TONTO Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Taki črn u zelen hal... ana stavba nprej ad mene. ;) Zgup se dilat čene ne bo dabička
condor Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Vidm da smo usi na "delovnih mestih" :naughty:
PikiJapok Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 J's gim d'n's maučk prej damu, k griva na furo. Pa sn biu pridn pa vse padilu, tk da zj morm pa da dvih z vam cjt zgublat. :P Bama pa ena sobuta dilal pa bama šefa na 9.-u mestu spravul. :whistle:
TONTO Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Ata , nono, kaj spremeni...? neč ne spremeni sam se bojim da mi bo vnuka u ridah naredu. AJEJ a ni dost norcu že pr bajt.(dva +en orng)
Klajba Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Vidm da smo usi na "delovnih mestih" :naughty: ...mater mamo fejst šihte :whistle: ...
condor Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 J's gim d'n's maučk prej damu, k griva na furo. Pa sn biu pridn pa vse padilu, tk da zj morm pa da dvih z vam cjt zgublat. :PBama pa ena sobuta dilal pa bama šefa na 9.-u mestu spravul. :whistle: Pikijapok ob priliki mi dej Slovensko-Idrski in Idrsko-Slovenski slovar :whistle:
TONTO Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 J's gim d'n's maučk prej damu, k griva na furo. Pa sn biu pridn pa vse padilu, tk da zj morm pa da dvih z vam cjt zgublat. :PBama pa ena sobuta dilal pa bama šefa na 9.-u mestu spravul. :whistle: Na PRVO pa še ne bo jemu dost
TONTO Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ...mater mamo fejst šihte :whistle: ... Sm :headbang: popoldne sranje hudičevo!!!!!
Klajba Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Ata , nono, kaj spremeni...? U ne ne, sam de pad kalinam šumi... Če bi vidva z TONTO-m rada nevede rimala :whistle:
Klajba Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Sm :headbang: popoldne sranje hudičevo!!!!! Jel de semi prou zdi. Zdi se mi, de ti mene paznaš, sam jest navim at ki :hmm: ?
PikiJapok Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Pikijapok ob priliki mi dej Slovensko-Idrski in Idrsko-Slovenski slovar :whistle: Vajš de.
Sanda7 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ej folk o nekih čvapih sm brala se jih bom jutr nažrla dol u sarajevu še za vas pa pikijapok mi bo najbrž pomagov
T Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ej folk o nekih čvapih sm bralase jih bom jutr nažrla dol u sarajevu še za vas pa pikijapok mi bo najbrž pomagov O sarajevski čevapi :wub: Dobri so ja, sam če uletiš v muslimansko čevabđinico je k..ac k nima pira. Mogoče jeseni še enkrat...
PikiJapok Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ej folk o nekih čvapih sm bralase jih bom jutr nažrla dol u sarajevu še za vas pa pikijapok mi bo najbrž pomagov Če se nauš prow hit'r zagreb'la, jih bo zman'kal', k' j's pridem!!! :naughty:
Sanda7 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ma sej po pravic povedan men bl diši odojk pa janc,tega pa se morem najest do nezavesti no pa mesni burek,ala mu vera unga iz doboja še kr nisem pozabla,ti k se boš dns po doboju klatu maš tam zravn gostilne alexandra čez cesto burek da si prste obližeš
PikiJapok Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ma sej po pravic povedan men bl diši odojk pa janc,tega pa se morem najest do nezavesti no pa mesni burek,ala mu vera unga iz doboja še kr nisem pozabla,ti k se boš dns po doboju klatu maš tam zravn gostilne alexandra čez cesto burek da si prste obližeš He he... moj stari ga (odojka namreč) bo obrnu v nedeljo... Domač'ga!!! Prideta??? :P
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 He he... moj stari ga (odojka namreč) bo obrnu v nedeljo... Domač'ga!!! Prideta??? :P PRIDEMO!!!!!!!!!!!!!!
PikiJapok Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 PRIDEMO!!!!!!!!!!!!!! A boš tudi ti v BiH (Sarajevu)???
ZRX 1200 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 le kdo je ta, le kdo :hmm: :whistle: , he he :worship: , zna nagajat, mene je pa navdihnu :naughty:, že pred ˝eine yahre˝, pa presenetu tud... Sej se je kr luštn eneparkrat gor pa dol lepo počas zapelat , a ne ?
Klajba Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Sej se je kr luštn eneparkrat gor pa dol lepo počas zapelat , a ne ? :yes: o seveda, pa pogledat tu, če se vozijo lepo počas :P ;)
ZRX 1200 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 :yes: o seveda, pa pogledat tu, če se vozijo lepo počas :P ;) Kontrola mora bit :D :D
Klajba Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) Kontrola mora bit :D :D Točno tako :naughty:, ma fejst te je blo videt Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil Klajba
renca Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) He he... moj stari ga (odojka namreč) bo obrnu v nedeljo... Domač'ga!!! Prideta??? Škoda, ker je zame trenutno predaleč, drugač bi pa prav na čevape pršla, tiste prave, pa burek, jojojojoj :headbang: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil renca
T Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Jest dons preskočm, lohk se pa jutr pop. kej dobimo...
Priporočene objave