Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 a to jih tanjuška pink-ponk žohce iz sej_vemo_kje strelja vn? :D u matr iz ket? to pa še mene zanima iz ket pink-ponk žoglce strelam? :unsure:
snoopy Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) hm, ka mislš? kdo ma klele več šans bit pomouzen :unsure: :lol1: Odvisn....kaj se molze.... :evilgrin: :evilgrin: Drgač pa zdle jst dopičim gor...pa pol naprej... B) Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil snoopy
PikiJapok Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) Odvisn....kaj se molze....... V dani situaciji sva midva definitivno boljša molža - khm... izbira... ;) Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil PikiJapok
GREY WOLF Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 V dani situaciji sva midva definitivno boljša molža - khm... izbira... ;) Definitivno. :whistle: Je družba zaključena...?
Jure Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Danes sem po dolgem casu spet sel parkrat odpeljat ride.. Skratka cesta se vedno ful drzi, kolencka so pela, prometa zaradi ure ni bilo prevec, skratka super , edini grenak priokus so dogodki, ki so se zadnje case dogajali gor.. Ampak nic ne de, ce ne drugega clovek bolj previdno in z malce zavore v glavi uporablja desno zapestje. Popoldne verjetno pridem spet, ampak samo malce posedet, drugace bo drsnikov zmanjkalo :)
snoopy Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) V dani situaciji sva midva definitivno boljša molža - khm... izbira... ;) Se strinjam...ampak se mi zdi da ti že imaš "avtomat" za molžo :kva2: ;) Definitivno. :whistle: Je družba zaključena...? 1. bil sm prvi gor!!!! 2.družba max.3(jst sm tretji-ugani KATERI sta prvi dve) 3.najdi drugo da te izmolze :lol1: :kva2: Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil snoopy
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 u matr iz ket? to pa še mene zanima iz ket pink-ponk žoglce strelam? :unsure: Iz svojga štrudlčka :)
girox Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 sedaj ko prebiram te strani, se mi je le končno posvetilo, čemu je tema Kačje ride resnično namenjena. to je virtualni bordel!! pa tako ste se trudili, da bi mi to dopovedali. Pol. in drugi člani, mi boste to da sem tako nazaj, kdaj oprostili?
Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Iz svojga štrudlčka :) alo, naj se kdo javi če zastop tale brum brumov štrudl, prosm, jz pojma nimam kako lahko iz študla letijo pink-ponk žogce????? svašta hehe
Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Se strinjam...ampak se mi zdi da ti že imaš "avtomat" za molžo :kva2: ;) 1. bil sm prvi gor!!!! 2.družba max.3(jst sm tretji-ugani KATERI sta prvi dve) 3.najdi drugo da te izmolze :lol1: :kva2: fantje, sm že dostkat povedala, če nau ljubosumja je mouže za use dost, če ne pa pokličemo pomoč! a bo dobra pomoč, tele majo žnable fafalice :naughty:
halls Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 fantje, sm že dostkat povedala, če nau ljubosumja je mouže za use dost, če ne pa pokličemo pomoč! a bo dobra pomoč, tele majo žnable fafalice :naughty: Toti fafalici pa že ne bi dal svojega seska v obdelavo! Po moje nima občutka! :grrr
mačka27 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 KJE SO KAČJE RIDE??? MAR SM ZGREŠILA FORUM :naughty:
snoopy Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 sedaj ko prebiram te strani, se mi je le končno posvetilo, čemu je tema Kačje ride resnično namenjena. to je virtualni bordel!! pa tako ste se trudili, da bi mi to dopovedali. Pol. in drugi člani, mi boste to da sem tako nazaj, kdaj oprostili? Ni boredl....piše ti.... ZBOG SEXA!!!!! @tanjuška:tiste šnable...ne hvala...razn če je dodatna oprama :kva2: MAČKA27: nisi zgrešila forum, zgrešila si plac ;) PS:komu se da zutri vstajat za na šiht??? :headbang: :headbang: :headbang: splohčesinabitpress
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 alo, naj se kdo javi če zastop tale brum brumov štrudl, prosm, jz pojma nimam kako lahko iz študla letijo pink-ponk žogce????? svašta hehe Sočno, slastno ... priporoča se ob vsakem obisku Gorenjske :P
condor Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 PS:komu se da zutri vstajat za na šiht??? :headbang: :headbang: :headbang: Jaz sem na dopustu do naslednjega četrtka, tako da niti pod razno ne ustanem pred 1000 :whistle: :whistle: ps. pa dobro jutro že v naprej :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Sočno, slastno ... priporoča se ob vsakem obisku Gorenjske :P ja štrudl pa pink ponk se itak, ostalo smo pa preškrti, da bi dal, jebiga smo ratal še hujš kokr pa škoti, tko da raj ne na gorensk hodt, se zna narest, da vm še motorje pokrademo, sploh če je not kej bencina. priporočam!
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 ZBOG SEXA!!!!!splohčesinabitpress ja kdo te je pa nabil? :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 splohčesinabitpress upam d ne ud uniona :whistle:
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Ni boredl....piše ti.... ZBOG SEXA!!!!! @tanjuška:tiste šnable...ne hvala...razn če je dodatna oprama :kva2: MAČKA27: nisi zgrešila forum, zgrešila si plac ;) PS:komu se da zutri vstajat za na šiht??? :headbang: :headbang: :headbang: splohčesinabitpress dodatna oprema :naughty: jap fjst huda dodatna oprema hehe
GREY WOLF Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Žnable fafalice...? :? eh vi gorenjci pa se znajdete. :worship:
Sparx Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 fantje, sm že dostkat povedala, če nau ljubosumja je mouže za use dost, če ne pa pokličemo pomoč! a bo dobra pomoč, tele majo žnable fafalice :naughty: Tudi ženske niso več tisto kar so bile! :(
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Žnable fafalice...? :? eh vi gorenjci pa se znajdete. :worship: kam pa pridemo brez domišlija?
biker77 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 kam pa pridemo brez domišlija? na ride pridi :naughty: :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Tudi ženske niso več tisto kar so bile! :( jap maš res, tiste k so ble učasih so zj starejše, te k smo pa zj smo pa šebl divje, je treba use probat, da vidmo ka nam paše an hehe. fak skrenili s puta Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil Tanjuška
Irencko Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 jap maš res, tiste k so ble učasih so zj starejše, te k smo pa zj smo pa šebl divje, je treba use probat, da vidmo ka nam paše an hehe. fak skrenili s puta hehe, beyba ti kr še mal skreni, pa ponovi vajo z obiskom rid :whistle: :naughty: :whistle:
Priporočene objave