Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
Danes na ridah spet velik folka...

Madona, kot šola v naravi. Eden razlaga, drugi pa lepo mirni in poslušajo :D

Objavljeno

jap - kot moto skavti :)

kter je pa un čefur z belo frizuro? :whistle:

Objavljeno
OPOZORILO ZA USE MOTORISTE,KI SE BOSTE VOZILI NASLEDNJE DNI SKOZI RIDE!!!!!!NA CESTI JE PESEK IN RASTREŠENA MALTA(BETON) KI JE PADALA Z KAMIJONA HRUŠKE!!!VOZITE PREVIDNO,PA SREČNO!

Ja tale beton je tud mene precej presenetu. Pripeljem mal bolj živahno v ovinek pod D ovinkom in že sem pilotiral po tistmu betonu in hmal bi se slabo končalo. :headbang:

Nevem, a mislijo tisto kaj spucat? :?

Objavljeno

Čefur? neprimerna in neprijetna oznaka. Mislim, da ti jo bo zamerila večina :fight1: .

To je Nefalsifikat oziroma Original. poleg ceste rad zažiga še drugod, skladno s tem si že leta s peroksidom pali lase in lasišče do ostrega peroksidnega blondinca. Ali jih namesto z balzamom maže z Jupolom je še predmet razprav. Lasje namreč niso posvetljeni ampak s peroksidom naravnost zažgani skoraj do uprašitve.

Upam, da ne bo na starejša leta ostal brez las O:-) .

Objavljeno

Sreča bi bila, če bi bilo slednje res; Peter bi lahko veliko večino, 99%, podučeval vožnje motorja. S tem nimam v mislih hitre vožnje ampak osnov, ki lahko še kako pridejo prav v nepredvideni situaciji.

V kolikor misliš da pretiravam, ti lahko povem, da sem na lastni šok med pogovorom ugotovil, da lepo število voznikov superšportnih motociklov ne pozna niti osnov pravilnega zaviranja; osebe, ki se predstavljajo kot TAGlavni in sploh zažigalni.

Od šoka sem bil raje tiho.

Objavljeno

Ima pa pičkohvatni kombinezon :D

Girox: o pa še kako ti vrjamem, kar se osnov tiče.

Objavljeno
ali imaš v mislih kakšen poseben ''odsek'' na katerem bi me rad videl :rolleyes: .V nedeljo letim do Zadra in nazaj,

se mi pridružiš :whistle:

Zelo ljubeznivo od tebe, vendar sem tako zasut z delom, da si nimam kje vzeti časa za tako dolgo vožnjo. Poleg tega, da je znanto prevroče zatak izlet, še posebej, ker bo v nedeljo cesta napol blokirana z razgretimi, nestrpnimi vozniki, ki te lahko spravijo še nalašč v nesrečo, zato pazi nase. Uf, moram teči, ostanek napišem kasneje.

Objavljeno (popravljeno)
Sreča bi bila, če bi bilo slednje res; Peter bi lahko veliko večino, 99%, podučeval vožnje motorja. S tem nimam v mislih hitre vožnje ampak osnov, ki lahko še kako pridejo prav v nepredvideni situaciji.

Od šoka sem bil raje tiho.

Zanimivo, se že :headbang: , ker nisem mogel priti. Katere osnove je povedal P182 :hmm: ?

Popravljeno . Popravil Klajba
Objavljeno

Ima pa pičkohvatni kombinezon

"Ultra Pičkohvatljivo Odelo" :naughty:

Objavljeno

eh.. škornje ma umazane :closedeyes:

Objavljeno

A ti svoje redno glancaš ? :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Čefur? neprimerna in neprijetna oznaka. Mislim, da ti jo bo zamerila večina :fight1: .

To je Nefalsifikat oziroma Original. poleg ceste rad zažiga še drugod, skladno s tem si že leta s peroksidom pali lase in lasišče do ostrega peroksidnega blondinca. Ali jih namesto z balzamom maže z Jupolom je še predmet razprav. Lasje namreč niso posvetljeni ampak s peroksidom naravnost zažgani skoraj do uprašitve.

Upam, da ne bo na starejša leta ostal brez las O:-) .

hvala za skrb

res rad zažigam še drugje :winkiss:

aja, od kje pa ti veš toliko o men?

alterpress

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno

Jst tud ne sprašujem, kdo mi vsakič naredi senco, ko se srečava na cesti

Objavljeno
Ima pa pičkohvatni kombinezon

"Ultra Pičkohvatljivo Odelo" :naughty:

mater lepo si pokril z roko prvo črko :rolleyes: :whistle:

Objavljeno
Jst tud ne sprašujem, kdo mi vsakič naredi senco, ko se srečava na cesti

sory, ziher si mislu unga, k stoji :whistle:

hehe

Objavljeno

Seveda, profesor DeX razlaga ucencem, kako je potrebno pucat za sabo, ker drugace bosta s Pikijem zacela zaracunavat za smetarske usluge in materjal (vrecepress) :D

BTW, Piki, upam da se cimprej porihtas :OK:

Objavljeno
Seveda, profesor DeX razlaga ucencem, kako je potrebno pucat za sabo, ker drugace bosta s Pikijem zacela zaracunavat za smetarske usluge in materjal (vrecepress) :D

BTW, Piki, upam da se cimprej porihtas :OK:

Glej, da jih potem napotiš še na praktični pouk!!!

teorijasucks.press

Pocajtal se bom pa kmalu! Kar ne ubije, jača!!! ;)

Objavljeno
sory, ziher si mislu unga, k stoji :whistle:

hehe

Hej Original zakaj si dal pa tako lepo zadek nazaj na motor in tablico.... ce se ne motim sva se parkrat srecala si bil brez vsega zadaj???

A so bli plavi vmes... :whistle:

LP,Rock-46

Objavljeno (popravljeno)
Hej Original zakaj si dal pa tako lepo zadek nazaj na motor in tablico.... ce se ne motim sva se parkrat srecala si bil brez vsega zadaj???

A so bli plavi vmes... :whistle:

LP,Rock-46

Tud med drugim ja :)

Ubistvu predvsem zato :)

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno
eh.. škornje ma umazane :closedeyes:

Kok si ti en pozer... :whistle: :whistle:

Je blo fajn učer ja...kar se pa smeti tiče....nism nč opazu da bi kj blo-je pa osa rider nesu naše "ostanke" v koš čez cesto tko da... :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
...

kar se pa smeti tiče....nism nč opazu da bi kj blo

...

'bemtiš... ti prid' k men' na enga "ta zreuga", pa ti bom moja očala posodu, pa se pejt pol mal' z njimi sprehodit po okolici "d'avivnka" ... :P

zgledadatiprimanjkujeBvitamina...tazreurešitaproblem.press

Popravljeno . Popravil PikiJapok
Objavljeno
Tud med drugim ja :)

Ubistvu predvsem zato :)

Tudi jaz ja :headbang:

Nimas kej, bolse tako :)

Lp,Rock

Objavljeno
'bemtiš... ti prid' k men' na enga "ta zreuga", pa ti bom moja očala posodu, pa se pejt pol mal' z njimi sprehodit po okolici "d'avivnka" ... :P

zgledadatiprimanjkujeBvitamina...tazreurešitaproblem.press

Mislem da je blo ta zrelih dovolj zaenkrat... .)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!