Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno

me je kera na ridah pogrešala :whistle:

Objavljeno
Saj ne šinfam, samo pravim, da je bolj usmerjen na dizajn kot na kroj oziroma to, kako se nosi. Dokler je Peroksidni na motorju izgleda super; ko se malo sprehodi, pa je drugo.

Sicer pa je potrebno probati na postavo, določen model Dainese dobro stoji 8 od 10 moškim; Berik pa 2 od desetih. Imam pa tudi jaz en precej drag Dainese, ki mi sploh ne stoji dobro,in še marsikomu drugemu ne, ker so zgrešili kroj, kasneje so zadevo dodelali.

Kombinezon je tudi modno oblačilo ne? Ni samo funkcija, drugače bi bili vsi enaki.

kreten.. :headbang: :headbang:

Objavljeno
me je kera na ridah pogrešala :whistle:

pa ne sam ena :grim

sanda in dve stevardesi ki sta pol žalostni odšli. pa še smeti sta odnesle s sabo :yes:

Objavljeno
pa ne sam ena :grim

sanda in dve stevardesi ki sta pol žalostni odšli. pa še smeti sta odnesle s sabo :yes:

so jih smeti spominjale na mene :lol1:

Objavljeno

Bil čez kačjanske 17:30 in pol nazaj z morja cca 20:20 ni bilo nikogar :unsure: , verjetn ste samo fočk nardil pa "see ya" :whistle: :evilgrin:

Objavljeno

Ob 17:30 je bilo verjetno malo zgodaj ob 20:20 pa ravno prepozno.. Jaz sem prisel 20:10 in sem se ujel Snoopya, Sanda je pa ravno spelala :)

Se vidmo jutri, Mercator Bull party! :D

Objavljeno

kdaj pol dons.. js nameravam okoli 17,15 it iz LJ ??

:whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Jaz priletim nekje med 17:30 in 18 uro.

Popravljeno . Popravil shark357
Objavljeno
Jaz priletim nekje med 17:30 in 18 uro.

Šarki.. raj se prpel.. je kratka steza za pristajanje :lol1:

Objavljeno

J's se bom pa katapultiral... :whistle:

Invalid sem itak že... huj itak ne more bit.

Objavljeno

KAČJE RIDE BOJKOTIRAM.Enkrat sem gor prilezu, pa pol sam afne guncal.

Kačje Ride ukinittttt :whistle:

Samo piknike imet :worship:

Objavljeno

ob pol šestih sm gor..mal zbrusim gume pol pa bull party..

Objavljeno

jst dns sam mimo letim :whistle: .....ni časa za ustavit (moja je rekla da mormo v šoping za morje :trance_33_sleep: ). grem pa iz lj okol 17h...

lp..

uživajte

b.

Objavljeno
ob pol šestih sm gor..mal zbrusim gume pol pa bull party..

al najrej bull pšarty pa pol brusssst k pride bull u žile :evilgrin:

Objavljeno
al najrej bull pšarty pa pol brusssst k pride bull u žile :evilgrin:

ah ne..se bom že prej pripravil..pa do gor gume segrel

Objavljeno

sj se proti postojni naum ustaulau. da me ne bi kakšn z kamnom sklatu... najprej na OMV na kufe... pol pa nazaj grede pa ustavim... če se falimo... kje je domenek ?

Objavljeno
sj se proti postojni naum ustaulau. da me ne bi kakšn z kamnom sklatu... najprej na OMV na kufe... pol pa nazaj grede pa ustavim... če se falimo... kje je domenek ?

Domenak odmah iza ugla.

RIDE UKINIT.

Objavljeno
kreten.. :headbang: :headbang:

No, končno si tudi sam le ugotovil, kaj ti manjka na podstrešju. :lol1: :lol1:

To, da bi kdo razpravljal o tebi ali tvojem kombinezonu se ne bo zgodilo nikoli; veš, to je kot s tabloidi, noter se obira osebe, ki so "all the rage", "in" (fashionable). :music3:

Krog ljudi, ki bi jih zanimalo kaj počneš ti je "non esissente". Ne čudi, da si tako odreagiral na navedbo; ne pozabi rigniti (kot ponavadi), ko se danes vstaneš od mize po kosilu :hooray:

Girox

Objavljeno
KAČJE RIDE BOJKOTIRAM.Enkrat sem gor prilezu, pa pol sam afne guncal.

Kačje Ride ukinittttt :whistle:

Samo piknike imet :worship:

Jah, kos i čeh, pa si nisi pred tem urnika dežurstev iz te teme dol potegnil in sprintal..

Baje bodo na naslednjem motozboru talali letake s tem, kdo kater dan dežura in s kakim nagibom zna ovink spelat!!! :evilgrin:

Objavljeno

Girox...to ni forum na katerem se nonstop pljuva po drugih, in se jih ponižuje zaradi njihovega videza, stila oblačenja,...itd

in tisti kreten je očitno bil namenjen tebi...pa ne da bi te žalil...ampak sproti dokazuješ vse tisto kar pišeš drugim...

sj verjamem da bom dobu povrat...pa me niti ne briga...prosim samo poglej malo nazaj po temi in poglej kolk je takih zgag kot si ti!!!

be nice to us all, please

Objavljeno
No, končno si tudi sam le ugotovil, kaj ti manjka na podstrešju. :lol1: :lol1:

To, da bi kdo razpravljal o tebi ali tvojem kombinezonu se ne bo zgodilo nikoli; veš, to je kot s tabloidi, noter se obira osebe, ki so "all the rage", "in" (fashionable). :music3:

Krog ljudi, ki bi jih zanimalo kaj počneš ti je "non esissente". Ne čudi, da si tako odreagiral na navedbo; ne pozabi rigniti (kot ponavadi), ko se danes vstaneš od mize po kosilu :hooray:

Girox

Si mal ozaljubljen v Original-Oneta?

Objavljeno
Fuck :worship: :worship:

Toliko govorenja, kako izgledam, kadar se peljem, kadar se sprehajam... what the fuck?!?

konec koncev, pa imam kombinezon za vožnjo in ne sprehode..

ti ne?

Zakaj pa se potem nisi oblekel v Hain Gericke ali kaj podobnega? Ne, vzel si enega najbolj dizajnerskih kombinezonov na svetovnem trgu.

Veš, jaz sem Primorec. Primorci bolj vlečemo na Italijane, ki dajo dosti na "fashion", "attire" (večinoma so največje svetovne modne znamke prav Italijanske :yes: ).

Dainese pozna cel svet. Zakaj pa druge znamke v vseh teh tridesetih letih niso doživele niti malo podobne slave, tudi če so bile ali so enako kvalitetne, kar se tiče varnosti?

Dainese "e moda". Berik je v lasti italijana, ki je dizajner, nato je kupil še Arlen Ness.

S kombinezonom človek izraža tudi osebni stil in okus, kot z izbiro motorja.

Verjetno se bo zdaj oglasil kakšen kmetavz, ki komaj ve kaj je milo, in rekel, da se tapravi dedec vidi po temu kako rigne, koliko piva ali žganja uspe spiti in kako zna mastno govoričiti.

Objavljeno
Si mal ozaljubljen v Original-Oneta?

Bolje v njega , kot v Kelly family, katere poster ti visi na zidu.

Objavljeno
......

Verjetno se bo zdaj oglasil kakšen kmetavz, ....

Sj se oglašaš :headbang: :headbang:

Objavljeno
ah ne..se bom že prej pripravil..pa do gor gume segrel

Pa "gap" mi mal čuvaj, ker ne bo mene zraven. :unsure:

"moj"

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!