Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
eh sobota odpade, je zbor u žireh tko de... razn če bi petek, pa se gre pol direkta na zbor, ampak sj j tko tut vredi... :winkiss:

MMMMMMISLIMMMM DA OD PIKNIKA NEBO NIČČČČČ!UPAJMO DA BO VREME!PIKI ZAKAJ PA FORSIRAŠ PIKNIK V ČETRTEK?ZAKAJ NE V PETEK ALI SOBOTO

To jst že cel čas govorim....tudi zaradi lastnih ambicij :D

:whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Ne vem zakaj v četrtek... Zato, ker so bili pred enim mesecem večinoma kandidati proti weekendu. :hmm: Najbrž. Kaj pa vem... :whistle:

Če bo vreme kislo je pa itaque rezervni termin v petek. Sicer pa imate kandidati še vedno možnost, da izglasujete petek. Meni je praktično vseeno. ;) Pa hrane NE NOSIT S SEBOJ!!! Bomo z avtom pripeljali vso hrano in roštilj, da ne bo vsak "pacal" posebej. Bom jaz nabavil vse. Boste že na licu mesta prispevali kak ojro, pa bo...

S seboj prinesite le dobro voljo in pijačo ... Ker se mi ne da ubadat s tem, kdo pije ta zelen'ga, kdo ta zreuga, kdo pa ploh ne... :headbang:

Torej: Če bi raje v petek, na dan z besedo. Speak now or stay in silence for ever! :devil:

Popravljeno . Popravil PikiJapok
Objavljeno

Jst sm za petek :grim

Objavljeno

če ke u petk pridm tut jst pogledat :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

jutr ce bo vreme,da nebo kislo bom sigurno uletu,mal pogledat!ce bo piknik sem gor,če bo v PETEK bom tud gor,tko da men je vseen!SOBOTA pa nevem kok bo z folkom ker je motozbor in bo mal folka!PIKI JST SEM POFOČKAN KDOR BO BO!MAL ZA DRUŽBO MAL ZA ZEZANJE!!!!!!!!!!

Objavljeno

Jest bi prišel pogledat pa me zanima, če bo na ridah kak znak kje se zavije s ceste. Mi je pa vseen če je petek al četrtek. Morte se pa zment ker dan, vsak cajt bo tle četrtek.

Objavljeno

Zavije s v glavnem ovinku, ne moreš falit :) Pa itak bodo motorji parkirani ob cesti :D

Objavljeno

ju3 bo fajn vreme gor....ni panike glede tega...če boste imeli ju3 se bom ustavil in vas malo obiskal :yes:

Objavljeno

jst bi pršu, pa grem glih jutri na koncert od Novkoviča :whistle: :whistle: :whistle:

uživajte še zame :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno
S seboj prinesite le dobro voljo in pijačo ... Ker se mi ne da ubadat s tem, kdo pije ta zelen'ga, kdo ta zreuga,

:kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Man kej oštje trdeči smo trdeči :lol1: :lol1:

Objavljeno

:hmm: vreme nekam slabo kaže za dns...ker pa sm žleht vam želim za danes veliko dežja :devil:

:whistle: :whistle:

Objavljeno
:hmm: vreme nekam slabo kaže za dns...ker pa sm žleht vam želim za danes veliko dežja :devil:

:whistle: :whistle:

A pse ti rat zmenoj pamiru al kva...

Objavljeno
:hmm: vreme nekam slabo kaže za dns...

'maš res... :hmm:

Objavljeno
'maš res... :hmm:

jest sn pa mislu de je pr tep kej buli :hmm: :hmm:

Objavljeno
A pse ti rat zmenoj pamiru al kva...

ti se kr sam pomir...da te ne bom jst :kva2:

Objavljeno (popravljeno)
ti se kr sam pomir...da te ne bom jst :kva2:

:eek: A ti si mislu na batine, al ki :slap:

Popravljeno . Popravil Klajba
Objavljeno

Ma kašne batine....gajbice pa gajbice :yes:

Objavljeno

gajbice pa gajbice :rolleyes: , cisterno za cisterno :whistle: :naughty:

Objavljeno

sej j vredi vreme :whistle:

Objavljeno

Pri nas se že delajo ta črni :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
ROŠTILJADA JE NAPOVEDANA ZA ČETRTEK, 07.06.2007 približno od 18-e do 21-e ure . Napovedano je tudi, da jaz pripeljem roštilj in oglje, Sanda bo prinesla "kilo mlet'ga iz skrinje", s Snoopijem pa bova zorganizirala še kruh in preostanek mlet'ga, ajvar in senf... Napovedano je tudi, da za pijačo poskrbi vsak sam (morda bo @Klajba prinesel nekaj rezervnega piva - se še ni izjasnil).

Glede na to, da vreme kaže dokaj neugodno sliko, danes piknik odpade. Piknik se prestavi na jutri v PETEK, 08.06.2007 približno od 18-e do 21-e ure!!!

Upajmo, da bo juri vreme na naši strani... :unsure:

Snoopy, tebe "un tam gor" očitno uboga... ples soncu ima da odplešeš še danes... za jutri. ;)

Popravljeno . Popravil PikiJapok
Objavljeno
Upajmo, da bo juri vreme na naši strani... :unsure:

Snoopy, tebe "un tam gor" očitno uboga... ples soncu ima da odplešeš še danes... za jutri. ;)

Sm pač rojen pod srečno zvezdo. Škoda da nism na ridah :kva2:

žeplešempress :bounce:

Objavljeno
sej j vredi vreme :whistle:

Lepo je videti optimiste v naših vrstah :D :whistle: :slap:

Sm pač rojen pod srečno zvezdo. Škoda da nism na ridah :kva2:

žeplešempress :bounce:

a rojen :D ?

Objavljeno
Lepo je videti optimiste v naših vrstah :D :whistle: :slap:

zmeri in povsod :whistle:

Objavljeno
....

a rojen :D ?

rođen ili stvoren :rolleyes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!