snoopy Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 res je... jst bom gor dns... predn grm u kranj :whistle: še kdo? :worship: :o Prideš dns gor??Mene ne bo...mam samo ene hlače in še te so že rezervne :lol1:
Irencko Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 :o Prideš dns gor??Mene ne bo...mam samo ene hlače in še te so že rezervne :lol1: ja pomoje d bom kej gor ja... kva maš vse pr men? ojjej
osa rider Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 HEHE DNS SM BIL NA RIDAH!!!!!TO SO SAM GLEDAL Z KAKO MAŠINO SM BIL!!!!ZA NAMEČEK JE BLA PRVA GUMA PRAZNA PA SM SE DOMOV ODPELJAL PO ZADNJI!!!!NEPOZABNA FURA!!!HAHAH HEHEHEHE !!!!!!!!
gandi Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 (popravljeno) Kje pa je kkšna fotka? Popravljeno Julij 21, 2007. Popravil gandi
Kleemen Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Jutri pridem mogoče kaj mimo :whistle:
osa rider Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Kje pa je kkšna fotka? MISLIŠ DA SE PUSTIM DRUGIM FOTKAT????????AUTORSKE PRAVICE FOTKANJA SM PRODAL TEBI!!!!!!!SAM TI ME LAHK FOTKAŠ!!!!!HEHEHEHEHEHE!!!!!!!!
snoopy Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 MISLIŠ DA SE PUSTIM DRUGIM FOTKAT????????AUTORSKE PRAVICE FOTKANJA SM PRODAL TEBI!!!!!!!SAM TI ME LAHK FOTKAŠ!!!!!HEHEHEHEHEHE!!!!!!!! Lažnivc...k bi te pa kake babe slikarle bi se pa takoj začel nastavlat-duša prodana :lol1: je blo fajn gor...ob9:30 začne vse živet okol tebe...wild thing :yea2:
osa rider Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Lažnivc...k bi te pa kake babe slikarle bi se pa takoj začel nastavlat-duša prodana :lol1: je blo fajn gor...ob9:30 začne vse živet okol tebe...wild thing :yea2: še zmeri nisi ukopčou da se babam nenastavlam ampak bežim!!!!NASTAVLAM JIM PA NNNNNEEEEEKKKKKKIIIIIII DRUDEGA!!!!!!!!HEHEHEHEHE!!!!
snoopy Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 še zmeri nisi ukopčou da se babam nenastavlam ampak bežim!!!!NASTAVLAM JIM PA NNNNNEEEEEKKKKKKIIIIIII DRUDEGA!!!!!!!!HEHEHEHEHE!!!! Nism vedu da pišeš znanstveno fantastiko :lol1: :kva2: :whistle: :whistle:
osa rider Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Nism vedu da pišeš znanstveno fantastiko :lol1: :kva2: :whistle: :whistle: se vidi da si še šmrkov-c!!!!TO NI ZNANSTVENA FONTASTIKA AMPAK SUROVO ŽIVLJENJE!!!!!!vse je lušno dokler ti fotr in mat h riti nosjo pa nemaš drugega dela ku na bedarije mislit!!!!!TE BOM VPRAŠU ČEZ ENE PET LET!!!!bo tista,veš k te srečam na ulci,pa te vprašam KAKO KEJ SNUPEC!!!??????pol boš pa sam jamru!!!!!!!HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!P.S želim pa ti sam najboljše!!!!!!!!!!!!!
Matex_46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Hvala Sanda, brez tebe bi bila ta pista navadna cesta. Četrtek? Kaj pa vikendi? Če pridejo Policaji preveč blizu ostane za uporabiti samo najtežje orožje, ki ga ride premorejo:Polono; ta je opasna :devil: . Kolen_kanje1.bmp Meni je bilo včeraj tako vroče, da sem se s prijateljem odpravil kolenčkati šele ko se je cesta shladila, oziroma sonce zašlo. Evo fotke, kaj sva počela. :kva1: Mene bi blo sram tako fotko kazat nimašpojma :grim
hurikan Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 sm mislila da bom prebrala sanda ne boš verjela ma sm te prepoznal danes med Kranjem in Brnikompa sm očitno sam jaz tebe sm pa bla za uno goldo od mojga,no sej sm ti pomahala pa ti tud pa prikolico si mel seboj aja dns me ni blo Ne boš verjela, vendar se tudi goldwinga ne spomnim :doze: . Mi je bilo tako vroče, da sem mislil, da me bo pobralo. Kakšen motor pa voziš?
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 se vidi da si še šmrkov-c!!!!TO NI ZNANSTVENA FONTASTIKA AMPAK SUROVO ŽIVLJENJE!!!!!!vse je lušno dokler ti fotr in mat h riti nosjo pa nemaš drugega dela ku na bedarije mislit!!!!!TE BOM VPRAŠU ČEZ ENE PET LET!!!!bo tista,veš k te srečam na ulci,pa te vprašam KAKO KEJ SNUPEC!!!??????pol boš pa sam jamru!!!!!!!HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!P.S želim pa ti sam najboljše!!!!!!!!!!!!! Kaj pa je tebe prjel da se tko kislo počutiš??Pa je res že čas da dobiš tiste plastike nazaj in se začneš spet gont okol :grim In ja sm šmrkovc...tut pr 50ih bom šmrkovc...sicer si in zguban....bom pa še vedno mulc(vsaj zate) :lol1:
hurikan Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 tak :winkiss: dns me ne bo To si tudi ti? :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 zgleda pa tako kot, da bi se hotela v skale zaletet :krneki:
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 zgleda pa tako kot, da bi se hotela v skale zaletet :krneki: Ja ja...ne vem kam gledaš gor na sliki da si prot skalam zapelala :rolleyes: :lol1: Bo kdo dns gor?? :whistle:
hurikan Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Ja ja...ne vem kam gledaš gor na sliki da si prot skalam zapelala :rolleyes: :lol1: Bo kdo dns gor?? :whistle: je pa na pravi strani ceste. :rolleyes: Mogoče pa pridem, ker hoče gospa na viteške igre v predjamski grad. :hmm:
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 je pa na pravi strani ceste. :rolleyes: Mogoče pa pridem, ker hoče gospa na viteške igre v predjamski grad. :hmm: Pravi si ti vitez :worship: dost mam...grem do bele :yea1:
Kleemen Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Glihkar pršu z planinskih :) kje ste bli vsi :? nikjer nobenga razen tu pa tam kakšen šel mimo :)
Tony Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Glihkar pršu z planinskih :) kje ste bli vsi :? nikjer nobenga razen tu pa tam kakšen šel mimo :) Če so pa že vsakič po par rundah gor pa dol že plavi zravn :huh:
Kleemen Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Evo dve slikci z rid: Kdo od tuki?
biker77 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ob štirih pa res ponavad še nobenga ni.. drgač se je pa dons kr dogajal....
2384nsdf83 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Če so pa že vsakič po par rundah gor pa dol že plavi zravn :huh: kul :OK:
Priporočene objave