sjeng Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Torej sem s tabo zmenjen na kavi? Maš pa res časa. ;) Nope, nimam tolk časa(pa sm otročji samo tolko pa spet ne), sm bil samo slučajno zraven in ti zrihtal kavo.
Original-One Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) Nope, nimam tolk časa(pa sm otročji samo tolko pa spet ne), sm bil samo slučajno zraven in ti zrihtal kavo. Ti bom ob priliki zrihtal pivo. ;) če se bo splačalo : P Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil Original-One
sjeng Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Ti bom ob priliki zrihtal pivo. ;) če se bo splačalo : P Kavo.. (ker se verjetno ne bo)
Original-One Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) Kavo.. (ker se verjetno ne bo) okej. pa kavo. Kar pač piješ. :whistle: ps. vsaksiposvojerazlagačesesplačaaline Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil Original-One
gerholdd Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 pa prosim, da objavte, kdaj boste imeli tole dirkanje po ridah, da se jih takrat jaz na daleč ognem :whistle:
haso Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) Včeraj sem biu na teh ridah. Ovinki so res :worship: . Še pridem in upam da spoznam koga, ker vidim da ste veliko na tej cesti :photo: lp Andrej Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil haso
Jure Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Kaj je zdej banda? Bo danes kdo gor? Mogoce pridem z avtom malo pogledat :)
shark357 Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Odvisno od tega če boš prinesel očala :whistle:
Jure Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Ej ves da bom B) Sorry za nedeljo, ampak sem malce zaspal zjutraj, condor me je pa ze cakal zunaj z avtom, da startamo na Mobi.. :ninja: In sem samo pograbil opremo in letel, ocala so pa na mizi ostala. Ti sporocim, ce mi bo ratalo danes prit, pa ti prinesem :D
biker77 Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 majčkn off topic..ampak k nas je blo skor večina "ridašev" na mobikrogu v nedeljo sporočam da je ostalo 20 evrotov.. v četrtek k je kao "zbor" gor (še velja?) prnesem red bule za tist denar..al bi raj kej druzga? vabljeni vsi nedeljski mobikrogovci..
Jure Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) majčkn off topic..ampak k nas je blo skor večina "ridašev" na mobikrogu v nedeljo sporočam da je ostalo 20 evrotov..v četrtek k je kao "zbor" gor (še velja?) prnesem red bule za tist denar..al bi raj kej druzga? vabljeni vsi nedeljski mobikrogovci.. Lahko bi jih tudi obdrzal za vse skrbi, ki si jih imel kot glavni organizator :) Ampak ce pa ze hoces podelit, je pa to super ideja :OK: Samo informatvno.. Red Bullu je skoraj identicen Mercatorjev energydrink, skoraj ni opazit razlike v okusu, ker nekateri drugi ponadedki so namrec veliko slabsi.. Mi se ga posluzujemo v studentskem klubu, kjer mamo kao nek "bar", ker je vec kot pol cenejsi :) Za 20 eur ga dobis cel plato :) Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil DeX
biker77 Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) Lahko bi jih tudi obdrzal za vse skrbi, ki si jih imel kot glavni organizator :) Ampak ce pa ze hoces podelit, je pa to super ideja :OK: Samo informatvno.. Red Bullu je skoraj identicen Mercatorjev energydrink, skoraj ni opazit razlike v okusu, ker nekateri drugi ponadedki so namrec veliko slabsi.. Mi se ga posluzujemo v studentskem klubu, kjer mamo kao nek "bar", ker je vec kot pol cenejsi :) Za 20 eur ga dobis cel plato :) sam da še pogruntam kako bom plato naložu :whistle: dex kaj pa če bi ti nabavu pa z avtom prpelu jest ti pa sam evrote prnesem? Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil biker77
triler Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 majčkn off topic..ampak k nas je blo skor večina "ridašev" na mobikrogu v nedeljo sporočam da je ostalo 20 evrotov..v četrtek k je kao "zbor" gor (še velja?) prnesem red bule za tist denar..al bi raj kej druzga? vabljeni vsi nedeljski mobikrogovci.. redbulli so ok kar se mene tice :worship:
Original-One Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Sam, da ne boste preveč letel pol po cesti :)
Jure Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 sam da še pogruntam kako bom plato naložu :whistle:dex kaj pa če bi ti nabavu pa z avtom prpelu jest ti pa sam evrote prnesem? O kaj sem se zdele spomnu :slap: :slap: Avto sem vceraj peljal k licarju, so mi ga na parkiriscu podrsali.. Tako da do konec tedna ne bo kiste. Ce pridem pridem z motorjem, lahko pa probam nekako pritovorit v tank torbi, mislim da bo dovolj velika :)
biker77 Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 O kaj sem se zdele spomnu :slap: :slap: Avto sem vceraj peljal k licarju, so mi ga na parkiriscu podrsali.. Tako da do konec tedna ne bo kiste. Ce pridem pridem z motorjem, lahko pa probam nekako pritovorit v tank torbi, mislim da bo dovolj velika :) no pol pa prosim..ker jest sm tank torbo podaril skupaj z motorjem..pol zmenjeno? v četrtek na ridah "letenje" :kva2:
Jure Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Zmenjeno!! :OK: V obeh pomenih :whistle: B)
biker77 Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Zmenjeno!! :OK: V obeh pomenih :whistle: B) ura? ob šestih? sedmih?
Jure Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Pomoje najbolje ob 6, itak se bomo verjetno se malo zaklepetali :) Vabljeni tudi ostali, plato ni majhen :)
snoopy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 majčkn off topic..ampak k nas je blo skor večina "ridašev" na mobikrogu v nedeljo sporočam da je ostalo 20 evrotov..v četrtek k je kao "zbor" gor (še velja?) prnesem red bule za tist denar..al bi raj kej druzga? vabljeni vsi nedeljski mobikrogovci.. Kaj pa k bi ustvarl fond...sicer brez kakšnga določenga cilja-važn je samo da imam dostop do €€€ :D u četrtek prletim če ne bom šihtal :krneki: PS:bo dns kdo gor?mogoče mi celo rata pridit pa...da ne bom zastonj hodu :kva2:
Jure Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Jaz verjetno pridem obrnit. Sicer sem na antibijotikih sam jebesh :) Ce sem se v nedeljo po Mobiju vozil bom tudi danes do rid zdrzal ;)
Klajba Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Jaz verjetno pridem obrnit. Sicer sem na antibijotikih sam jebesh :) Ce sem se v nedeljo po Mobiju vozil bom tudi danes do rid zdrzal ;) AVE. Reč Osa riderju, da nama naredi en zvark iz šnopca in prižganga cukra. Boš vidu, bova oba ratala astronavta :naughty:
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Ma bravo Ridaši, to da se vsak dan kdo gor strosi pa nč.Danes berem v Primorskih o včerajšnji nesreči??? Se pravim , Ride ukinit... :naughty: sam piknike gor imet. :whistle:
simonsi Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Ma bravo Ridaši, to da se vsak dan kdo gor strosi pa nč. Če govoriš steni je več učinka. B)
Priporočene objave