osa rider Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Sam da je s tabo vse v redu, a boš dons gor? stari nevem roka in rame mal boli!drgač pa bi sigurno pršu sam problem je ta da nemorem stskati sklopke!tko da nevem bom vidu!če dobim prevoz sigurno uletim!letos pač gre use narobe auto sem rasu maja zdej pa še motor!jebat ga!
gandi Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 stari nevem roka in rame mal boli!drgač pa bi sigurno pršu sam problem je ta da nemorem stskati sklopke!tko da nevem bom vidu!če dobim prevoz sigurno uletim!letos pač gre use narobe auto sem rasu maja zdej pa še motor!jebat ga! Rec ane pa pridem spotoma in te poberem, kkšn kilometer gor al pa dol he he he :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Mona gor mona dol, kako si točna če napišeš da boš ob 18 h gor, prideš pa ob 17 h :P Še danes se ne morem potolažit, da ste me pustili samega.V bodoče pridem samo še na pisno vabilo podpisano od vsaj 10 tih motosvetovcev,5 motosvetovk. :whistle: :whistle: a si se me spravu mal zigizagi jz sm bla ob 18h gor če sem pa ob 17h vmes mal telovadla gore dole pa tko ni važno. pa ne se tok sekirat k škodi lepoti sej si pa vsaj furco naredu,pa na piru pršparov :winkiss: dejte že une fotke gor predn se zgubim do pondelka zvečer
GREY WOLF Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 a si se me spravu mal zigizagijz sm bla ob 18h gor če sem pa ob 17h vmes mal telovadla gore dole pa tko ni važno. pa ne se tok sekirat k škodi lepoti sej si pa vsaj furco naredu,pa na piru pršparov :winkiss: dejte že une fotke gor predn se zgubim do pondelka zvečer Nč pršparu, od tuge popil vse.Sorčy nisem zigizagi.Lepoti pa ne pride nč do živega. :friend2: (Klinikakolomban press)
SnuffyZ32 Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 dva da ne napišem modela,ampak fanta,možakarja karkoli, sta se vozila po ridah zihr eno uro gor in dol nonstops fejzerkami in registrskimi oznakami KK,svaka jima čast da se jima je ljubilo :worship: ...priznam,da me je pa kar odng razganjalo kaj se jima je tako dopadlo drajsat LT stil pomislila sem celo na opcijo da nabirata kakšne kilometre za prvi servis,sicer bi blo mal čudno za o4 ali 05 letnik ..skratka če to bereta,se drugič lahko tud ustavta da kakšno čveknemo En je cist frisn na motorju ( ~2500 km vsega skup) in sva sla na planino, da sva mal osnov dala skoz, jaz (modr fazer) pa se privajam do tacke znagnit in.. pac malo uskladit zadeve. Glede na frisnost in to da sem bil sele tretjic na planini z namenom da se mal gor pa dol furam, mamo eni se mal vec veselja drclat kilometre gor pa dol :rolleyes: Kasn je pa LT stil? lp, Sasa
Sanda7 Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 skratka fanta dobrodošla na ridah sem prejle srečala cofa,dexa in condorja so žgal proti planini :naughty:
Irencko Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 jst prletim čez dobre pol urce :naughty:
gandi Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 En je cist frisn na motorju ( ~2500 km vsega skup) in sva sla na planino, da sva mal osnov dala skoz, jaz (modr fazer) pa se privajam do tacke znagnit in.. pac malo uskladit zadeve. Glede na frisnost in to da sem bil sele tretjic na planini z namenom da se mal gor pa dol furam, mamo eni se mal vec veselja drclat kilometre gor pa dol :rolleyes: Kasn je pa LT stil? lp, Sasa Tole sta bla vidva, ane? http://www.motosvet.com/album/images/2007/...42_PICT3054.JPG http://www.motosvet.com/album/images/2007/...40_PICT3053.JPG
cof Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 En je cist frisn na motorju ( ~2500 km vsega skup) in sva sla na planino, da sva mal osnov dala skoz, jaz (modr fazer) pa se privajam do tacke znagnit in.. pac malo uskladit zadeve. Glede na frisnost in to da sem bil sele tretjic na planini z namenom da se mal gor pa dol furam, mamo eni se mal vec veselja drclat kilometre gor pa dol :rolleyes: Kasn je pa LT stil? lp, Sasa ni se trba glih silt nagnt do tčke, ker bo to prišlo enkrat samo od sebo. (če slučajno še ni) ti kar nabiraj kilometre in spoznavaj svoj motor lepo počas in previdno pa po par 10000km bo tud tačka načeta :yea2: seveda dobrodošla na ridah :D
Jure Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 Tudi od mene dobrodošlica :) Počasi se daleč pride, imejta to v mislih. Z izkušnjami bodo tudi tačke pele, pretiravat pa silit pa vsekakor nima smisla .) cof & Osa, hvala za energy drink :) Prišel še kako prav :D Drugače pa danes spet lušno. Okoli 17 smo se zbrali Jaz, Condor in cof, šli do rid, pobrali še dva in se odpravili proti meji z namenom, da gremo do Gerovga. Potem pa smo nekje vmes ugotovili, da nimamo vsi sabo osebnih izkaznic za čez mejo.. No nič ne de, nekateri so nadaljevali pot po Hrvaškem, drugi smo se pa obrnili in pičili nazaj do Planine :D Tam že čakal Osa s škatlo energy drinkov, katere je potalal vsam prisotnim. Malo debate, pa je bila ura 8 :D in čas za odhod domov :) Sem pa na črpalki v Starem trgu spoznal tudi enega Motosvetovca - frankie, ki je bil namenjen v isto smer kot mi in se je preostanku klape pridružil na poti na Hrvaško. Me je prepoznal po motorju in se predstavil :OK: Aja Osa rider, fajn bi bilo, če bi pripopal v to temo še nekaj ostalih fotk od včeraj, ko smo bili vsi lepo zbrani v Portusu :)
osa rider Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 pa še naš kuhar z taboljšo polovico!
osa rider Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 dex car v družbi motosvetovcev!
Jure Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 (popravljeno) Ql fotke :OK: Skratka kar lepo št. predstavnikov Motosveta se nas je zbralo, :OK: :OK: Pikiju za pobudo, bo treba kdaj ponovit :) Na fotkah drugače, Osa rider, Condor, cof, DeX, Sanda7, SiR, PikiJapok, Suzy, Maus + par nemotosvetovcev :) Popravljeno Junij 23, 2007. Popravil DeX
condor Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 (popravljeno) Bilo je res zakon :OK: , seveda obvezno še kdaj ponovimo, vendar brez kakih incidentov na ridah. :whistle: Popravljeno Junij 23, 2007. Popravil condor
GREY WOLF Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 Štovani, koji je Maus na slici? da se lahko pripravim , na njegov pozdrav.čeprav negira, so njegovi pozdravi smrtno nevarni. :naughty:
condor Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 (popravljeno) Štovani, koji je Maus na slici? da se lahko pripravim , na njegov pozdrav.čeprav negira, so njegovi pozdravi smrtno nevarni. :naughty: Maus je edini, ki ima solo raiders majico. Popravljeno Junij 23, 2007. Popravil condor
GREY WOLF Objavljeno Junij 23, 2007 Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 Maus je edini, ki ima solo raiders majico. Maus da ne boš majice menjaval,zavarivanje neprijatelja ne velja. :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 24, 2007 Opozori Objavljeno Junij 24, 2007 Bo dns kdo kj gor??in kdaj?zadnč sm bil prehitr... :whistle:
Irencko Objavljeno Junij 24, 2007 Opozori Objavljeno Junij 24, 2007 uf ma prva dva sta pa založla ejga... :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 24, 2007 Opozori Objavljeno Junij 24, 2007 uf ma prva dva sta pa založla ejga... :naughty: Kdaj boš pa ti kj zalagat začela??men je že zmankal sveže zmlete kave... :whistle:
Priporočene objave