Irencko Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ewo strokovna ocena... irencko praj d j lepa ritka, pa sej on tu ve hehe... :naughty: zatu se pa skos štul po kurnku, pa fočka.. :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Ker pozer :worship: :lol1: jap...je blo kr fajn dns gor...samo...enim je tist "red bull" preveč prjel :unsure:
Jure Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Danes je bilo zakon ja.. Kot vedno :) Hvala bikerju, ker nam je omogocil brezplacno osvezitev :yea1: Piki, danes mi zal ni uspelo prit, ker sem imel en sestanek na studentskem klubu. Mogoce bom ta vikend hodil kaj po Logatcu, ce bos doma se oglasim na en caj, da recem zivjo:)
Miha Z. Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 učeri so se spet modri angeli gonili. :glare:
Polona N. Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 (popravljeno) FOČK... :whistle: ... me je kdo vidu ? ves čas sem te v rit gledala ..... :whistle: .... ko sem za tabo vozila..... Popravljeno Julij 20, 2007. Popravil Polona N.
civava Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 A ni "najlepši" no, dej Irencko ti povej :whistle: Joj kolk kiča. Lohk bi vsaj neki mušic kdaj gor pustu, da nauš tolk lep. :winkiss: Pa vidim, da si me za mlajšo zamenu. Že prov.
hurikan Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Evo, še nekaj mojih fotk nisem si zapomnil čigav..(a) je ta... :closedeyes: je malo "rožljalo" lp :photo:
hurikan Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 nadaljevanje, vendar brez motorjev :rolleyes: lepo se mejte
Ole Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Danes na ridah potekajo obnovitvena dela. Nov asfalt. Relacija: če gledamo iz Planine proti Postojni. Po zadnjem levem ovinku za 180 stopinj pa do zadnjega desnega ovinka(tam kjer je bilo polno lukenj). Približno 300m. lp b.
maus Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 gandi... dobra fotomontaža :lol1: ... tko zgleda, k da bi polagu ovinek :kva2: hurikan .... lepo da sva se spoznala :beer2: civava .... nism te nč zamenu... :winkiss: irencko .... ne ti men rep med noge :whistle: js bi tud tebe... pa si prehitra zame :004 sanda ... nisi bla naga.. tko k si rekla :closedeyes: osa ... hvala za bone :worship: snupi .. preber si pesmico o suskotu v temi o kofetu :evilgrin: suzi ... drugič lahko prideš brez pikija... on ma samo en bel škorn.. js mam dva :lol1: vsem ridašem :beer2: joj.. ne da se mi več pisat.. skratka ... carji ste :worship: :worship:
girox Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 :yea1: Vidim, da si tudi ti opazila, da je "Brum-moccio Vileda" zelo dobro seznanjen s sceno o kateri ostali nimamo niti pojma, ni čudno, da je tako naskočil temo o tem, kaj je všeč puncam (samo iz druge smeri). :naughty: :lol1: :lol1: :yea1: :evilgrin:
girox Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Oj, Sanda7. mi je žal da vas punce nisem uspel priti pogledati; žal je prišel vmes manjši pripetljaj s polizzioti. Schifezza totale. :devil: :bounce: Upam, da me že niste dale na negativo listo. :naughty: Čeprav sodeč po fotkah nisem edini, ki je prešprical! O:-)
hurikan Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 gandi... dobra fotomontaža :lol1: ... tko zgleda, k da bi polagu ovinek :kva2:hurikan .... lepo da sva se spoznala :beer2: civava .... nism te nč zamenu... :winkiss: irencko .... ne ti men rep med noge :whistle: js bi tud tebe... pa si prehitra zame :004 sanda ... nisi bla naga.. tko k si rekla :closedeyes: osa ... hvala za bone :worship: snupi .. preber si pesmico o suskotu v temi o kofetu :evilgrin: suzi ... drugič lahko prideš brez pikija... on ma samo en bel škorn.. js mam dva :lol1: vsem ridašem :beer2: joj.. ne da se mi več pisat.. skratka ... carji ste :worship: :worship: kontra maus :beer2:
GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Aj, zdej mi je pa žau da nisem prilezel na Ride .Tak lepa dekleta,ampak Mausi ta prekaša vsa... :lol1:
hurikan Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Še ena tvoja fotka hurikan :OK: hehe, dobra, take še nisem uspel posneti, v nadaljevanju pa tvoja :worship: lp
civava Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 .....civava .... nism te nč zamenu... :winkiss: ..... Ja, ti sam dodajaš...na lager....za vsak slučaj. Ti bi mnogoženstvo al kako.... :naughty:
Port Folio Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Ja, ti sam dodajaš...na lager....za vsak slučaj.Ti bi mnogoženstvo al kako.... :naughty: Maus-u se to dovoljuje verjetno je :whistle: "islamske vere" :whistle:
Sanda7 Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Oj, Sanda7. mi je žal da vas punce nisem uspel priti pogledati; žal je prišel vmes manjši pripetljaj s polizzioti. Schifezza totale. :devil: :bounce: Upam, da me že niste dale na negativo listo. :naughty: Čeprav sodeč po fotkah nisem edini, ki je prešprical! O:-) drugič kr prid smo te vsi pogrešali zgleda,da se bo četrtek kr obnesu :worship: je pa pričakovati stalen nadzor policije tako da predlagam da imate zadeve poštimane kot je treba,prva pomoč,gume,homologacije,trezno glavo
snoopy Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 To s trezno glavo zna bit problem :lol1: gandi hvala za eno pozersko :worship: ...zdj lahko mausu delam konkurenco :whistle: pa še ker bl redko pozeram sm zuhr bl cenjen :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 maus ma pa jutr rojstn dan sm jz vedla da ga še ni imel,k lubčkanja pa že ne bi spustila :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 sam kušvala bi se..pa šlataš druge med vožnjo...vročina in hlapi delajo svoje se mi zdi... (sjnedanipasalučerpress) :whistle: :whistle: :whistle:
reesko Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 vidm da ste čist v debati...mene sam zanima kera je ta gospodična v rdeči motosvetovi majci, k mi je ful znana :P
snoopy Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 vidm da ste čist v debati...mene sam zanima kera je ta gospodična v rdeči motosvetovi majci, k mi je ful znana :P sprašuješ bedarije...a ne poznaš naše "mame"?? :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave