girox Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Girox...to ni forum na katerem se nonstop pljuva po drugih, in se jih ponižuje zaradi njihovega videza, stila oblačenja,...itd in tisti kreten je očitno bil namenjen tebi...pa ne da bi te žalil...ampak sproti dokazuješ vse tisto kar pišeš drugim... sj verjamem da bom dobu povrat...pa me niti ne briga...prosim samo poglej malo nazaj po temi in poglej kolk je takih zgag kot si ti!!! be nice to us all, please Dobro, jaz grem brati kar predlagaš, ti pa malo bolje preberi, kaj sem bil napisal. Edina "žaljiva" je bila povratna na kreten. Ostalo je, kot ti je napisala v odgovor ena dinamična in pametna pupa samo "vlečenje špage".
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Pa "gap" mi mal čuvaj, ker ne bo mene zraven. :unsure: "moj" Obrazložitev prosim...kdo bo koga čuval?? :hmm:
girox Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Sj se oglašaš :headbang: :headbang: Čuj srce, če navajaš komentarje bodi vsaj toliko pošten, da jih NE dodeluješ po svoji podobi, sicer me boš ujezil. in to močno. Girox
biker77 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Obrazložitev prosim...kdo bo koga čuval?? :hmm: to je blo zame..bom čuval da se ga ne bo napil..
mojgap Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Obrazložitev prosim...kdo bo koga čuval?? :hmm: Ja mojgap sta dve osebi, ki sta ponavadi v dvoje na cesti. Na ridah potem moj "izstopi" in opazuje gap pri akciji. Ker me pa danes ne bo zraven, da bi lahko imela vse "pod kontrolo" :whistle: , naprošam Bikerja 77, da mal nadzoruje situacijo. :blush:
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Čuj srce, če navajaš komentarje bodi vsaj toliko pošten, da jih NE dodeluješ po svoji podobi, sicer me boš ujezil. in to močno.Girox Pišem lahko kakor mi srce poželi...vsaj na nikogar ne mečem blato...in kaj sem dodelil po svoji podobi??samo skrajšal sem in povzel tisto kar sem hotel!te to moti?pač zelo nerad tvezim na dolgo in na široko.te tut to moti??mi poveš kaj te ne moti? in naredi mi uslugo...ko boš bral temo za nazaj...pojdi od prve strani prve teme in nato šele na trenutno aktivno drugo temo...in ni ti treba komentirati vsak post posebi ;) to je blo zame..bom čuval da se ga ne bo napil.. a tut pil ga bomo??a pol pridem peš?? :lol1: Klajba v izvidnoco prosim :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 :worship: Pozdrav. Lepo vas je bilo spoznati, čeprav sem bil bolj tih, je pa zato moja 2t raketa bla mal bolj (tečno) glasna. Supr ste (čeprav sm samo poslušal). Pridem še kdaj. :worship: ti sam ulet me je kera na ridah pogrešala :whistle: še prašaš pa ne sam ena :grim sanda in dve stevardesi ki sta pol žalostni odšli. pa še smeti sta odnesle s sabo :yes: ja sam res Bil čez kačjanske 17:30 in pol nazaj z morja cca 20:20 ni bilo nikogar :unsure: , verjetn ste samo fočk nardil pa "see ya" :whistle: :evilgrin: ma mene si mogu zih kje srečat sem ravno ta čas tam okol plužla
mojgap Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 to je blo zame..bom čuval da se ga ne bo napil.. Ja, da ne bo dobil kril in poletu. :kva2:
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Ja mojgap sta dve osebi, ki sta ponavadi v dvoje na cesti. Na ridah potem moj "izstopi" in opazuje gap pri akciji. Ker me pa danes ne bo zraven, da bi lahko imela vse "pod kontrolo" :whistle: , naprošam Bikerja 77, da mal nadzoruje situacijo. :blush: Pošteno :worship: :worship: s čim pa ga kontroleraš?ma kakšen gumb za vklop in izklop?al je je le-ta že razerviran za druge aktivnosti :lol1: justkiddingpress
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ja no upam da še kej prideš da se spoznamo :winkiss: en predlog imam jutri ČETRTEK the RIDE DAY-od 18h dalje predlagam da se zberemo tja do 19:07 in gremo na obisk k PikiJapoku u Logatec(kakor sem ga razumela je reku da nas bo s pijačo že postregu oz postregla) da ne pozabte
PikiJapok Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Uf... Fantje... Smeha polno... dajte raje še zame kaj spit... na ridah al' pa drugje. Zvečer e pa menda dobimo pri meni (oz. pri krištof'), če prav razumem... ;)
biker77 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 baje tut girox pride da nam da kak pameten "fashion" nasvet..da ne bomo sam rigal pa prdel..
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 da ne pozabte dj se loti drugačne razlage....nariši nam tako kot PikiJapok :lol1: ti se pa le potrud pridit... kdaj pridejo redbulli gor??kdaj bo pitstop?? :lol1:
mojgap Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Pošteno :worship: :worship: s čim pa ga kontroleraš?ma kakšen gumb za vklop in izklop?al je je le-ta že razerviran za druge aktivnosti :lol1: justkiddingpress Tega gumba še nisem najdla. :? Sicer pa je to samo iz ljubezni. :wub:
biker77 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 dj se loti drugačne razlage....nariši nam tako kot PikiJapok :lol1: ti se pa le potrud pridit... kdaj pridejo redbulli gor??kdaj bo pitstop?? :lol1: ja okol pol šestih do šestih..če ne bojo dexa že prej napadl pa mu vse pobral..
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Uf... Fantje... Smeha polno... dajte raje še zame kaj spit... na ridah al' pa drugje. Zvečer e pa menda dobimo pri meni (oz. pri krištof'), če prav razumem... ;) pr teb al pr krištof??boš delo naredu boljši polovici k te že tko mečka skos(sploh zdj k si nepokreten) al boš šu u gostilno da bo še država imela kj od tega?? DDVpress baje tut girox pride da nam da kak pameten "fashion" nasvet..da ne bomo sam rigal pa prdel.. kaj pa če drugega ne znam?? :unsure: rigat znam pa fenomenalno...prdet malo manj(škoduje naravi-greenpeace :whistle: )
PikiJapok Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) pr teb al pr krištof??boš delo naredu boljši polovici k te že tko mečka skos(sploh zdj k si nepokreten) al boš šu u gostilno da bo še država imela kj od tega??DDVpress Ti jih k'r vse pr'pel' k "moj'mu najbol'šmu sosedu"... Bo še najb'l zih'r, da nau pijače (in jedače) zmanjkal'! ;) Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil PikiJapok
biker77 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Ti jih k'r vse pr'pel' k "moj'mu najbol'šmu sosedu"... Bo še najb'l zih'r, da nau pijače (in jedače) zmanjkal'! ;) Kolk pa kej procentov pokasiraš od take reklame? :whistle: :lol1:
PikiJapok Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Ni nikjer imena, če se ne motim... Al' se? :hmm:
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Ti jih k'r vse pr'pel' k "moj'mu najbol'šmu sosedu"... Bo še najb'l zih'r, da nau pijače (in jedače) zmanjkal'! ;) je ime je...samo...ne vem če bo mercator odprt tolk dolg :lol1: zmenjen pol Piki...se vidmo...pa glej kako boš šu čez tire :photo:
sarchy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 jst dns sam mimo letim :whistle: .....ni časa za ustavit (moja je rekla da mormo v šoping za morje :trance_33_sleep: ). grem pa iz lj okol 17h... lp.. uživajte b. kaj se ji pa pustiš??? hehe---- :worship:
hurikan Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 da ne pozabte Velja tudi odltajmerje :unsure: ?? :photo: Mogoče pa se pripeljem okoli 18.00 :photo:
osa rider Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 mater maste nekateri cajta!!!!!!sej ste skoraj celo stran popisal,vam se pa godi!!!!!!folk,pa ne se pluvat za brezveze!!!!!o.k smo zmenjen!!!!mejte se,pa se kej vidmo!PIKI,TI PA ŽENO POŠLJI V BANKO,DA DVIGNE TISTI DENAR,KI SI GA ŠPARU ZA STARE DNI!UPAM DA NEBOŠ BANKROTIRAL!POCAJTI SE PA SE VIDMO!
2384nsdf83 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Zakaj pa se potem nisi oblekel v Hain Gericke ali kaj podobnega? Ne, vzel si enega najbolj dizajnerskih kombinezonov na svetovnem trgu. Veš, jaz sem Primorec. Primorci bolj vlečemo na Italijane, ki dajo dosti na "fashion", "attire" (večinoma so največje svetovne modne znamke prav Italijanske :yes: ). Dainese pozna cel svet. Zakaj pa druge znamke v vseh teh tridesetih letih niso doživele niti malo podobne slave, tudi če so bile ali so enako kvalitetne, kar se tiče varnosti? Dainese "e moda". Berik je v lasti italijana, ki je dizajner, nato je kupil še Arlen Ness. S kombinezonom človek izraža tudi osebni stil in okus, kot z izbiro motorja. Verjetno se bo zdaj oglasil kakšen kmetavz, ki komaj ve kaj je milo, in rekel, da se tapravi dedec vidi po temu kako rigne, koliko piva ali žganja uspe spiti in kako zna mastno govoričiti. Ja kok si pa ti brihtna bučka... a to vsakega tipa tko natančno prečekiraš, kako mu kombinezon na določenih mestih stoji pa to? Si v Tiffany že včlanjen?
Priporočene objave