snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 HEY hlače so moje... :krneki: :nono: :nono:
Irencko Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hm, ne ne dam... moje... :whistle:
jny007 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hmmm mogoče pa pridem na en cheek :D
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Dam en pomožn fočk, če me nou pa povem. Piko, kva prnesem za čevape polivat: vodo, radensko al ta zreuga :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Dam en pomožn fočk, če me nou pa povem. Piko, kva prnesem za čevape polivat: vodo, radensko al ta zreuga :whistle: Mislim da je to vprašanje brez pomena ker se ve kaj rabijo pravi mojstri.... Te bo treba mal naublat-se delaš norca iz takih stvari :kva2:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Mislim da je to vprašanje brez pomena ker se ve kaj rabijo pravi mojstri.... Te bo treba mal naublat-se delaš norca iz takih stvari :kva2: Naublat :eek: , naublat :lol: , te ba zašmelcal, ka te bam parklopu :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Naublat :eek: , naublat :lol: , te ba zašmelcal, ka te bam parklopu :lol1: Ti se sploh ne zavedaš kaj štromarji vse prenesemo :whistle: (trifazesplohnivelipress)
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Dam en pomožn fočk, če me nou pa povem. Piko, kva prnesem za čevape polivat: vodo, radensko al ta zreuga :whistle: Ti raj špegle pr'nes, da ne boš spet mim' pelu... :whistle:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Ti raj špegle pr'nes, da ne boš spet mim' pelu... :whistle: Ma dej mi nekaj reč, ka mi ne gre iz glave, da sem vaju spregledau. Nisem bil sam, sem bil tretji v koloni, prvi Condor, pol Dex in nato jest, ali sta bila čist pri cesti...Sumim, da si me zamenjal :whistle:
Ni3ous Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Kdo ve kaj je bilo s tisto Aprilio, k so jo nalagal na prikolico gor na "the ovinku"? A je crknla al je imel kdo zdrs, ker drugega kot mankajočega levega ogledala nism uspel videt. Sem ga pa parkrat z užitkom prtisnu gor pa dol, k sem bil glih tam. :whistle:
SiR Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Naložili so jo in odpeljali na "the ovinku". Manjkalo ji je levo ogledalo...
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Kdo ve kaj je bilo s tisto Aprilio, k so jo nalagal na prikolico gor na "the ovinku"? A je crknla al je imel kdo zdrs, ker drugega kot mankajočega levega ogledala nism uspel videt. Sem ga pa parkrat z užitkom prtisnu gor pa dol, k sem bil glih tam. :whistle: Vse je blo v redu...samo voda mu je puščala...ni blo nč hudga... pa če si bil gor se lahko drugič ustaviš da se vidmo ane :beer2:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Ti se sploh ne zavedaš kaj štromarji vse prenesemo :whistle: (trifazesplohnivelipress) o prenesete, prenesete, sam una žena, ka se na pasti šlatat, vam pa u štat nardi kejšna :afro2: de se ti pal :wacko: :lol1: :lol1: :lol1:
Ni3ous Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Vse je blo v redu...samo voda mu je puščala...ni blo nč hudga... pa če si bil gor se lahko drugič ustaviš da se vidmo ane :beer2: Sej sem se ustavu in pokadu en čik, sam je tko zgledal k da se hoče vsak zase brigat :P Nism pa vidu nobenga poznanega pa nismo pol nč debatiral... Bil sem z Banditom 1200 naked v Berik kobinezonu.
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Sej sem se ustavu in pokadu en čik, sam je tko zgledal k da se hoče vsak zase brigat :P Nism pa vidu nobenga poznanega pa nismo pol nč debatiral...Bil sem z Banditom 1200 naked v Berik kobinezonu. :BUA: na ridah se na dila tak, se pride, mal zroj :fight2: , pavi kdu si, ostala banda ima de se pastraji, pa predstav :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: , pal baš pa že vidu, če te ba ker jemau risn, al te baje pa začel :chase: . Mater je kamut tak pisat, realnost pa je druga stvar. Če baš mene kerkat gar vidu, me kar ablajej, pa te bam jest tud nazaj. Mislem pa de imam glih tak kambinezon kat ti ( Original one jel )
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 mater bi še jz skoro prevode rabla za to tvojo skrapucalo oz idriščino :whistle: sam tole vreme zdej po 13h je pa pr neki tuki grmi k pr norcih no upam da bo u petek v redu
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Bo... d'nes pa jutr bo še mal ploh, za petek je pa sooooonček narisan!!!
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 mater bi še jz skoro prevode rabla za to tvojo skrapucalo oz idriščino :whistle: sam tole vreme zdej po 13h je pa pr neki tuki grmi k pr norcih no upam da bo u petek v redu Saj tudi mene j..., ko začnem brat za sabo :rolleyes: , sam je pa zanimiv :whistle: , vreme je pa jeba, prnas tud grmi ko pr norcih...
DESIM Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ..A lahko eno prednaročilo oddam za eno porcijo čevapov ob 19:00 v petek na ridah!! B)
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ..A lahko eno prednaročilo oddam za eno porcijo čevapov ob 19:00 v petek na ridah!! B) Lahk'.
DESIM Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ...hvala - hvala.!!!! :photo: :worship:
condor Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) Bo... d'nes pa jutr bo še mal ploh, za petek je pa sooooonček narisan!!! Usaj to, če že čez teden ni kej koristno :yea1: PS. meni tud eno porcijo ob 1900 Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil condor
Priporočene objave