maus Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 me je kera na ridah pogrešala :whistle:
biker77 Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 Saj ne šinfam, samo pravim, da je bolj usmerjen na dizajn kot na kroj oziroma to, kako se nosi. Dokler je Peroksidni na motorju izgleda super; ko se malo sprehodi, pa je drugo.Sicer pa je potrebno probati na postavo, določen model Dainese dobro stoji 8 od 10 moškim; Berik pa 2 od desetih. Imam pa tudi jaz en precej drag Dainese, ki mi sploh ne stoji dobro,in še marsikomu drugemu ne, ker so zgrešili kroj, kasneje so zadevo dodelali. Kombinezon je tudi modno oblačilo ne? Ni samo funkcija, drugače bi bili vsi enaki. kreten.. :headbang: :headbang:
cof Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 me je kera na ridah pogrešala :whistle: pa ne sam ena :grim sanda in dve stevardesi ki sta pol žalostni odšli. pa še smeti sta odnesle s sabo :yes:
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 pa ne sam ena :grim sanda in dve stevardesi ki sta pol žalostni odšli. pa še smeti sta odnesle s sabo :yes: so jih smeti spominjale na mene :lol1:
Port Folio Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 Bil čez kačjanske 17:30 in pol nazaj z morja cca 20:20 ni bilo nikogar :unsure: , verjetn ste samo fočk nardil pa "see ya" :whistle: :evilgrin:
Jure Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Ob 17:30 je bilo verjetno malo zgodaj ob 20:20 pa ravno prepozno.. Jaz sem prisel 20:10 in sem se ujel Snoopya, Sanda je pa ravno spelala :) Se vidmo jutri, Mercator Bull party! :D
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 kdaj pol dons.. js nameravam okoli 17,15 it iz LJ ?? :whistle:
shark357 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) Jaz priletim nekje med 17:30 in 18 uro. Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil shark357
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Jaz priletim nekje med 17:30 in 18 uro. Šarki.. raj se prpel.. je kratka steza za pristajanje :lol1:
PikiJapok Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 J's se bom pa katapultiral... :whistle: Invalid sem itak že... huj itak ne more bit.
GREY WOLF Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 KAČJE RIDE BOJKOTIRAM.Enkrat sem gor prilezu, pa pol sam afne guncal. Kačje Ride ukinittttt :whistle: Samo piknike imet :worship:
biker77 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ob pol šestih sm gor..mal zbrusim gume pol pa bull party..
Ole Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 jst dns sam mimo letim :whistle: .....ni časa za ustavit (moja je rekla da mormo v šoping za morje :trance_33_sleep: ). grem pa iz lj okol 17h... lp.. uživajte b.
Tony Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ob pol šestih sm gor..mal zbrusim gume pol pa bull party.. al najrej bull pšarty pa pol brusssst k pride bull u žile :evilgrin:
biker77 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 al najrej bull pšarty pa pol brusssst k pride bull u žile :evilgrin: ah ne..se bom že prej pripravil..pa do gor gume segrel
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 sj se proti postojni naum ustaulau. da me ne bi kakšn z kamnom sklatu... najprej na OMV na kufe... pol pa nazaj grede pa ustavim... če se falimo... kje je domenek ?
GREY WOLF Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 sj se proti postojni naum ustaulau. da me ne bi kakšn z kamnom sklatu... najprej na OMV na kufe... pol pa nazaj grede pa ustavim... če se falimo... kje je domenek ? Domenak odmah iza ugla. RIDE UKINIT.
girox Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 kreten.. :headbang: :headbang: No, končno si tudi sam le ugotovil, kaj ti manjka na podstrešju. :lol1: :lol1: To, da bi kdo razpravljal o tebi ali tvojem kombinezonu se ne bo zgodilo nikoli; veš, to je kot s tabloidi, noter se obira osebe, ki so "all the rage", "in" (fashionable). :music3: Krog ljudi, ki bi jih zanimalo kaj počneš ti je "non esissente". Ne čudi, da si tako odreagiral na navedbo; ne pozabi rigniti (kot ponavadi), ko se danes vstaneš od mize po kosilu :hooray: Girox
2384nsdf83 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 KAČJE RIDE BOJKOTIRAM.Enkrat sem gor prilezu, pa pol sam afne guncal.Kačje Ride ukinittttt :whistle: Samo piknike imet :worship: Jah, kos i čeh, pa si nisi pred tem urnika dežurstev iz te teme dol potegnil in sprintal.. Baje bodo na naslednjem motozboru talali letake s tem, kdo kater dan dežura in s kakim nagibom zna ovink spelat!!! :evilgrin:
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Girox...to ni forum na katerem se nonstop pljuva po drugih, in se jih ponižuje zaradi njihovega videza, stila oblačenja,...itd in tisti kreten je očitno bil namenjen tebi...pa ne da bi te žalil...ampak sproti dokazuješ vse tisto kar pišeš drugim... sj verjamem da bom dobu povrat...pa me niti ne briga...prosim samo poglej malo nazaj po temi in poglej kolk je takih zgag kot si ti!!! be nice to us all, please
2384nsdf83 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 No, končno si tudi sam le ugotovil, kaj ti manjka na podstrešju. :lol1: :lol1: To, da bi kdo razpravljal o tebi ali tvojem kombinezonu se ne bo zgodilo nikoli; veš, to je kot s tabloidi, noter se obira osebe, ki so "all the rage", "in" (fashionable). :music3: Krog ljudi, ki bi jih zanimalo kaj počneš ti je "non esissente". Ne čudi, da si tako odreagiral na navedbo; ne pozabi rigniti (kot ponavadi), ko se danes vstaneš od mize po kosilu :hooray: Girox Si mal ozaljubljen v Original-Oneta?
girox Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Fuck :worship: :worship: Toliko govorenja, kako izgledam, kadar se peljem, kadar se sprehajam... what the fuck?!? konec koncev, pa imam kombinezon za vožnjo in ne sprehode.. ti ne? Zakaj pa se potem nisi oblekel v Hain Gericke ali kaj podobnega? Ne, vzel si enega najbolj dizajnerskih kombinezonov na svetovnem trgu. Veš, jaz sem Primorec. Primorci bolj vlečemo na Italijane, ki dajo dosti na "fashion", "attire" (večinoma so največje svetovne modne znamke prav Italijanske :yes: ). Dainese pozna cel svet. Zakaj pa druge znamke v vseh teh tridesetih letih niso doživele niti malo podobne slave, tudi če so bile ali so enako kvalitetne, kar se tiče varnosti? Dainese "e moda". Berik je v lasti italijana, ki je dizajner, nato je kupil še Arlen Ness. S kombinezonom človek izraža tudi osebni stil in okus, kot z izbiro motorja. Verjetno se bo zdaj oglasil kakšen kmetavz, ki komaj ve kaj je milo, in rekel, da se tapravi dedec vidi po temu kako rigne, koliko piva ali žganja uspe spiti in kako zna mastno govoričiti.
girox Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Si mal ozaljubljen v Original-Oneta? Bolje v njega , kot v Kelly family, katere poster ti visi na zidu.
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ...... Verjetno se bo zdaj oglasil kakšen kmetavz, .... Sj se oglašaš :headbang: :headbang:
mojgap Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ah ne..se bom že prej pripravil..pa do gor gume segrel Pa "gap" mi mal čuvaj, ker ne bo mene zraven. :unsure: "moj"
Priporočene objave