directory Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 (popravljeno) Sm šou ene dvakrat gor pa dol, sej veš zadnji lepi dnevi letos ← lepo si brusil tačke je blo veselje pogledat :yea2: ampak nisem sigurn :devil: :wacko: če ne dobimo kako fotko nazaj grede prot Ljubljan bemu sploh se nism znal pred bajto ustavit tolk smo šli počas :notworthy: Popravljeno Oktober 8, 2004. Popravil directory Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZRX 1200 Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 lepo si brusil tačke je blo veselje pogledat :yea2: ampak nisem sigurn :devil: :wacko: če ne dobimo kako fotko nazaj grede prot Ljubljan bemu sploh se nism znal pred bajto ustavit tolk smo šli počas :notworthy: ← nisem opazu , da bi se kej bliskal...ampak nikoli ne veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
directory Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 nisem opazu , da bi se kej bliskal...ampak nikoli ne veš ← sj nis mogu opazit :kva2: saj si naju vodil 150++++ midva pa nedaj se pa za teboj :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 ob 18.45 in okol 19.45 ni blo ankjer nobenga, niti gor, niti dol, pa niti spet gor, pa niti spet dol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZRX 1200 Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 sj nis mogu opazit :kva2: saj si naju vodil 150++++ midva pa nedaj se pa za teboj :lol1: :lol1: :lol1: ← mislim, glede na vreme, da bomo vajo lahko ponovil še jutri,pol bo pa bl :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
directory Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 mislim, glede na vreme, da bomo vajo lahko ponovil še jutri,pol bo pa bl :devil: ← jaz sem koj za :notworthy: sam kaj če bi midva pol počakala do noči da Symru pride za nama :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 nisem opazu , da bi se kej bliskal...ampak nikoli ne veš ← tud jaz lahko potrdim, da se dobr bliska za tabo :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZRX 1200 Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 jaz sem koj za :notworthy: sam kaj če bi midva pol počakala do noči da Symru pride za nama :lol1: :lol1: :lol1: ← ponoč čez ride :? ..poleti še nekak gre zdele je pa že preveč vlažn.Bo mogu on kakšno uro prej pridet :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZRX 1200 Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 tud jaz lahko potrdim, da se dobr bliska za tabo :notworthy: ← ampak upam, d sam čez ovinke :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Matr tolk mate ze dela okol teh rid, ko pa jes pridm pa nobenga ni gor! Sem se 4x gor pa dol zapeljal pa nisem nobenga druzga srečal kot smrkce! LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Hja, več sreče prihodnjič :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 ja zdej bo slabo vreme...pri nas že rosi...pa tisti, ki sedaj brusite tačke na ridah pozor...ker v tem delu sezone jih največ na ridah pade.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 ja zdej bo slabo vreme Ja včeraj je še sijalo sonce,pa ni bilo nikogar gor,pa še mnogo peska je na glavnem ovinku(kje je metla),se pa že vidi ,da je hladno(rahli zdrsi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 metla je zasilno v naravi...torej odlomi par vej na bližnjem drevesu(zeleni upam da tega ne berejo) in pometi ovinek....sej bi ga jst če bi kej prišel gor...sam me ne bo...me neki grlo jebe...drgač je metla bla vedno na ridah pa jo je en ukradu :fight2: še dokaz čiščenja rid.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 bi prosu koga, če mi lahk spuca tud ovinek GP takoj za Senožečami, pa mogoče če bi lahko še malo ovinke na relaciji Lenart-Gornja_Radgona pometli ... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 lahko ti spucajo...sam to ne spada k tem ridam...drugje se zmeni.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 vas tri k ste šli iz rid domov sem pa srečala nekje pred vrhniko,sam sem bla z avtom,se mi je zdelo da je bil cury že po štimi,dobr ste ga pičili,ste mi kr lušte nardil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 spuca tud ovinek GP takoj za Senožečami, Kaj je pa z njim narobe? Na volilno nedeljo je bil čist in hiter :) V obe smeri :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 kaj drug tedn se kej dobimo gor po dolgmu cajtu vreme neki obetajo pravo za nas motoriste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZRX 1200 Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 kaj drug tedn se kej dobimo gor po dolgmu cajtu vreme neki obetajo pravo za nas motoriste ← saj tale zima pa že res mal predolgo traja, seveda pridem,če bo vsaj malo vremena :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 :hmm: može :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Jst vam bom preluknal gume :) (sej se samo hecam) Vi se vsi vozite jst pa vas lahko samo gledam :( Bi vas pa lepo prosil, če uživate še malo namesto mene!!!!! Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 kaj drug tedn se kej dobimo gor po dolgmu cajtu vreme neki obetajo pravo za nas motoriste ← :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Če bo maska nazaj, pridem v nedeljo pogledat... pred Maksijevo delavnico... da pretegnem krake... in osvežim znanje... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 :topic: Kaj ni maksijeva delavnica šele aprila :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave