condor Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Jst sem bil danes malo pred 2000 na ridah, pa ni blo nikjer zive duše. Verjetno ste se že vsi odpravl spat al kako? :unsure:
SiR Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 upej da jih ne bo preveč k pol bo futra zmankalu :whistle: ... pridem ... ;)
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 ... pridem ... ;) da me opet baca..... :whistle:
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Nevem če mi bo zneslo, mogoče pridem, prideva, pridemo :unsure:
PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) ... pridem ... ;) Jaz tudi. :lol1: @Klajba: ti pa glej da boš tam... in tvoja boljša polovica tudi!!! Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil PikiJapok
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Jaz tudi. :lol1: @Klajba: ti pa glej da boš tam... in tvoja boljša polovica tudi!!! moje lepše polovičke verjetno nebo, ker bo takrat konzumirala lepotni spanec za nočno službo :unsure: ...
SiR Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 da me opet baca..... :whistle: zdrawoslav - grema na južno? :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Pikijapok pol računi sam za SiRa eno kilo čvapov,da ne bomo na njegov račun slučajno mi lačni ostali
PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) U jebote... dob'r da je dan's plača... Pa glejte, da boste mel' drobiž s sabo za prostovoljne prispevke. "Pujsek" ne vrača preostanka denarja. :devil: Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil PikiJapok
snoopy Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 U jebote... dob'r da je dan's plača... Pa glejte, da boste mel' drobiž s sabo za prostovoljne prispevke. "Pujsek" ne vrača preostanka denarja. :devil: Ga bomo pa razbili :evilgrin: :evilgrin: :whistle:
SiR Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 PS: da nauste metal stran mesa .... jst nism resno mislu ... mam ene druge zadeve za počet zvečer ... da ne bom jaz kaj kriv, k bo kila ali dve ostala ...
nts Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 stalno se nekam vabiš in silš.... a ko te na koncu res upoštevajo, pa takoj najdeš izgovor zakaj te ne bo.... :headbang:
PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 PS: da nauste metal stran mesa .... jst nism resno mislu ... mam ene druge zadeve za počet zvečer ... da ne bom jaz kaj kriv, k bo kila ali dve ostala ... stalno se nekam vabiš in silš.... a ko te na koncu res upoštevajo, pa takoj najdeš izgovor zakaj te ne bo.... :headbang: Sploh pa to ni dober izgovor, ker piknik je (skoraj) POPOLDAN!!! :whistle: SiR ti kar uleti... Da mi ne bo nerodno, ko se bom basal s ćevapi. Pa še koga pripelji s sabo, da se bodo lahk' še vegetarjanci slin'li! ;)
SiR Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Sploh pa to ni dober izgovor, ker piknik je (skoraj) POPOLDAN!!! :whistle: SiR ti kar uleti... Da mi ne bo nerodno, ko se bom basal s ćevapi. Pa še koga pripelji s sabo, da se bodo lahk' še vegetarjanci slin'li! ;) Res mam pametnejše zadeve za počet ... in tut bolj nujne :whistle: :whistle: :whistle:
SiR Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Sploh pa to ni dober izgovor, ker piknik je (skoraj) POPOLDAN!!! :whistle: SiR ti kar uleti... Da mi ne bo nerodno, ko se bom basal s ćevapi. Pa še koga pripelji s sabo, da se bodo lahk' še vegetarjanci slin'li! ;) Res mam pametnejše zadeve za počet ... in tut bolj nujne :whistle: :whistle: :whistle:
PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Res mam pametnejše zadeve za počet ... in tut bolj nujne :whistle: :whistle: :whistle: Ej stari... ti ne veš, kolk' je dob'r jagode mečkat v okoliških gozdičkih. ;) mojaženkajebilanavdušena.press
SiR Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) Ej stari... ti ne veš, kolk' je dob'r jagode mečkat v okoliških gozdičkih. ;) mojaženkajebilanavdušena.press Da jaz ne vem pa sklepaš po čemu že? ehhh... fajn piknikujte, upam, da se vam ne bo apetit pokvaril s kakim razsipanjem koga tam okoli Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil SiR
PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Da jaz ne vem pa sklepaš po čemu že? ehhh... fajn piknikujte, upam, da se vam ne bo apetit pokvaril s kakim razsipanjem koga tam okoli Mah' ... se matram te prepričat... neuspešno, žal. :hmm: Jebiga, s'm slab v tem. ;)
snoopy Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Mah' ... se matram te prepričat... neuspešno, žal. :hmm: Jebiga, s'm slab v tem. ;) nisi slab...se mi neki dozdeva da ti gre kr dobr od rok... ;) pol rabm samo hlače dns s sabo?? a ma kakšna posebno željo kakšne?? :lol1:
condor Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 nisi slab...se mi neki dozdeva da ti gre kr dobr od rok... ;) pol rabm samo hlače dns s sabo?? a ma kakšna posebno željo kakšne?? :lol1: Obvezno kratke, bomo fuzbal igral na "the ovinku". :yea1:
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 sam res SiR lepo bi te bilo zopet videti :winkiss: sam njo raj doma pust :whistle: (kje skrivaš uno fotko dej mi jo že enkrat pošl)
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 nisi slab...se mi neki dozdeva da ti gre kr dobr od rok... ;) pol rabm samo hlače dns s sabo?? a ma kakšna posebno željo kakšne?? :lol1: z žepi za ta zreuga :naughty:
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 če se bom spomnla bom prpelala gor še par nalepk MS sam bo vsaka 50centu,da zaslužm za čvape :whistle:
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 če se bom spomnla bom prpelala gor še par nalepk MSsam bo vsaka 50centu,da zaslužm za čvape :whistle: Evo mojih 50 centou že maš, če boš mela nalepko :winkiss:
condor Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 če se bom spomnla bom prpelala gor še par nalepk MSsam bo vsaka 50centu,da zaslužm za čvape :whistle: Ja Sanda7, men daš kako nalepko za na Fazerko. PS. ste zrihtal garmina?
Priporočene objave