pa tut če bo sneg padu!! :whistle: :whistle:
Ven0m Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Jst pridem jutr zvečer!!!okol 9!! pa tut če bo sneg padu!! :whistle: :whistle: na včerajšni dan pred enim letom je blo še 20cm snega...tak da zj smo lahk veseli :rolleyes:
Jure Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Jaz tudi pridem jutri, ampak pogojujem svoj prihod z dobrim vremenom, nisem tako hardcore kot Snoopy :D
Klajba Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Jaz tudi pridem jutri, ampak pogojujem svoj prihod z dobrim vremenom, nisem tako hardcore kot Snoopy :D :eek: a si se zmotu tak, kat za srida jel :P
PikiJapok Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Mnja... včeraj sem prišel čekirat plac za roštilj in ob 20:15 ni b'lo na ridah žive duše razen ptičkov... Sem pokadil eno cigareto, si ogledal teren in se odpravil domov, ker mi je že pošteno krulilo po želodčku. :krneki:
snoopy Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Jaz tudi pridem jutri, ampak pogojujem svoj prihod z dobrim vremenom, nisem tako hardcore kot Snoopy :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sj te bomo navadl na dž!!!! Mnja... včeraj sem prišel čekirat plac za roštilj in ob 20:15 ni b'lo na ridah žive duše razen ptičkov... Sem pokadil eno cigareto, si ogledal teren in se odpravil domov, ker mi je že pošteno krulilo po želodčku. :krneki: In?ti plac odgovarja?za kolk ljudi bo lahko?? :whistle: :krneki:
PikiJapok Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Plac ni noben problem... za tisti en kvadratni meter za roštilj, se mi spljoh ne zdi problem. Ker bomo "kurili" oglje, se mi tudi ne zdi kak večji problem postavitev... Lahk bi kar na jasici gor po makadamki (malenkost naprej od znaka "voziš na lasno odgovornost")... Za kol'ko ljudi? Ja za tol'ko, kolikor jih bo prišlo, a ne. :lol: Če bo t'ko kot včeraj, bom z vel'kim trebuščkom in par kil težji sam ridal nazaj prot' Logatcu. :kva2: Bom še zračko s sabo vzel, pa si kakega ptička za posladek privoščil. :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Plac ni noben problem... za tisti en kvadratni meter za roštilj, se mi spljoh ne zdi problem. Ker bomo "kurili" oglje, se mi tudi ne zdi kak večji problem postavitev... Lahk bi kar na jasici gor po makadamki (malenkost naprej od znaka "voziš na lasno odgovornost")... Za kol'ko ljudi? Ja za tol'ko, kolikor jih bo prišlo, a ne. :lol: Če bo t'ko kot včeraj, bom z vel'kim trebuščkom in par kil težji sam ridal nazaj prot' Logatcu. :kva2: Bom še zračko s sabo vzel, pa si kakega ptička za posladek privoščil. :whistle: Kok si ti optimist...pomoje da k se bo razvedlo da se gor peče bojo še tisti pršl na ride ki jih drgač sploh ne marajo.. :lol1: tista za prtičke...ni slaba...pa še za domov jih naber... jst sm pa še za eno foro...zrihtamo painball puško in strelamo na plavce pod ovinkom :lol1: :lol1:
Jure Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Jaz imam doma airsoft repliko Berette, na plin, kar dobro nese :D
PikiJapok Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Jaz imam doma airsoft repliko Berette, na plin, kar dobro nese :D Kako SR88A bi se tudi dalo najt'... :naughty:
Priporočene objave