brankom Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 No, se bo kdo izjasnil, kolikšna je pristojbina za udeležbo na pikniku? Je dovoljeno predhodno 2x ride v počasni vožnji prepeljati? Hvala za takojšne odgovore! :naughty:
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 No, se bo kdo izjasnil, kolikšna je pristojbina za udeležbo na pikniku? Je dovoljeno predhodno 2x ride v počasni vožnji prepeljati? Hvala za takojšne odgovore! :naughty: pa ja, s sabo pa mej kako pjačko, pa dobro volo... in tu j tu, aja pa hlače :whistle:
Burnout Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Bil z mojo ljubo vceraj gor okrog 19:40, sva malo pocakala ni blo nobenega, ene dva sta se prepeljala cez. Glih na koncu planine srecala Irencko, je sla verjetno glih domov. Do naslednjic. LP Burnout
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 jp res je, sma se lih zgrešla... mrde tut dns kj prletim :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 zdej pa že lačna ratujem k se tolk menmo o tem pikniku upam da datum za četrtek še vedno drži
PikiJapok Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 No, se bo kdo izjasnil, kolikšna je pristojbina za udeležbo na pikniku? Je dovoljeno predhodno 2x ride v počasni vožnji prepeljati? Hvala za takojšne odgovore! :naughty: Prostovoljni prispevki zaželeni na licu mesta... Kak €, dva tri, štiri, pet, pač... Saj veš, da se pokrijejo osnovni stroški... Nobenih profitnih cen. :rolleyes: Za pijačo pa izak najbolje da poskrbi vsak zase... zdej pa že lačna ratujem k se tolk menmo o tem piknikuupam da datum za četrtek še vedno drži Da, razen v primeru dežja!!! Pa vklop si MSN že enkrat!!! :krneki:
Jure Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Bil z mojo ljubo vceraj gor okrog 19:40, sva malo pocakala ni blo nobenega, ene dva sta se prepeljala cez. Glih na koncu planine srecala Irencko, je sla verjetno glih domov. Do naslednjic. LP Burnout Malce sta bila pozna, med 6 pa 7 je bila akcija gor, kar ene par folka brusilo kolena, pa tudi na ovinku je bilo živahno :D
snoopy Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 dex...a od drsnikov še maš kj??? :kva2: dns zfleda da ne bo nč...dž dž dž... :headbang: :headbang: :headbang:
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Prostovoljni prispevki zaželeni na licu mesta... Kak €, dva tri, štiri, pet, pač... Saj veš, da se pokrijejo osnovni stroški... Nobenih profitnih cen. :rolleyes: Za pijačo pa izak najbolje da poskrbi vsak zase...Da, razen v primeru dežja!!! Pa vklop si MSN že enkrat!!! :krneki: Če me danes po šihtu kam ne zanese bom ekskluzivno zate vklopila msn,se pravi 22:07 u živo :naughty:
Jure Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 dex...a od drsnikov še maš kj??? :kva2: dns zfleda da ne bo nč...dž dž dž... :headbang: :headbang: :headbang: Seveda imam, lepo in počasi je moj moto :P Ja kot kaže bo res dež, precej temno je zunaj.. Škoda.. :doze:
Fric Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 ja prej sm sou z vlakom mimo planine in vreme ni blo kej prevec lepo...a bo usen kdo na ridah??? :rolleyes: :rolleyes:
Irencko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 jz mogoče, pa snoopy po šoli zihr :rolleyes: ti tut?
Fric Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 ja zdej je prnas u bistrci ze kr sonce irencka pa snoppy sta verjetn ze na ridah :?
renca Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Blagor vam, k ste tko blizu rid. Men so se kar priljubile, kadar moram tam čez. Nobenega strahu več. Iz Lj se mi vleče prot Vrhniki in pol čez semaforski Logatec. Mogoče se pa v četrtek, če bo vreme, pridružim. Rada bi vas spoznala, ko pa vas berem. :yea1:
snoopy Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) jz mogoče, pa snoopy po šoli zihr :rolleyes: ti tut? Predčasno končal :010 ja zdej je prnas u bistrci ze kr sonce irencka pa snoppy sta verjetn ze na ridah :? Irence ni blo...kdo ve zakaj..... :hmm: Blagor vam, k ste tko blizu rid. Men so se kar priljubile, kadar moram tam čez. Nobenega strahu več. Iz Lj se mi vleče prot Vrhniki in pol čez semaforski Logatec. Mogoče se pa v četrtek, če bo vreme, pridružim. Rada bi vas spoznala, ko pa vas berem. :yea1: Lepo da so ti naši konci všeč...kr prid kj za vikend...pa še to...semaforje se da obiti :D Drgač pa bil na rifah okrog 8....asfalt rahlo vlažen na določenih delih...pa nobenga gor :blink: :blink: ....in prva misel k je šla mimo mene.... VSI STE PUSIJI :photo: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Bo jutr kj??? Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil snoopy
Fric Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 a kdo kej ve kako vreme bo ju3 popoldne??? upejmo na sonce da gremo lohk mal na ride :lol:
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Blagor vam, k ste tko blizu rid. Men so se kar priljubile, kadar moram tam čez. Nobenega strahu več. Iz Lj se mi vleče prot Vrhniki in pol čez semaforski Logatec. Mogoče se pa v četrtek, če bo vreme, pridružim. Rada bi vas spoznala, ko pa vas berem. :yea1: Tudi mi tebe in dobrodošla u našo družbo,ter vabljena na roštiljado,(upam da bo) drugače pa semaforjev v logatcu se lahko rešiš in v bistvu imaš še bljižnico do Planine gre pa tako v začetku Logatca se pravi nasproti trgovine avtostil pred semaforjem zaviješ levo greš potem samo naravnost čez ležečga policaja in prideš do krožnega križiška kjer imaš tablo za Rakek in greš v to smer imaš nekaj ovinkaste ceste v naravi cca 5km in prideš v vas Laze potem pa imaš tablo desno za Postojno in greš v tej smeri čez Planinsko polje in prideš ven direkt pred tablo Planina,cesta je dokaj lepa in ne bo ti žal.
snoopy Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Ah....dj no Sanda...tm okol tistih ovinkov avto po šrek letijo...bolš da gre čez oba rondojapa čez grčarevc....
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 dej snoopy no :rolleyes: ne pretiravi :headbang:
snoopy Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 dej snoopy no :rolleyes: ne pretiravi :headbang: Ne se zaletavat u zid no...je škoda zida :kva2: se pa dogaja tole veš...resno :grim
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 itak da se dogaja,men se zmeri dogaja :naughty:
Jure Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Predčasno končal :010Irence ni blo...kdo ve zakaj..... :hmm: Lepo da so ti naši konci všeč...kr prid kj za vikend...pa še to...semaforje se da obiti :D Drgač pa bil na rifah okrog 8....asfalt rahlo vlažen na določenih delih...pa nobenga gor :blink: :blink: ....in prva misel k je šla mimo mene.... VSI STE PUSIJI :photo: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Bo jutr kj??? Kdo je pusi? :D Jaz sem bil na ridah, cesta kljub nižjim temperaturam dobro držala, ampak počasi ugotavljam, da moje gume postajajo brez profila, predvsem prva.. Bo počasi čas za menjavo :)
renca Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Hvala Sanda, za povabilo in napotke. bom probala tudi tam. Saj drugače sem že vozila z avtom tam okol do Rakeka ampak z motorjem je drugač. Drugače mi je pa cesta od Grčarevca do Planine ful fajn, ker v avtu sem zmer bruhala, zdaj so pa občutki čist drgačni. Upajmo, da bo vreme.
snoopy Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Kdo je pusi? :D Jaz sem bil na ridah, cesta kljub nižjim temperaturam dobro držala, ampak počasi ugotavljam, da moje gume postajajo brez profila, predvsem prva.. Bo počasi čas za menjavo :) PUUSIIIII :devil: :devil: ;) Hec stari....jst tut študeram počas da morm začet šparat za gumo...spredno prvo,pol pa še zadnjio vrjetn.... mater grejo hitr kilometri :cry: B) B) Dns pol bo kj??če bo dž...pridem jst s čolnom :kva2:
FlamE#7 Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Kolenčkanje :)http://www.livevideo.com/video/4FC66B520CC...ka-je-ride.aspx k sparkeran http://www.livevideo.com/video/AC5529DCC98...kacje-ride.aspx :whistle: k sparkeran Slučajno našel na YouTube :) to je pa druga zgodba :whistle: :OK: :OK:
Priporočene objave