jny007 Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 en pogojni FOČK --> ja sem iz cukra v dežju se mi ni za vozit.... ;D
PikiJapok Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 a-ha... alora n's bo ene par... že darujem (mlado devico) bogovom za lepo vreme. :devil:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Naj bo dž, naj bo dž..... :grupni: :grupni: :bounce: :whistle: :whistle:
Klajba Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Naj bo dž, naj bo dž..... :grupni: :grupni: :bounce: :whistle: :whistle: O nebo ga ne :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsmetgrg05.html
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 O nebo ga ne :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsmetgrg05.html :cry: kok ste žleht!!!!!
Klajba Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 :cry: kok ste žleht!!!!! Ma ne, sej ni res, jaz te samo prizemljujem, da ne boš potem preveč razočaran :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ma ne, sej ni res, jaz te samo prizemljujem, da ne boš potem preveč razočaran :whistle: Bom te jst przemlu boš vidu....ti bom na the ovinku pivo postavu sred ceste...me zanima kako boš ovink spelu :evilgrin: :evilgrin:
Klajba Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Bom te jst przemlu boš vidu....ti bom na the ovinku pivo postavu sred ceste...me zanima kako boš ovink spelu :evilgrin: :evilgrin: :eek: :kva2: :kva2: , ab ti ris rat vidu, kak se mator na taspridn za 180° abrne v vadaravn ravnin :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) :hmm: ta vikend se zna zgodit da bojo ride bl prazne zarad MZ žiri...ali pa se motim in bo gor še več motoristov... no ja v vsakem primeru bom pršu pogledat gor :blush: :OK: PS:ne pozabte kakšne slikce narest na pikniku Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil snoopy
KeC Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 a-ha... alora n's bo ene par... že darujem (mlado devico) bogovom za lepo vreme. :devil: A sebe? :evilgrin: :whistle:
PikiJapok Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 A sebe? :evilgrin: :whistle: J's s'n devičnik... :whistle: samjezikmamdolg.press
Tadeusz Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 kaj pa kak mimoidoči se lahko ustavi pri vas, ko boste to veselo obračali čevape ju3?
PikiJapok Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 kaj pa kak mimoidoči se lahko ustavi pri vas, ko boste to veselo obračali čevape ju3? Welcome on board. :yea1:
Kleemen Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Kok ste že napisali ko me ni blo gor ene par tednov :eek: nazadnje sm bil tuki ko smo se menli o tistem pikniku in o ustavnovitvi moto kluba Kačje Ride :OK: kaj pol a to je zamrlo al se že kaj dela na tem :hmm:
PikiJapok Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Kok ste že napisali ko me ni blo gor ene par tednov :eek: nazadnje sm bil tuki ko smo se menli o tistem pikniku in o ustavnovitvi moto kluba Kačje Ride :OK: kaj pol a to je zamrlo al se že kaj dela na tem :hmm: Poglej od tukaj dalje. ;)
PikiJapok Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Če pridem bom tam... Ka' pa če ne prideš? :hmm:
Port Folio Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 kdor misli uletet naj se pofočka tuki gor Fočk sam kaj k bom verjetn že delal popoldne, mogoče pa kdo pride kej prej :?
condor Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 V soboto je napovedano sonce, tako da nebi bilo napačno premisliti o prestavitvi piknika :glare:
Irencko Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 V soboto je napovedano sonce, tako da nebi bilo napačno premisliti o prestavitvi piknika :glare: eh sobota odpade, je zbor u žireh tko de... razn če bi petek, pa se gre pol direkta na zbor, ampak sj j tko tut vredi... :winkiss:
osa rider Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 pikec!pridem pogledat,kok se bodo cmarli čevapi!upam da nebo padalo!pa tu prnesem kej zraven,mislim mesa!tko en fočk za oso!
osa rider Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 MMMMMMISLIMMMM DA OD PIKNIKA NEBO NIČČČČČ!UPAJMO DA BO VREME!PIKI ZAKAJ PA FORSIRAŠ PIKNIK V ČETRTEK?ZAKAJ NE V PETEK ALI SOBOTO
Priporočene objave