PikiJapok Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Od Banja luke preko Jajca do Bihaća... cesta fantastična... kakih 250 km-jev prelepe panorame, enkratnih ovinkov in solidnega asvalta ob redkem prometu... Jebeš ride... Ko sem na Uni pred Bihaćem jedel ćevape in poslušal kolesje starega mlina in vodo, ki je šumela preko koles, sem se počutil božansko... A ja, kolenčkal sem pa kasneje... ob enih zjutraj v postelji! :P A ja ... gume pa imajo cca. 6000 km, narejenih v zadnjem mesecu in pol, pa so "kot nove"... :devil: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil PikiJapok
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 js sm se tud učer na ridah pofočku, da naum pussy izpadu :whistle: ... pol pa odkolenčku proti LJ... komar me je piču k sm u trauci sedu :headbang:
Jure Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 hud preblisk :worship: S tem se pa tudi jaz strinjam :) js sm se tud učer na ridah pofočku, da naum pussy izpadu :whistle: ... pol pa odkolenčku proti LJ... komar me je piču k sm u trauci sedu :headbang: Komar te je piču?? Pussy :evilgrin: To bi mogu bit tko zajeban, da se te tut komarjo bojijo :D sejmenestapadvapress :)
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Ja Dex :) Mamico sem pelju en krog je rekla da bi rada šla enkrat z menoj na dirko, potem pa ko sem se rajsu je mižala not na uni potki v gozd
Jure Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Tudi to slišal ja :D :D No ampak kakorkoli že, je za akcijo tvoja mami, moje ne bi spravil na zadnji zic niti za 100m :D
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Ma veš ke monade so ble zadi, res sem počasi pelju ampak sem se nagnu da sem z tačko čohal ampak res previdno in ona se dere JO JOJO JO in me vleče nazaj gor sred ovinka. To da je bila čisto nasprotno v drugo smer je itak samoumevno :) Aja, da hitrost ni presegla 110 km/h je tudi res
snoopy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 js sm se tud učer na ridah pofočku, da naum pussy izpadu :whistle: ... pol pa odkolenčku proti LJ... komar me je piču k sm u trauci sedu :headbang: S tem se pa tudi jaz strinjam :)Komar te je piču?? Pussy :evilgrin: To bi mogu bit tko zajeban, da se te tut komarjo bojijo :D sejmenestapadvapress :) Oba sta pusija!!! Dex je pusi na kvadrat(2komarja!!!) :P @Gsx600:sm vidu eno v grmu tičat ja...sam kako ji lahko odrečeš take užitke... :slap:
condor Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 jst upam da se vam lahko na ridah prdružm čez kak teden, z mano je že precej bols, motor sm tud si šu že mal ogledat, še kak dan pa začnemo plastike dol jemat da vidmo kje smo ;)
osa rider Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 jst upam da se vam lahko na ridah prdružm čez kak teden, z mano je že precej bols, motor sm tud si šu že mal ogledat, še kak dan pa začnemo plastike dol jemat da vidmo kje smo ;) me veseli da je stabo vse uredu!!!kar se tiče pa motorja mislim da niso sam plastike,tam je treba še marsikej druzga nabavit in zamenjat!upam da boš kravo čimprej popravu da boš lahko čimprej uživu!
gandi Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 a je z možom kej blo?upam da je sam motor nasrku! Snoopy a to mislš tegale?
gandi Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Snoopy a to mislš tegale? Če ja, pol ti povem, da z descem ni blo nč, smo več kot eno uro še pol tm visel, pol k si se pa ti mem pelu, sm pa jst šu dam :)
biker77 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 dons pa ni za ride drgnt a? vsaj pri nas je 4 ure lilo...
Jure Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 V Cerknici sicer še nič ne pada, ampak kolikor gledam v tisto smer, pomoje na ridah lije :) Danes mokri trening :naughty: :D
biker77 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 na vrhniki je bil mali naliv ki je trajal 4 ure..zdej je pa obsedeno stanje :whistle:
shark357 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Tudi pri nas v Lj se izliva že od 14 ure :unsure: sem bil primoran pustiti kosilnico na šihtu :headbang:
Irencko Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) irencko...ti pa bl počas s tistim mlinčkom...sj leti sam...hudič ne vem kok kj bremze delajo :lol1: ej hlačmanček, ne ti men počas... :naughty: d nauš prehitr brez hlač :whistle: drgač veš, bremze pa primejo, sam jih morš stisnt :whistle: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Irencko
osa rider Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Osa pozdravlen! :worship: lep pozdrav nazaj!lepo od tebe da si se spomnil name!odkod taka čast??????
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Jutri grem montirat nove gume, sicer ne bo corsa ampak pride 208 GP. Tako da v petek, soboto bom prišel okrog 4 ure gor pa se bomo kej pomenli pa kolenčkali skupi. Ne preveč pričakovat od mene..Nove gume, prvič menju gume na velikem motorju da vidim sploh kako gre tako da komolc odpade :D Kdaj se ponavad zbirate gori ?
gandi Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Jutri grem montirat nove gume, sicer ne bo corsa ampak pride 208 GP. Tako da v petek, soboto bom prišel okrog 4 ure gor pa se bomo kej pomenli pa kolenčkali skupi.Ne preveč pričakovat od mene..Nove gume, prvič menju gume na velikem motorju da vidim sploh kako gre tako da komolc odpade :D Kdaj se ponavad zbirate gori ? Med peto in šesto uro popoldan... Mogoče pridem tud jaz pogledat :krneki:
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 O super, potem pa pridem okrog 17 ure.
snoopy Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Snoopy a to mislš tegale? Če ja, pol ti povem, da z descem ni blo nč, smo več kot eno uro še pol tm visel, pol k si se pa ti mem pelu, sm pa jst šu dam :) Ne ne...ne mislem tega...tega sm vidu...sm pršu pol zravn, ti si pa ušel(a se me ti tut bojiš????).... En italijan s TDM je ruknu...pa...ah...itak je ta vikend bil črn vikend za ride... Sobota...proti večeru... :hmm: pridem če se bom že vračal takrat z morja...če ne pa ne vem :D
Klajba Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Sobota...proti večeru... :hmm: pridem če se bom že vračal takrat z morja...če ne pa ne vem :D Ti doggie, de se boš orng mazou, de nouš ratou homarus gammarus :naughty: ... :lol1:
snoopy Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Ti doggie, de se boš orng mazou, de nouš ratou homarus gammarus :naughty: ... :lol1: bom kaj ratau?? jst bi se mazal od znotri...sam jebeš k je treba pol na motor ;) :whistle: :whistle:
Klajba Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 bom kaj ratau?? jst bi se mazal od znotri...sam jebeš k je treba pol na motor ;) :whistle: :whistle: homarus gammarus=lobster ti se kr dej mazat tud od znotrej, sam orng se morš in to s trdečim, de se boš videl :naughty: da si na motorju, in to z levega profila, ker si ste strani lepši :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave