Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
hm... mislš al veš? :whistle:

VEM :glare: in če maš drugačne načrte se pazi :ninja:

Objavljeno

ojej :unsure:

sliš se kruto, :naughty: ma vem d se smeješ zravn :whistle:

Objavljeno
ojej :unsure:

sliš se kruto, :naughty: ma vem d se smeješ zravn :whistle:

Se ja...medtem k iščem primerno palco... :lol1:

Objavljeno

malo off topic, če je to v tej kategoriji možno.

Sanda7, nekoč, nekje sm nekje prebral tvoj post, o nekem jezercu okrog Loža? a lahko napišeš še enkat?

tenx!!

Srečno.

Objavljeno

palco za?pa ne d se boš spt touku... ja sj no comment če ne z glavo ob zid, zdj že tko? :unsure: juf...

cartMAN, sanda pride v nedeljo zvečer, tko d boš na žalost mogu mal počakat... šla beyba na lepš :whistle:

Objavljeno

Sanda7, nekoč, nekje sm nekje prebral tvoj post, o nekem jezercu okrog Loža? a lahko napišeš še enkat?

tenx!!

Srečno.

cartMAN mislm da je govora o Bloškem jezeru, iz Cerknice greš proti Novi vasi, 50m za OMV črpalko zaviješ levo, greš cez Nemško vas, po klančku gor, navrhu zavijš desno, potem pa cca 2km do jezera.

Objavljeno

V Nemški vasi pa še mene pobereš... :OK: Drugače občinski možje pred dvema letoma lepo uredili (iz mlakuže) primerno lokacijo za noge namočit in pred prijetno brunarico kako pivce spit.. :worship: Ob lepih dneh tako ne manjka obiskovalcev in seveda obiskovalk.. :whistle:

Objavljeno

In....kdaj imate piknik?

Objavljeno
In....kdaj imate piknik?

upam da čimprej pa da se ga bom lahko udeležil(da bo urnik to dopuščal :D )

a bo jutr kdo gor???

Objavljeno
upam da čimprej pa da se ga bom lahko udeležil(da bo urnik to dopuščal :D )

a bo jutr kdo gor???

Jaz bom naredil kak krog po ridah, vreme zgleda bo

Objavljeno
Jaz bom naredil kak krog po ridah, vreme zgleda bo

vreme je odlično ja tko da bo treba it mal pogledat popoldne :rolleyes:

Objavljeno
vreme je odlično ja tko da bo treba it mal pogledat popoldne :rolleyes:

Popoldan so gor ponavad policaji.... :rolleyes:

no če boste kj gor se vidmo....

in glede na to da je irencko brez svoje mašince mi dns ne bo treba skrbet za hlače :whistle: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Popoldan so gor ponavad policaji.... :rolleyes:

no če boste kj gor se vidmo....

in glede na to da je irencko brez svoje mašince mi dns ne bo treba skrbet za hlače :whistle: :whistle:

very funy... ja no sj sam začasna sreča :naughty:

sm pa itak učer in dns u žireh, tko d me nau na ridah :whistle:

zj sm pršla sam mal pogledat domu če še koga poznam, pa tko benga ni hehe, bo treba nazaj med folk :blush:

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno

A bi šel še kdo danes v žiri?

Da se dobimo na ridah pol se pa do žiri zapeljemo?

Objavljeno
A bi šel še kdo danes v žiri?

Da se dobimo na ridah pol se pa do žiri zapeljemo?

Midva s Suzy greva mal' pogledat. Pa Snoopy bo verjetno tudi zrav'n... Samo bi se dobili v Logatcu v Mercatorju (Kratochwillu). Okrog 4-ih (16-ih).

Objavljeno
Midva s Suzy greva mal' pogledat. Pa Snoopy bo verjetno tudi zrav'n... Samo bi se dobili v Logatcu v Mercatorju (Kratochwillu). Okrog 4-ih (16-ih).

Ja, tudi tale varianta bi bla dobra, komot pridem ob 1600 v Logatec. Samo ne vem kateri Mercator je tole, za Kratochwilla v Logatcu pa se nisem slišal.

Objavljeno
Ja, tudi tale varianta bi bla dobra, komot pridem ob 1600 v Logatec. Samo ne vem kateri Mercator je tole, za Kratochwilla v Logatcu pa se nisem slišal.

Ta vel'k Mercator... Na koncu Logatca proti LJ. Kratochwill je pa pivnica v tem Mercatorju. Takoj na vhodu levo. Ima tudi "vrt".

Objavljeno
V Nemški vasi pa še mene pobereš... :OK: Drugače občinski možje pred dvema letoma lepo uredili (iz mlakuže) primerno lokacijo za noge namočit in pred prijetno brunarico kako pivce spit.. :worship: Ob lepih dneh tako ne manjka obiskovalcev in seveda obiskovalk.. :whistle:

@ condor

@muz

tenkju veri mač. škoda da posta nism vidu učeri, but none the less. jezero je tam, in zdej vem kje je. hvala

Objavljeno

danes so policaji drajsal .... :kva2:

Objavljeno

?? v kakem smislu? :whistle:

Objavljeno

Drajsal...se je samo nagibal al do konca nagnu??? :hmm:

Objavljeno

bili na čuvenem ovinku in enga maxsi skuterja podjebaval... drugač vas je nevihta razgnala... nobenga nikjer :whistle:

Objavljeno

tenx!!

Srečno.

cartMAN mislm da je govora o Bloškem jezeru, iz Cerknice greš proti Novi vasi, 50m za OMV črpalko zaviješ levo, greš cez Nemško vas, po klančku gor, navrhu zavijš desno, potem pa cca 2km do jezera.

evo vidiš so ti že postregli z odgovorom :worship:

drgugač pa folk morje še vedno slano :whistle:

Objavljeno

Ma ne no...a to si sama pogruntala?? :lol1:

drgač pa...dns blo gor kr pestro.... :whistle: :whistle:

Objavljeno

Sanda7 se popolnoma strinjam da je še slano, sem ravnokar z obale, smo šli malo na izlet pa se je malo zavleklo :naughty:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!