Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 smo vsaj varovani :worship: drug tedn me tud ne bo nč,razn dopoldne bom kej mim vozila
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Če so pa že vsakič po par rundah gor pa dol že plavi zravn :huh: Ja zarad takih kot ti pa zihr pridejo penzionerpress :whistle: :whistle: je blo dns kr fajn...glih prov hladno je kmal ratal...sam klinc je k se mi ne da več gont :alien1:
mojgap Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ob štirih pa res ponavad še nobenga ni..drgač se je pa dons kr dogajal.... Sam res, 90% časa k smo bli gor sem se za glavo držu, k je zgledal da bomo koga pobiral. Prava burleska, zgleda da je blo neki v zraku :unsure:
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Sam res, 90% časa k smo bli gor sem se za glavo držu, k je zgledal da bomo koga pobiral. Prava burleska, zgleda da je blo neki v zraku :unsure: A ti še prpa dela?? :naughty: :naughty:
simonsi Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 je blo dns kr fajn...glih prov hladno je kmal ratal...sam klinc je k se mi ne da več gont :alien1: Vsak vrč toliko časa hodi po vodo, dokler se ne razbije. :rolleyes:
mojgap Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 A ti še prpa dela?? :naughty: :naughty: Ne, sam dons je zgledal kot da nas bo kdo pokosil med tem, ko smo samo opazovali dogajanje. Ko se je Dolenjc z Tuono prpelu smo vsi letel pospravljat motorje gor v grmovje :kva2:
P182 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Vsak vrč toliko časa hodi po vodo, dokler se ne razbije. :rolleyes: ...zato mora biti zelo previden, da se ne razbije :)
biker77 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ...zato mora biti zelo previden, da se ne razbije :) kr odpelu si..smo te čakal da obrneš..
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Ne, sam dons je zgledal kot da nas bo kdo pokosil med tem, ko smo samo opazovali dogajanje. Ko se je Dolenjc z Tuono prpelu smo vsi letel pospravljat motorje gor v grmovje :kva2: To preventivo sm jst že osvoju...jo priporočam tudi ostalim :grim Sj kosilnca za grmovje je pa tko že bla za tabo parkerana :lol1: Vsak vrč toliko časa hodi po vodo, dokler se ne razbije. :rolleyes: ...zato mora biti zelo previden, da se ne razbije :) Too late :blush: Ah ne...je res to kar pravjo...dirkališče in cesta...zasvoji te u prvo :OK: PS:@P182: kako da se nisi dns nč vozakal??je bla dolga turca?? ;) Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil snoopy
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 smo vsaj varovani :worship:drug tedn me tud ne bo nč,razn dopoldne bom kej mim vozila Jebeš tok drag zavarovanje...škoda da ni konkurence :lol1:
biker77 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 dons je bla mal gužva..se vidmo med tednom..oziroma bolj težko ker boste v službah ride pa čist moje :kva2:
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 dons je bla mal gužva..se vidmo med tednom..oziroma bolj težko ker boste v službah ride pa čist moje :kva2: Egoist :glare: Pridem ti delat družbo...en as in za njim kamikaza :lol1: :kva2:
biker77 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Egoist :glare: Pridem ti delat družbo...en as in za njim kamikaza :lol1: :kva2: a ne bi raj punco mal na morje peljal?? sicer je dons že padu en predlog da bi kampiral na ridah namest dopusta :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 a ne bi raj punco mal na morje peljal?? sicer je dons že padu en predlog da bi kampiral na ridah namest dopusta :whistle: Jst sm za...kopat se lahko hodmo pa v idrijsko belo...lepi ovinki do dol...tist k se bo hotu kopat nj se kopa..ostali pa še en krog :naughty: :naughty: :evilgrin: :evilgrin:
condor Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 a ne bi raj punco mal na morje peljal?? sicer je dons že padu en predlog da bi kampiral na ridah namest dopusta :whistle: A bi se zvrstil kr gor po cesti? :whistle:
mojgap Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Rad bi se zahvalu tistemu, ki nam je na ridah danes častil sladoled. Je bila prijetna ohladitev. Hvala! :grupni:
Urban K. Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ...zato mora biti zelo previden, da se ne razbije :) Včeraj sem te imel priliko vidt še na tistem ovinku ko pride bližnjica, se je kr iskril za tabo, skratka obvladaš! :worship:
biker77 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Rad bi se zahvalu tistemu, ki nam je na ridah danes častil sladoled. Je bila prijetna ohladitev. Hvala! :grupni: hočeš rečt hvala k je bla mojca že fajn lačna.. :whistle: ni kej za vodo :whistle: :kva2: :kva2: :kva2:
_N3jC_ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Jst sm se dons pelu okol 8ih čez ride pskor nobenga nikjer...edin eni čoperisti k so se že odpravlal :krneki: aja pa edn je en ovink naprej od the ovinka sliku motoriste, kdo od tuki :whistle:
zverko Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Evo dve slikci z rid: Kdo od tuki? jst,jst.....sam zgledam pa bl kt en upokojenc :naughty:
shark357 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Pestro je bilo danes... Končno podrsal tudi desni drsnik B) :whistle:
condor Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Pestro je bilo danes... Končno podrsal tudi desni drsnik B) :whistle: Predvidevam da si bil vsaj pol toliko vesel kot na mobikrogu :naughty:
biker77 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Predvidevam da si bil vsaj pol toliko vesel kot na mobikrogu :naughty: mal je bil..sam nekej se mu je roka tresla..nekej ga je ograja zafrkavala :whistle:
P182 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) kr odpelu si..smo te čakal da obrneš.. se mi res ni dal me je že vse bolel PS:@P182: kako da se nisi dns nč vozakal??je bla dolga turca?? ;) uff..., kar dolga; iz Lj. v Avstrijo do Nassfelda v Italijo nato nazaj v Slo. mimo Tolmina, Bovca in Kobarida v Gorico, nazaj v It. po stari cesti do Trsta v koper In nazaj do Lj. Lepih 500 km B) Včeraj sem te imel priliko vidt še na tistem ovinku ko pride bližnjica, se je kr iskril za tabo, skratka obvladaš! :worship: O:-) Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil P182
gandi Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Dons je bo full motoristov gor, kdo prav, da se ni nč dogajal??? :evilgrin:
Priporočene objave