Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 A na motor? :whistle: itk a... če j na šihti :whistle:
PikiJapok Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) itk a... če j na šihti :whistle: A znaš svaljkat čevapčiče? Ne? Ajmo.... učit se :book: ... da boš lahk' prakso naredila z zadostno! :devil: Pa ne vpadaj v besedo! :nono: Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil PikiJapok
simonsi Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 lol, koliko pisanja, da se opraviči kolenčkanje na ridah. :lol1: :headbang:
cvetoo Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) Ajme, sem prebral 5taužnt novih objav v tej temi in ugotovil naslednje:nič ni novegaSimon še vedno vstraja in oznanja motoriranje po pametine vem pa kdaj vam je dovolj. Po sliderjih ali po riti. Po sliderjih se da brez nastopaštva(kolenčkanja) PS. Ne se skrivat v grmovju. Naivneži kot jaz utegnemo pomisliti, da so ride prazne........ LP Cvetoo. Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil cvetoo
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 kaj bo danes kdo gor ma sej vem da zihr neki vas pa bo
SiR Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 res je... pejte se pelat smotkoti, ne pa d pred kompam visite, pa tk lep sonček je...mi kdo motor posod? :whistle: komot, sam morš dat stegna narazn ...
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 A znaš svaljkat čevapčiče? Ne? Ajmo.... učit se :book: ... da boš lahk' prakso naredila z zadostno! :devil:Pa ne vpadaj v besedo! :nono: mat kurja... ala že ceu dan se :book: boš že vido ti čevapčiče... pa še fini so pole moji :lol: am nam vpadala... sam čist lpo napisala :blush:
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 komot, sam morš dat stegna narazn ... jah bi vrjela, na stran se še nkol nism pelala :whistle:
SiR Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 jah bi vrjela, na stran se še nkol nism pelala :whistle: ti bom jst pokazu, kako je na stran, bočno .... :naughty:
PikiJapok Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 kaj bo danes kdo gor ma sej vem da zihr neki vas pa bo J's grem zd'le moped pucat, polej čez kako ur'co pa najbrž prletiva nad velbe na kak drink... če bo kdo tam... ;)
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ti bom jst pokazu, kako je na stran, bočno .... :naughty: ja? tu bi pa rada vidla :whistle:
SiR Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ja? tu bi pa rada vidla :whistle: bl čutla k vidla :)
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 bl čutla k vidla :) ja ja, je treba vse okol obrnt :naughty:
Jure Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Danes ride zopet polne, veliko znanih obrazov :OK: Snoopy dobil si konkurenco, danes DeX brez hlač :naughty: Sanda predlagala depilacijo :xx: :xx:
Jure Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Osa pa spet z energy drinki, ni kej, dec ve kaj se prileže ob tko vročem dnevu :OK: Spoznal pa tudi gandija, ki je prišel dopolnit galerijo. :)
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Danes ride zopet polne, veliko znanih obrazov :OK: Snoopy dobil si konkurenco, danes DeX brez hlač :naughty: Sanda predlagala depilacijo :xx: :xx: kaj spt zamujam... :headbang: hlače... :naughty:
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 sam danes je blo pa res kr zabavno sploh Dexove kosmate nogce so sekale še dobr da jih ni na ridah depilirov k bi pol vso okolico zasmradu pa fotografa smo meli gor,k sm se prpelala sem mu mislila kr srednica pokazat,k sem ga zamenjala za enga kolega,še dobr da sm pogruntala da ni bil on k bi me blo prov sram če bi res prst pokazala pa hvala osa ridersu za sharka oz condorju pa kavn mlinčk smo pogrešal
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 jst ga tut že... dns se mi serviser sploh ni javu :unsure: dobr d mam maturo d se mam za učit :whistle: drgač se mi bi že odpelkal :evilgrin:
condor Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) Ja je blo kr fajn dns na ridah, sam pol k smo šli še u portisa na pijačo me je opa osa rider poliu z jabiučnikam po kombinezonu, sm se kr prlimou na zic. Taprvo sm ga mogu jt fajn spucat .) Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil condor
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ne se sekirat te vsaj na unški odpihnt ni moglo :naughty: sem še pozabla neki napisat dva da ne napišem modela,ampak fanta,možakarja karkoli, sta se vozila po ridah zihr eno uro gor in dol nonstop s fejzerkami in registrskimi oznakami KK,svaka jima čast da se jima je ljubilo :worship: ...priznam,da me je pa kar odng razganjalo kaj se jima je tako dopadlo drajsat LT stil pomislila sem celo na opcijo da nabirata kakšne kilometre za prvi servis,sicer bi blo mal čudno za o4 ali 05 letnik ..skratka če to bereta,se drugič lahko tud ustavta da kakšno čveknemo
Jure Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 sam danes je blo pa res kr zabavnosploh Dexove kosmate nogce so sekale So sexy a?? :naughty: :naughty: :D še dobr da jih ni na ridah depilirov k bi pol vso okolico zasmradu Čakam, da se kakšna prostovoljka javi za to opravilo :) Interested? :whistle: pa fotografa smo meli gor,k sm se prpelala sem mu mislila kr srednica pokazat,k sem ga zamenjala za enga kolega,še dobr da sm pogruntala da ni bil onk bi me blo prov sram če bi res prst pokazala pa hvala osa ridersu za sharka oz condorju Danes smo imeli dva fotografa, osa riderja in gandija :) pa kavn mlinčk smo pogrešal To pa res, Irenca, drugič kar na bicikl pa akcija, če motorja še ni :)
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 uf, sam ta tedn d gre matura mim, pol se bom pa lhka sprašvala če me duma še poznajo :naughty: zakaj se vm pa svita najbrž :whistle:
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 po 15. juliju dan vse original gor pa vas pridem pogledat na ride..pa ta velko prvo pomoč v ruzak..
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 dej bejba ti sam mlinčka prpel dam dex sej sem ti rekla da ne jit še domov a lohk u nasledno prnesem sabo gillete mach3 turbo :winkiss:
Priporočene objave