condor Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 ooooooooooo....gandi na drekpumpi :lol1:PS:sprememba planov!!PRIDEM :kva2: si se ustrašu kazni? :naughty:
condor Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Danes ride zgleda odpadejo, nekdo je hlače zgubu pa je začel scat :whistle: :whistle:
osa rider Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Nekje v daljavi pa... vidim da strip uspeva! :lol1:
Port Folio Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 gandi :OK: zuperca P.S. snoopy si brez hlač ostal :lol1:
Jeger Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Sam kj tazga pa še ne... miki muster jr. Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil snoopy
bbi Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) Ojla! PikiJapok... Lozinka: šta znači MDT???Preverjam, če mislim prav... Zna bit, da je določena teza o povezavi med uživanjem nečesa in odmiranjem nečesa, točna... Ker se pri najboljši volji ne morem spomnit, kaj bi bila lozinka... MDT... (...sjeti se Mujo, sjeti se Mujo :headbang: :headbang: :headbang: ) Daj mi kakšno novo geslo za "ugibat"... .) Snoopy... zmenjeno... :beer2: :beer2: :beer2: Ajd! Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil bbi
snoopy Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 .... Snoopy... zmenjeno... :beer2: :beer2: :beer2: Ajd! Veš da...sam glej da se še kdaj zgodi dobra volja ;) PS:dj mi povej...a si ti tisti ki je spraševal zakaj se presedam čez ovinke??
bbi Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 ne,ne... to je bil un ta drug (ta bl zajeban), jaz sem sicer težji, ampak manj "težak"... ...razen, če mi, ob vsej moji siceršnji prijaznosti, nekdo ne stopi na rep... (den ui čejnđ d tjun :fight1: - po engleški) Ajd!
PikiJapok Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Ojla!PikiJapok... Zna bit, da je določena teza o povezavi med uživanjem nečesa in odmiranjem nečesa, točna... Ker se pri najboljši volji ne morem spomnit, kaj bi bila lozinka... MDT... (...sjeti se Mujo, sjeti se Mujo :headbang: :headbang: :headbang: ) Daj mi kakšno novo geslo za "ugibat"... .) ... Jao jao jao... Zna bit res ja... Pa ravno na to se navezuje zadnja "črka" kratice... Groza. Pa naj še kdo reče, da vici o pol'cajih ne držijo... :P Zdaj pa že resno računam, da se ti v 4-ih letih nisem tako zameril, da bi b'la to kaplja čez rob... Če ne bom moral prodat mopija.
snoopy Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 ne,ne... to je bil un ta drug (ta bl zajeban), jaz sem sicer težji, ampak manj "težak"... ...razen, če mi, ob vsej moji siceršnji prijaznosti, nekdo ne stopi na rep... (den ui čejnđ d tjun :fight1: - po engleški) Ajd! Onda si ti onaj mal crni...prijatelj!?! Upam da se res spet srečamo pa da dobiš za pijačo...čimprej!!! :worship: :worship: Ko bi bilo več ktakih policajev :rolleyes: :rolleyes: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Jutr če bo vreme sm zgori popoldne gor... zdj pa...grem ajat...k sm mal trd...po duši in "spolnosti" :kva2: kje so zdje "kravce"?!?!?!?!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Polona N. Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 spet smo mi krivi za vse....kaj pa če ti spreminjaš zahteve? ;) Nism zdej mislna tebe..... Ti nisi tak...... Upam....
snoopy Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Kerga dotič(a)no pa misleš??? Dns kdor gre na rid...kaloriferček s sabo... :kva2:
Polona N. Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 A ga ne piješ še??? A nisi šel z našo tamalo????
biker77 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Nism zdej mislna tebe..... Ti nisi tak...... Upam.... pa sej so ja tvoji prjatli
snoopy Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 A je že šla??pa je rekla da bo poklicala...mater babe :angry: :angry:
Polona N. Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 A je že šla??pa je rekla da bo poklicala...mater babe :angry: :angry: Se oproščam... je pršla nazaj... Ob 3eh je odhod na vrhniko...... Da te ne bova čakale..... DANI.... Kaj bi rad povedu s tistm?????
snoopy Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Se oproščam... je pršla nazaj... Ob 3eh je odhod na vrhniko...... Da te ne bova čakale..... DANI.... Kaj bi rad povedu s tistm????? Ob treh pr men...ni blema...praši jo če se gre pol direkt gor da se pol tko oblečem...kapiš??? Oproščanje sprejeto :OK: Ker komad sm najdu: Hladno pivo - Mlohava čuna :lol1: :kva2: :rolleyes:
Polona N. Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Ob treh pr men...ni blema...praši jo če se gre pol direkt gor da se pol tko oblečem...kapiš??? Oproščanje sprejeto :OK: Ker komad sm najdu: Hladno pivo - Mlohava čuna :lol1: :kva2: :rolleyes: Do mene gresta, pol pa direkt gor.... Tega komada pa ne poznam... mi ga boš pol zapel..... Vita sprašuje če gresta še jest????
snoopy Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Do mene gresta, pol pa direkt gor....Tega komada pa ne poznam... mi ga boš pol zapel..... Vita sprašuje če gresta še jest???? Valda...na vrhniki na burger ane???sj ona to že ve...kaj sprašuje :D a gremo z mici????
Polona N. Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Valda...na vrhniki na burger ane???sj ona to že ve...kaj sprašuje :D a gremo z mici???? Jst grem z mojim... kak gresta pa vidva pa ne vem......
Priporočene objave