PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Prvi tradicionalni piknik na ridah je uspel! :yea1: Lačen in žejen ni bil nobeden.
Fric Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 evo pršu srečno domov. In vi še vedno dežurate ne ridah??? Drgač pa zakon je treba še kdaj ponovit hehe. čevapi odlični :OK: .
kuntakinte Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Najlepša hvala za izvrstne čvape in še boljšo družbo ;)!!!
Irencko Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 ewo piknik uspeu, blo zakon, in potrebno ponovitve :worship: ena za pokušno :P
Frips Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Maus...vidim da dobil škornje :naughty:
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 super je blo sam da pridem en štuk višje pa prlimam še kakšno fotko čvapi odlični vse pohvale PikiJapoku in Suzy en mal me je še namočilo od kalc do hotej in nazaj do kalc ma nej blu panike
maus Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Maus...vidim da dobil škornje :naughty: Dubu dubu :naughty: ... kdaj se dobiva, da mi mere uzameš .. :lol1: Piknik uspeu ... dobra dužba... mau sm gume in lepe bele čeulce umazu.. ampak bom preživu :naughty: svaka čast.. se priporočam :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
osa rider Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 ej folk!evo mene,da še jst mal pokomentiram!PIKNIK:PRVI LETOS IN UPAM DA NE ZADNJI!MEN JE BLO SUPER GLEDE NA TO DA SMO JST,PIKI IN SNUPEC VRTEL GOFLE IN ZEZANJE DO STO!BILO NARODNJAKA,METALA PA TUD ROKA!SKRATKA MUSKE ZA VSAKO UHO!mal me je motlo da nas je blo mal,jebat ga bo pa drugič več folka!TISTI KI NISTE BLI NA PIKNIKU VAM JE LAHKO SAM ŽAL!HEHEHEHE PIKI,PANORAMSKA VOŽNJA JE BLA SUPER,SAM PA,TUD NAJKRAJŠA V ZGODOVINI NOTORISTOV!HE HE!!!!!!
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 sam glede panoramske pa res hehe mojstr pečenja :worship:
maus Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 me bo mama z čikom vidla... jao sanda :whistle:
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 sej ona tud kadi naskrivaj ne vem kje so ostali da se še niso javli in nalimali fotke gor,pa tok so se hvalili sam da domov pridejo in pol jz k nardim še krog po pikniku prehitim vse po vrsti ne vem kaj je klajba zahinavu pa ernesto :rolleyes:
osa rider Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 JST NISEM NIČ FOTKAL TKO DA TUD NČ NEBOM OBESU GOR!FOTKU NISEM PA ZATO KER JE NA PIKNIKU BILO FUL APARATOV IN PROU USI SO TULILI DA K PRIDEJO DOMOU DA BODO DALI FOTKE NA NET!DEJMO KRIČAČI KJE STE!
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 sam ju nisem nč TULILA da bom kej gor dala k sm itak res mislila da bom tazadna doma pa se je zadeva zgleda mal obrnila hm mogoče jim je pa štroma zmankalo k spet neki seka al misliš da so se zastrupili s čvapi zaradi prevelike količine :whistle:
osa rider Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 sej nisem mislu nate,tebi svaka čast!ampak na ostale!kar se tiče pa čevapu se mi zdi da so bli full dobri, sam pa nisem prepričan da ni kej PIKI domešal v meso mislim kej sumljivga!!!če je že kej kracal po masi pol zgleda že tako da je delovalo na druge ker očitno sedijo na wc školjki in ne za kompom!HE HE HE!!!!ALO SERONJE PA KJE STE!!!??????PIKI,NAME TVOJE začimbe niso delovale,hvala bogu!ČEVAPI NJAMMMIIII!
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 ti sam mera za čvape je bla pa kr dobra tri dva ena boš vidu pa bojo fotke gor
condor Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) Piknik je biu super, fajn bi blo če se bo še kdaj ponovilo, zdej pa mal da se ostalim sline cedijo kaj so zamudil. :naughty: Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil condor
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 men kr skuz monitor vn diši :worship:
maus Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Zdele pa bi eno porcijo :whistle: ...
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 na kufru pa dostop v svet in javljanje u živo :worship:
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 men se zdi da se je že spletla prek spleta;)
maus Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Tega mulca sm pa že vidu... mi po kurniku šar... zdj pa vem zakaj moje kure nosjo tok mala jajca :lol1:
Priporočene objave