Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
res je... jst bom gor dns... predn grm u kranj :whistle:

še kdo? :worship:

:o Prideš dns gor??Mene ne bo...mam samo ene hlače in še te so že rezervne :lol1:

Objavljeno
:o Prideš dns gor??Mene ne bo...mam samo ene hlače in še te so že rezervne :lol1:

ja pomoje d bom kej gor ja...

kva maš vse pr men? ojjej

Objavljeno

HEHE DNS SM BIL NA RIDAH!!!!!TO SO SAM GLEDAL Z KAKO MAŠINO SM BIL!!!!ZA NAMEČEK JE BLA PRVA GUMA PRAZNA PA SM SE DOMOV ODPELJAL PO ZADNJI!!!!NEPOZABNA FURA!!!HAHAH HEHEHEHE !!!!!!!!

Objavljeno (popravljeno)

Kje pa je kkšna fotka?

Popravljeno . Popravil gandi
Objavljeno

Jutri pridem mogoče kaj mimo :whistle:

Objavljeno
Kje pa je kkšna fotka?

MISLIŠ DA SE PUSTIM DRUGIM FOTKAT????????AUTORSKE PRAVICE FOTKANJA SM PRODAL TEBI!!!!!!!SAM TI ME LAHK FOTKAŠ!!!!!HEHEHEHEHEHE!!!!!!!!

Objavljeno
MISLIŠ DA SE PUSTIM DRUGIM FOTKAT????????AUTORSKE PRAVICE FOTKANJA SM PRODAL TEBI!!!!!!!SAM TI ME LAHK FOTKAŠ!!!!!HEHEHEHEHEHE!!!!!!!!

Lažnivc...k bi te pa kake babe slikarle bi se pa takoj začel nastavlat-duša prodana :lol1:

je blo fajn gor...ob9:30 začne vse živet okol tebe...wild thing :yea2:

Objavljeno
Lažnivc...k bi te pa kake babe slikarle bi se pa takoj začel nastavlat-duša prodana :lol1:

je blo fajn gor...ob9:30 začne vse živet okol tebe...wild thing :yea2:

še zmeri nisi ukopčou da se babam nenastavlam ampak bežim!!!!NASTAVLAM JIM PA NNNNNEEEEEKKKKKKIIIIIII DRUDEGA!!!!!!!!HEHEHEHEHE!!!!

Objavljeno
še zmeri nisi ukopčou da se babam nenastavlam ampak bežim!!!!NASTAVLAM JIM PA NNNNNEEEEEKKKKKKIIIIIII DRUDEGA!!!!!!!!HEHEHEHEHE!!!!

Nism vedu da pišeš znanstveno fantastiko :lol1: :kva2:

:whistle: :whistle:

Objavljeno
Nism vedu da pišeš znanstveno fantastiko :lol1: :kva2:

:whistle: :whistle:

se vidi da si še šmrkov-c!!!!TO NI ZNANSTVENA FONTASTIKA AMPAK SUROVO ŽIVLJENJE!!!!!!vse je lušno dokler ti fotr in mat h riti nosjo pa nemaš drugega dela ku na bedarije mislit!!!!!TE BOM VPRAŠU ČEZ ENE PET LET!!!!bo tista,veš k te srečam na ulci,pa te vprašam KAKO KEJ SNUPEC!!!??????pol boš pa sam jamru!!!!!!!HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!P.S želim pa ti sam najboljše!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
Hvala Sanda, brez tebe bi bila ta pista navadna cesta.

Četrtek? Kaj pa vikendi?

Če pridejo Policaji preveč blizu ostane za uporabiti samo najtežje orožje, ki ga ride premorejo:Polono; ta je opasna :devil: .

Kolen_kanje1.bmp

Meni je bilo včeraj tako vroče, da sem se s prijateljem odpravil kolenčkati šele ko se je cesta shladila, oziroma sonce zašlo. Evo fotke, kaj sva počela.

:kva1:

Mene bi blo sram tako fotko kazat

nimašpojma

:grim

Objavljeno
sm mislila da bom prebrala sanda ne boš verjela ma sm te prepoznal danes med Kranjem in Brnikom

pa sm očitno sam jaz tebe sm pa bla za uno goldo od mojga,no sej sm ti pomahala pa ti tud pa prikolico si mel seboj

aja dns me ni blo

Ne boš verjela, vendar se tudi goldwinga ne spomnim :doze: . Mi je bilo tako vroče, da sem mislil, da me bo pobralo.

Kakšen motor pa voziš?

Objavljeno
se vidi da si še šmrkov-c!!!!TO NI ZNANSTVENA FONTASTIKA AMPAK SUROVO ŽIVLJENJE!!!!!!vse je lušno dokler ti fotr in mat h riti nosjo pa nemaš drugega dela ku na bedarije mislit!!!!!TE BOM VPRAŠU ČEZ ENE PET LET!!!!bo tista,veš k te srečam na ulci,pa te vprašam KAKO KEJ SNUPEC!!!??????pol boš pa sam jamru!!!!!!!HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!P.S želim pa ti sam najboljše!!!!!!!!!!!!!

Kaj pa je tebe prjel da se tko kislo počutiš??Pa je res že čas da dobiš tiste plastike nazaj in se začneš spet gont okol :grim

In ja sm šmrkovc...tut pr 50ih bom šmrkovc...sicer si in zguban....bom pa še vedno mulc(vsaj zate) :lol1:

Objavljeno
tak :winkiss:

dns me ne bo

post-14479-1185096372_thumb.jpg

To si tudi ti? :rolleyes:

Objavljeno

zgleda pa tako kot, da bi se hotela v skale zaletet :krneki:

Objavljeno
zgleda pa tako kot, da bi se hotela v skale zaletet :krneki:

Ja ja...ne vem kam gledaš gor na sliki da si prot skalam zapelala :rolleyes:

:lol1:

Bo kdo dns gor?? :whistle:

Objavljeno
Ja ja...ne vem kam gledaš gor na sliki da si prot skalam zapelala :rolleyes:

:lol1:

Bo kdo dns gor?? :whistle:

je pa na pravi strani ceste. :rolleyes:

Mogoče pa pridem, ker hoče gospa na viteške igre v predjamski grad. :hmm:

Objavljeno
je pa na pravi strani ceste. :rolleyes:

Mogoče pa pridem, ker hoče gospa na viteške igre v predjamski grad. :hmm:

Pravi si ti vitez :worship:

dost mam...grem do bele :yea1:

Objavljeno

Glihkar pršu z planinskih :) kje ste bli vsi :? nikjer nobenga razen tu pa tam kakšen šel mimo :)

Objavljeno
Glihkar pršu z planinskih :) kje ste bli vsi :? nikjer nobenga razen tu pa tam kakšen šel mimo :)

Če so pa že vsakič po par rundah gor pa dol že plavi zravn :huh:

Objavljeno

Evo dve slikci z rid:

VIv5dbWcsb9yPgnB.v.jpg

auMFTxOVhicmbR_k.v.jpg

Kdo od tuki?

Objavljeno

ob štirih pa res ponavad še nobenga ni..

drgač se je pa dons kr dogajal....

Objavljeno
Če so pa že vsakič po par rundah gor pa dol že plavi zravn :huh:

kul :OK:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!