snoopy Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Praši jo če gre z motorjem.... :naughty: :naughty: :lol1:
Irencko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 @irencko: pusti ti že moje hlače na miru...drugač...bom brez njih hodu okol :P mislm d pa iz te moke nau kruha, pa kukr kol boš že okol hodu :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) Sande ne bo. Je pri meni. Lahko pa še ti prideš. Pa Irenca tudi. :naughty: kam kam...nč nawem :naughty: :whistle: JJJJJUUUUUUNNNNNNAAAAAŠŠŠŠŠKKKKKKAAAAAA, me tuk pogrešaš? :lol: sj drgač lh tut pr men prespiš, drgač pa jutr delam, ampak sj veš tut na šihtu ti lh frej poslo zrihtam :lol: ti sam prpel konjička :P Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil Irencko
Irencko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Nekje v daljavi pa... o barabca :lol: od kje si to prvleku :lol: :lol: :lol: :lol:
gandi Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 o barabca :lol: od kje si to prvleku :lol: :lol: :lol: :lol: Iz arhiva :whistle:
Irencko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Iz arhiva :whistle: ja ja, sj tm se marskej najde jle :krneki:
gandi Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ja ja, sj tm se marskej najde jle :krneki: Ah ni sile no... :rolleyes:
Irencko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Ah ni sile no... :rolleyes: nene, prou :worship: kr tko naprej :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Opala... pršou iz Ride :evilgrin: mislim da je Osa neki poziru tam, sam nism 100% Ala banda bodite fajn pa s pametjo po cesti :whistle:
osa rider Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Opala... pršou iz Ride :evilgrin: mislim da je Osa neki poziru tam, sam nism 100% Ala banda bodite fajn pa s pametjo po cesti :whistle: res da sem bil danes na ridah, jst, dex in condor smo danes obiskali KLAJBO v kliničnem centru! počasi se stanje izboljšuje, upajmo da se bo hitro pocajtal! ko nas je videl je bil zlo veseu, meni se zdi da tudi zelo presenečen! folk, klajba vas pusti pozdravit! na ridah smo se ustavili spotjo za nazaj iz ljubljane! na ridah žive duše, če se nemotim si nekaj časa vozil za nami!
osa rider Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 FOLK! DEX IMA NOV MOPED!!!! HEHEHEHEEEEE!!!!! P.S če ga vidite z tem strojem, vam svetujem umik z ceste!!!
Jure Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Mean machine :devil: Sem Osi sunil moped, ker ima prevelik trebuh da bi se sam spravil nanjga in mu sameva v garazi :naughty: :whistle: (sesamhecam) :D Ampak enkrat se mormo it pa res furat s to zverjo, do komolcev :OK:
Stroj Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Mean machine :devil: Sem Osi sunil moped, ker ima prevelik trebuh da bi se sam spravil nanjga in mu sameva v garazi :naughty: :whistle: (sesamhecam) :D Ampak enkrat se mormo it pa res furat s to zverjo, do komolcev :OK: Veš kok zanimiv zgleda k u kratih hlačah padeš s takim strojem :whistle: ti svetujem da ne sprobavaš
PETARDA46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 res da sem bil danes na ridah, jst, dex in condor smo danes obiskali KLAJBO v kliničnem centru! počasi se stanje izboljšuje, upajmo da se bo hitro pocajtal! ko nas je videl je bil zlo veseu, meni se zdi da tudi zelo presenečen! folk, klajba vas pusti pozdravit! na ridah smo se ustavili spotjo za nazaj iz ljubljane! na ridah žive duše, če se nemotim si nekaj časa vozil za nami! Res je ja, se spomnim enga Megana... Tudi ustaviu bi se samo se vas bojim ker ste nori motoristi :whistle: JOkE.... Ne drugače sm biu že naprej zmenjen in me je malo čas preganjau... sm šou samo na eno furco tko na hitro... sej drugič se ustavim! Za Klajbo sm pa veseu da mu gre na bolše!!!
Jure Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Veš kok zanimiv zgleda k u kratih hlačah padeš s takim strojem :whistle: ti svetujem da ne sprobavaš In seveda bi se moral oblect v kombinezon in ostalo polno opremo za prevozit 20m po dvoriscu :evilgrin: Pa se prav rekel je Osa, da bo kaksen tak komentar, pa mu nisem verjel :whistle:
osa rider Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Mean machine :devil: Sem Osi sunil moped, ker ima prevelik trebuh da bi se sam spravil nanjga in mu sameva v garazi :naughty: :whistle: (sesamhecam) :D Ampak enkrat se mormo it pa res furat s to zverjo, do komolcev :OK: sej gdaj pa gdaj, tud mal shujšam, da se lahko mal pelem!kar se tiče vožnje, ga bom enkrat vzel sabo na ride, pol pa lahko probaš mal komovčkat! :naughty: :rolleyes: :yea1:
PikiJapok Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 FOLK! DEX IMA NOV MOPED!!!! HEHEHEHEEEEE!!!!! P.S če ga vidite z tem strojem, vam svetujem umik z ceste!!! Že prav, njemu si zrihtal moped, meni pa ne. :cry: Sem ti rekel, da zrihtaj še meni en mini-cross nekje, pa nič...
osa rider Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Že prav, njemu si zrihtal moped, meni pa ne. :cry: Sem ti rekel, da zrihtaj še meni en mini-cross nekje, pa nič... bom vidu kaj lahk nardim, upam da jeseni dobi eno krosko 125 ccm sam ni nini, je pa midi cross!upam da boš zadovolen, aja klajba te pusti pozdravit!
biker77 Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 ja dons pa bo vreme zgleda za travco mal mečkat a ne? pridem popoldne :naughty:
mojgap Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 ja dons pa bo vreme zgleda za travco mal mečkat a ne? pridem popoldne :naughty: a sam travco mečkat ... kaj pa kaj pozirat "na pisti" ? :naughty:
biker77 Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 a sam travco mečkat ... kaj pa kaj pozirat "na pisti" ? :naughty: pššš..ne izdajej..mi sam "travco mečkamo" :whistle:
kađiva Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 če bo vreme zdržal pa še jz pridem po doooooolgem času mal na ride spet :D :P
snoopy Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Jst tut pridem...da mal svoj zic gor uležim... ;) Kdaj pa boste kj gor????
Priporočene objave