Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
salomon odpri pa si jo domov naroči..in ja..skoraj v vsaki vasi jo dobiš..

Res? To je pa hudičevo dobra novica. Plazenje po Tromostovju in oipavanje mimoidočih torej odpade.

Zdaj se samo še vprašamo, kateri argumenti so prepričali "odgovorne", da so to poštimali, vse skupaj apliciramo v sfero dirkališč, pa bo odpadla še potreba po nerganju na motomarsu.

Objavljeno
dns na the ovinku žal spet spektakularno zletela honda cbr 1000rr kranjskih tablic!motor precej škode a hvala bogu da je z možem use uredu saj ni poškodovan!možu smo zorganizirali prevoz do unca odkoder so motor odpelali z kombijem!pa naj gdo reče da ni prau da se zbiramo na the ovinku!če nebi bilo nas kaj bi ubogi revež naredu sam še kazen bi kasiru če bi ga vidli policaji!hvala bogu use se je izteklo uredu!

:hmm: tole vrjetn nism biu jest... ali?

Objavljeno
:hmm: tole vrjetn nism biu jest... ali?

Jst nism biu...

Objavljeno
:lol1:

se strinjam...ko si ga pelala na servis je bil mlinček...zdj boš dobila falcona vn :lol1:

ti ritka, moj falcon je učer zvečer priromou domu :worship:

Objavljeno

Pride danes kdo gor? :)

SiR, komentar nepotreben :)

Objavljeno
ti ritka, moj falcon je učer zvečer priromou domu :worship:

A res?a pol ga že goniš na polno da bo do večera spet izpregu :lol1:

jap..pridem...še prej skočm do črnga kala pol nazaj grede se pa ustavm :D

in se strinjam s tabo :OK:

Objavljeno

Ne bo me, nimam cajta ...

Objavljeno

Oj. Ucer zvecer k sm se peljal mimo (okol 8) vas je bla en skupinca tam na park placu pod the ovinkom.. Mislm da sm vidu dexa.. Se kdo? Bil na srebrnmu SVju z enim velikim ruzakom :glare:

Objavljeno

Ma veš kaj SiR..... a tebi kdo kej pametuje... a ti kdo govori kako živi svoje življenje.... a se kdo vtikuje vate????

In za vse ostale....sploh ne vem zakaj sploh berete njegove poste. Enostavno ga date na ignor tipko in je.... jebiga.... če človek nima kej delat, mora pa drugim pametova in težit.....

In izgleda (SiR) da on pozna samo cesto na ridah, ker so druge ceste po njegovem tako dobre.... in vi bedaki greste na travco na ride sedet, namesto da bi cel dan sedeli za računalnikom ali pa v gostilni in pili pivo!!!!

Objavljeno
Ma veš kaj SiR..... a tebi kdo kej pametuje... a ti kdo govori kako živi svoje življenje.... a se kdo vtikuje vate????

In za vse ostale....sploh ne vem zakaj sploh berete njegove poste. Enostavno ga date na ignor tipko in je.... jebiga.... če človek nima kej delat, mora pa drugim pametova in težit.....

In izgleda (SiR) da on pozna samo cesto na ridah, ker so druge ceste po njegovem tako dobre.... in vi bedaki greste na travco na ride sedet, namesto da bi cel dan sedeli za računalnikom ali pa v gostilni in pili pivo!!!!

kje je ta tipka??????????

Objavljeno

V svojem nadzornem centru maš v spodnjem levem kotu... ''možnosti'' in tam funkcijo UREDI SEZNAM IGNORIRANIH UPORABNIKOV

Objavljeno

Danes naredu lep popoldanski izlet :) tudi čez planinske ;)

Najprej sem šel do ankarana pol tam obrnu nazaj čez črni kal kozina divača postojna planinske ride-samo enkrat pelal ker je ne policaj z motorjem se vozu gor pa dol po ridah pol sm raje šel naprej skoz kalce, godovič, črni vrh, col, ajdovščina-home :)

Po poti sm srečal veliko motorjev..predvsem proti morju. Ene 3x me bi skor ustavli policaji če me ne bi na kapse opozarjali mimoidoči motoristi :) hvala usem ;) še posebej se moram zahvaliti motoristu, ki me je opozoril malo naprej od kozine proti Divači. Šel sm malo čez 100 km/h pol hitro zažlajfal in mimo radarja 50 km/h in se jim smejal :D Pol grem skoz Senožeče ene 80 km/h vidim odzadi 2 kapsa od vojaške policije na motorju..pol vklučijo sireno za mano :kva2: jst se skor uscal v hlače :lol: pol me prehiti in gas naprej..sm že mislu da bo pokazal naj grem h kraju :)

Na planinskih sem bil okol 16.00 se je vozu sam en kaps gor pa dol zad za enim z nekim motorjem podobnem kot ybr na teh ovinku so bili eni 3-je in na spodnem eden z r1-ko se mi zdi. Jst sm se enkrat pelal gor pa dol in pol gass domov :)

To je bila moja tura B)

Objavljeno
Danes naredu lep popoldanski izlet :) tudi čez planinske ;)

Najprej sem šel do ankarana pol tam obrnu nazaj čez črni kal kozina divača postojna planinske ride-samo enkrat pelal ker je ne policaj z motorjem se vozu gor pa dol po ridah pol sm raje šel naprej skoz kalce, godovič, črni vrh, col, ajdovščina-home :)

Po poti sm srečal veliko motorjev..predvsem proti morju. Ene 3x me bi skor ustavli policaji če me ne bi na kapse opozarjali mimoidoči motoristi :) hvala usem ;) še posebej se moram zahvaliti motoristu, ki me je opozoril malo naprej od kozine proti Divači. Šel sm malo čez 100 km/h pol hitro zažlajfal in mimo radarja 50 km/h in se jim smejal :D Pol grem skoz Senožeče ene 80 km/h vidim odzadi 2 kapsa od vojaške policije na motorju..pol vklučijo sireno za mano :kva2: jst se skor uscal v hlače :lol: pol me prehiti in gas naprej..sm že mislu da bo pokazal naj grem h kraju :)

Na planinskih sem bil okol 16.00 se je vozu sam en kaps gor pa dol zad za enim z nekim motorjem podobnem kot ybr na teh ovinku so bili eni 3-je in na spodnem eden z r1-ko se mi zdi. Jst sm se enkrat pelal gor pa dol in pol gass domov :)

To je bila moja tura B)

lepa turca!sam nevem zakaj bi se ustrašu vojaške policije???saj ti nemorjo nič oni te lahko ustavjo sam če je kaka situacija da vojska kej kvačka na cesti,drgač pa ti nemorjo popolnoma nič ker nimajo nobenih pooblastil z civilnim prometom!vsaj tko mislim in kolkr so mi razložil!

Objavljeno
lepa turca!sam nevem zakaj bi se ustrašu vojaške policije???saj ti nemorjo nič oni te lahko ustavjo sam če je kaka situacija da vojska kej kvačka na cesti,drgač pa ti nemorjo popolnoma nič ker nimajo nobenih pooblastil z civilnim prometom!vsaj tko mislim in kolkr so mi razložil!

Aja nisem vedu tega. A pol nimajo istih privilegijev kot navadni policaji :D drugače pa lepa turca ja ;)

Objavljeno

Na the ovinku sm jaz drsal tačke pa kolena, pa še dva prijatelja sta bila. Eden z Zx-6r drugi pa z 954rr. Na spodnje ovinku pa so bili italjani, eden je bil z R6 novo, eden z TNT en pa z TDM 900, ta z TDM je dobro pogrnu

Objavljeno
Aja nisem vedu tega. A pol nimajo istih privilegijev kot navadni policaji :D drugače pa lepa turca ja ;)

ne nimajo tko da si lahko popolnoma miren!edino ce vozijo z lučkami in sireno jim moraš pustiti prednost in upoštevati njihova navodila!kazni ti nemorejo napisati lahko te sam prijavijo pol te pa pojaha prometna policija!tko da si lohk miren pa uživi v vožnji brez strahu mimo vojaške policije!

Objavljeno

kje je ta tipka??????????

V svojem nadzornem centru maš v spodnjem levem kotu... ''možnosti'' in tam funkcijo UREDI SEZNAM IGNORIRANIH UPORABNIKOV

:worship: :worship: :worship: :worship:

HVALA!!

Na the ovinku sm jaz drsal tačke pa kolena, pa še dva prijatelja sta bila. Eden z Zx-6r drugi pa z 954rr. Na spodnje ovinku pa so bili italjani, eden je bil z R6 novo, eden z TNT en pa z TDM 900, ta z TDM je dobro pogrnu

Sva se midva srečala danes??ne vem točno kje(mam slab spomin) ampak sem si pa zapomnu da si mel sopotnika/co...

drugač pa...dns gor spoznal burnouta(a sm prov napisal?? :blink: )...sam da slišjo da je en brez hlač pa sklepajo da je to snoopy :D

irencko...ti pa bl počas s tistim mlinčkom...sj leti sam...hudič ne vem kok kj bremze delajo :lol1:

Objavljeno

a je z možom kej blo?upam da je sam motor nasrku!

Objavljeno

Kolkr sm jst zapazu je samo motor nasrkal...kar pa ne morm rečt za motorista ki je kasneje priletel na skoraj isto mesto...baje da so ga zalivke razmetale...

moj preblisk:ko je polna luna se ne goni čez ride ;)

Objavljeno

Jap, sva se srečala pa še pomahu sem ti. Vem da če vidim GSX_R pa brez hlač vem da si ti :D

Plava bunda mora bit pa že maham pa me gledajo vsi če sem prifuknjen:)

Kaj si šibal na ride? Jaz sem polupu vse sliderje, sem dal lekcijo italjanom, oni so tud plužli, samo karene :(

JAZ SEM NAREDU SVOJIH 10 KROGOV PA ZJEBU GUME DO AMENA DA SEM PO PLATNU VOZU DOMOU

NE! USTAL JE BREZ NAJMANJŠE PRASKE! MOTORJU SO POČILE KARENE PA MOČNO MOČNO ZVITA LEVA ROČKA. KOT DA IMA ROG NA BICIKLI :)

SKRATKA DOBRO JE SPLUŽU, JE BLO OLJE PA SEM MAHAL VSEM NAJ GREJO POČASI DOL.

Objavljeno (popravljeno)
Oj. Ucer zvecer k sm se peljal mimo (okol 8) vas je bla en skupinca tam na park placu pod the ovinkom.. Mislm da sm vidu dexa.. Se kdo? Bil na srebrnmu SVju z enim velikim ruzakom :glare:

Ja sem bil tam ja, tako da si prav videl :) Od motosveta bili tam še gandi, flejm in Klajba, malce po 8 se nam je pridružil pa še Snoopy, ki je zapeljal brata en krog :)

Hvala za pozdrave :) Se nisva veliko zgrešila. Pa slišim, da si imel sopotnico sabo :D

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno
In zakaj noben ne kolenčka naprimer na relaciji Kalce-Godovič? :naughty:

Kaj pa Klce-Tolmin :naughty:

Objavljeno
Verjetno zato, ker je na Ridah to možno s popolnoma legalno hitrostjo, na relaciji Kalce-Godovič pa moraš it 2 do 2.5x prehitro... :whistle:

D.

140 km/h pa še ne podrsaš kolena, seveda če nisi vešč podrsavanja z pokončnim kolenom

Objavljeno
Kolkr sm jst zapazu je samo motor nasrkal...kar pa ne morm rečt za motorista ki je kasneje priletel na skoraj isto mesto...baje da so ga zalivke razmetale...

moj preblisk:ko je polna luna se ne goni čez ride ;)

hud preblisk :worship:

Objavljeno
Jaz sem polupu vse sliderje, sem dal lekcijo italjanom, oni so tud plužli, samo karene :(

JAZ SEM NAREDU SVOJIH 10 KROGOV PA ZJEBU GUME DO AMENA DA SEM PO PLATNU VOZU DOMOU

ima ludih posle rata.... :OK:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!